nettopejr Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Vytáhl jsem je z krabičky, abych se ujistil, která je levá. Protože upřímně jsem znejistěl po prim-kově příspěvku. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Vytáhl jsem je z krabičky, abych se ujistil, která je levá. Protože upřímně jsem znejistěl po prim-kově příspěvku. :-) Neboj,ty nemusíš být znejistělý,to jiní ))) .Ty žluté Sporty dvojky se mi líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felsenberg Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Leccos, leccos. Člověk se stále učí, díky. Pro informaci na fotce je démonický Bela Lugosi, Dracula z roku 1931, při mocném gestu. Toho bych z podpory nacizmu nepodezíral. Svačina ve Vladimírce se povedla. Za dvacet minut guláš, 2 píva, 2 rumy a zpátky ke strojům Jinak já dneska sportovně a to za dva. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Ráno jsem nevěděl, co na ruku, nějaká deprése či co, tak jsem vzal jakopotápky na gumě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Do tochto počasia ideálne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 rozmýšľam ako by vyzerali so striebornými ručičkami... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Sonny: Asi by se trošku zhoršila čitelnost za sníženého osvětlení, ale vypadaly by moc hezky, umím si to představit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Pleteš si levou a pravou ruku,To už vědí všechny děti ve školce,která ruka je pravá a která je levá.Možná na obrázku je to pro tebe složitější.Tak až víš a už to nepleteš - levá ruka je ta,kde máš srdce a co je na obrázku u Skarohlida zvednutá!Pravou ruku ti vysvětlím někdy příště,až to není pro tebe moc složité,ne všichni na pravačce nosí hodinky.Ty a připadá ti,že bych za posledních svých 100 příspěvků psal o nebo něco Škarohlídovi? O jeho nějaké fotce? Možná by bylo lepší,kdyby ses ty sám dal do cajku,než do mě budeš příště vandrovat.Určitě ses spletl,řeč byla o Felsenbergrovi,co už tady má neuvěřitelných 31 příspěvků a ten se asi rozhodl,že navážením se do mě si jejich počet rychle zvýší a o tom,co to tady má za fotku hajlujícího chlapa.Takle podobně vypadal v civilu jeden německej funkcionář.Su si úplně jistej,že má zvedlou pravou.Zkoušel jsem to před zrcadlem ze všech úhlů,tak,že,na ruku na který nenosím hodinky a nemám na té straně srdce,jak píšeš, jsem si uvázal mašlu a vždycky mě vyšla,že to je pravá.Tak si do té školky zajdi sám a uč tam děcka jak to s těma rukama je,ale aby tě náhodou nevykopali ven..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 A protože dnes bylo zakaboněno,náledí,déšť,sníh a neveselo,vzal jsem ráno pro zlepšení nálady,bílej ciferníček :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Sonny: Asi by se trošku zhoršila čitelnost za sníženého osvětlení, ale vypadaly by moc hezky, umím si to představit... za zníženej viditeľnosti by som ich na ruku nedal, púzdro je skoro nenosené a asi by som s ním niečo trafil hm, ako by sa dali tie ručičky vyriešiť? Surovo vziať nejakú farbu a pretrieť ich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Budou lakované - co nějaké ředidlo a odlakovat je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 rozmýšľam ako by vyzerali so striebornými ručičkami...Vypadaly by krásně, čas by se odečítal blbě. Nech je jak jsou a se stříbrnýma ručkama kup jiné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 nemám momentálne knihu pri sebe, snáď je tento model aj so striebornými listovými ručičkami... ale ďakujem za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Koukám do PB, tohle je model 66 463 1, k němu je ještě "zlatá" modifikace 66 464 3, ani ta však nemá stříbrné ručky, jsou totožné černé a černá je i vteřinovka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Colommbo ďakujem za info vidím to teda na riedidlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Prazdna ruka neni, ani kdyz je home office Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tysmek Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Souhlas s predchozim prispevkem:-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Pánové mooooc krásný OrlikyJá dnes večer PS2 Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 (upraveno) Koukám, že kromě jiných změn se zkrátili i čtvrtkové indexy. edit: myslím ty Orlíky Upraveno 24. listopadu 2017 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se