ouskavl Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 Dneska ve zlatě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 To straspol: kdyby to bylo alespon takhle zaslouzeny, ale ne. Rano jsem se probudil a trochu mne bolel prst u nehtu. Pak to jen rostlo a rostlo a po veceri a dareckach uz jsem to nevydrzel a hup na pohotovost a riz a bylo to. Dve hodinky v Tomajerce na Vanoce. Co vic si prat:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Sviatocne primky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 sportky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Sviatocne primky Ano, to je to správé retro. Móóóc se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Nejsou sice na ruce, ale kam jinam s tím. Dostal jsem je dnes od švagra jakože když jsou ty vánoce. Celkem mě překvapil a dost potěšil. Obzvláště, když mi doma k nim leží origo řemen, který byl u jiných Primek. Přiznám se, že jsem o těchto hodinkách nikdy nic neslyšel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Gratuluji ke krásnému vánočnímu dárku!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Já dnes také vánoční dárek. Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Ještě jedna fotka z domu, venku se mi moc lesknou Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 (upraveno) Pekne to mate, kuci.Ja si Primky radeji kupuju sam.Nerad bych ze sebe delal pod stromkem hnupa, jak mam velkou radost z leteckych s 000215. ;-)Zpropadeny Primky! :-) Upraveno 27. prosince 2017 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Ano, to je to správé retro. Móóóc se mi líbí aj mne aktuálne je v procese renovácie verzia s čiernym ciferníkom, nech mám dvojčatá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Je vidět, že kolega Spona má přítelkyni, která ho podporuje ve sbírání Primek.Já si o hodinky říkám několik let ( i tchyni) a není to nic platné, ale dostal jsem například dvoje tepláky, což jsem velmi ocenil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Pobavils mně. Díky.Na druhou stranu já naštěstí hodinky nedostávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Žádná přítelkyně, ale přeci Ježíšek Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 aj mne aktuálne je v procese renovácie verzia s čiernym ciferníkom, nech mám dvojčatá Podaří-li se Ti to dílo, tak to sem hoď, určitě potěší nejedno oko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Tak dnes už komplet... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Tak to je fakt hustý retro, úplně jak kdybys sloužil dva roky na čáře...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Petr.S Takové bych si take přál ale ve verzi PS2 ,tak kdyby někdo věděl ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Petr.STakové bych si take přál ale ve verzi PS2 ,tak kdyby někdo věděl ;-) Teď si dávej pozor, budeš mít plnou SZ od prodeje chtivých majitelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Tak to jsem zvědav :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se