James24 Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2018 Dneska jsem je musel vzít na ruku, jsou totiž nej - tak vše nej v novém roce
M-72 Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2018 Silvestrovsky prirustek ;-) v puvodnim stavu.
Petr.S Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2018 To M-72: tak to jsou oni? Moc hezký kousek, gratuluji.
M-72 Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2018 To M-72: tak to jsou oni? Moc hezký kousek, gratuluji. Dík, ty máš taky pěkné PS 2 orange Zde jsem svoje původní oplakal http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/106856-jak-jsem-p%C5%99i%C5%A1el-o-hodinky/page-2 a vida mám náhradu. No čekal jsem teda 34 let
Petr.S Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 To M-72: Pořád nevím v čem mi přijdou ty mé jiné oproti těm Tvým...(tah nemyslím, ale ciferník)
LordSpar Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Ahoj - jsem novacek a tohle je jeden z prvnich kousku a jsou uzasne - podle mne! Hned se zeptam - jak poznam zda je puvodni cifernik a rucky? Soude dle stavu je oboje nove, ale... Pouzdro je zespodu celkem osoupane a domlouvam se v Eltonu na renovaci, tak zda cifr a rucky ponechat Fajn den! PavelPS: Jak vkladate fotky? Ja si ji musel z ipadu poslat do kompu - oklestit kvalitu a zpatky do ipadu :-(
Fade Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) Ahoj - jsem novacek a tohle je jeden z prvnich kousku a jsou uzasne - podle mne! Hned se zeptam - jak poznam zda je puvodni cifernik a rucky? Soude dle stavu je oboje nove, ale... Pouzdro je zespodu celkem osoupane a domlouvam se v Eltonu na renovaci, tak zda cifr a rucky ponechat Fajn den! PavelPS: Jak vkladate fotky? Ja si ji musel z ipadu poslat do kompu - oklestit kvalitu a zpatky do ipadu :-( Vyměnit i cifr, vložku lunety a ručky. Bohužel, je to všechno Parexo padělek. Nejde poznat z fotky, ale asi i ručky jsou Parexo. Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem Fade
LordSpar Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Jj - já jsem si to myslel, je to všechno moc nové, jak jsi to konkrétně poznal? Jak sem vkládáte ty fotky? Já vše fotím ipadem a zatím jsem neřešit jak snížit kvalitu...aby fotka byla do 2mb.
Skarohlid Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Porovnej nápis PRIM konkrétně písmeno M na fotce je originál.
Nestler Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) to LordSpar: Asi nejlepší bude, když si stáhneš do ipadu aplikaci Tapatalk a ta ti umožní přístup do fóra i jednoduché přikládání fotek. Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem Nestler
Nestler Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 aplikace ti sama při vkládádní fotky nabídne velikost a já volím vždy tu prostřední
LordSpar Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 aplikace ti sama při vkládádní fotky nabídne velikost a já volím vždy tu prostředníSuper!!! Uz jsem stahl a nainstaloval ;-) to je super programek. Clovek se porad uci! Sent from my iPad using Tapatalk
LordSpar Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Porovnej nápis PRIM konkrétně písmeno M na fotce je originál.Koukame na to s kolegou dva - ta kopie krom toho, ze je nova vypada opravdu velice zdarile! Kdyz pomineme, ze ten origo text je lehounce rozmazan, tak mnoho rozdilu nevidime... Diky moc! Budu podle tohohle obrazku posuzovat dalsi Igeny co mam v merku ;-) Sent from my iPad using Tapatalk
colommbo Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) U ciferníku je základní rozdíl v provedení písmena M - u originálu spodní část špičky uprostřed dosahuje úrovně postranních nožek písmene, zatímco u napodobenin, v tomto případě Parexo, je špička středu písmene nad úrovní nožek. Píšu jak hotentot, omlouvám se, ale snad to bude pochopitelné, na obrázcích je rozdíl zcela zřejmý. V případě lunety je u originálního provedení horní část číslice 4 v číslu 40 "otevřená", kdežto u Parexa "uzavřená", spojená.Na prvním obrázku je renovační ciferník Parexo, na druhém originální primácký: Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem colommbo
nettopejr Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Super!!! Uz jsem stahl a nainstaloval ;-) to je super programek. Clovek se porad uci! Sent from my iPad using TapatalkJeště si prosím vypni v nastavení automatický podpis... Oceníme pokud se v každým příspěvků nedočteme o tvém telefonu.
LordSpar Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Ještě si prosím vypni v nastavení automatický podpis... Oceníme pokud se v každým příspěvků nedočteme o tvém telefonu.Tak snad se mi to uz i povedlo... Diky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se