Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj - jsem novacek a tohle je jeden z prvnich kousku a jsou uzasne - podle mne! Hned se zeptam - jak poznam zda je puvodni cifernik a rucky? Soude dle stavu je oboje nove, ale...

Pouzdro je zespodu celkem osoupane a domlouvam se v Eltonu na renovaci, tak zda cifr a rucky ponechat :)

Fajn den!

Pavel

PS: Jak vkladate fotky? Ja si ji musel z ipadu poslat do kompu - oklestit kvalitu a zpatky do ipadu :-(

post-61747-0-00994000-1514974901_thumb.jpeg

Odesláno (upraveno)

Ahoj - jsem novacek a tohle je jeden z prvnich kousku a jsou uzasne - podle mne! Hned se zeptam - jak poznam zda je puvodni cifernik a rucky? Soude dle stavu je oboje nove, ale...

Pouzdro je zespodu celkem osoupane a domlouvam se v Eltonu na renovaci, tak zda cifr a rucky ponechat :)

Fajn den!

Pavel

PS: Jak vkladate fotky? Ja si ji musel z ipadu poslat do kompu - oklestit kvalitu a zpatky do ipadu :-(

Vyměnit i cifr, vložku lunety a ručky. Bohužel, je to všechno Parexo padělek. Nejde poznat z fotky, ale asi i ručky jsou Parexo.

Upraveno uživatelem Fade
Odesláno

Jj - já jsem si to myslel, je to všechno moc nové, jak jsi to konkrétně poznal?

Jak sem vkládáte ty fotky? Já vše fotím ipadem a zatím jsem neřešit jak snížit kvalitu...aby fotka byla do 2mb.

Odesláno (upraveno)

to LordSpar: Asi nejlepší bude, když si stáhneš do ipadu aplikaci Tapatalk a ta ti umožní přístup do fóra i jednoduché přikládání fotek.

Upraveno uživatelem Nestler
Odesláno

aplikace ti sama při vkládádní fotky nabídne velikost a já volím vždy tu prostřední

Super!!! Uz jsem stahl a nainstaloval ;-) to je super programek. Clovek se porad uci!

Sent from my iPad using Tapatalk

Odesláno

Porovnej nápis PRIM konkrétně písmeno M na fotce je originál.

Koukame na to s kolegou dva - ta kopie krom toho, ze je nova vypada opravdu velice zdarile! Kdyz pomineme, ze ten origo text je lehounce rozmazan, tak mnoho rozdilu nevidime...

Diky moc! Budu podle tohohle obrazku posuzovat dalsi Igeny co mam v merku ;-)

Odesláno (upraveno)

U ciferníku je základní rozdíl v provedení písmena M - u originálu spodní část špičky uprostřed dosahuje úrovně postranních nožek písmene, zatímco u napodobenin, v tomto případě Parexo, je špička středu písmene nad úrovní nožek. Píšu jak hotentot, omlouvám se, ale snad to bude pochopitelné, na obrázcích je rozdíl zcela zřejmý. V případě lunety je u originálního provedení horní část číslice 4 v číslu 40 "otevřená", kdežto u Parexa "uzavřená", spojená.

Na prvním obrázku je renovační ciferník Parexo, na druhém originální primácký:

post-53456-0-07543200-1514986723_thumb.jpg

post-53456-0-27243400-1514986731_thumb.jpg

Upraveno uživatelem colommbo
Odesláno

Super!!! Uz jsem stahl a nainstaloval ;-) to je super programek. Clovek se porad uci!

Ještě si prosím vypni v nastavení automatický podpis... Oceníme pokud se v každým příspěvků nedočteme o tvém telefonu.
Odesláno

Ještě si prosím vypni v nastavení automatický podpis... Oceníme pokud se v každým příspěvků nedočteme o tvém telefonu.

Tak snad se mi to uz i povedlo... Diky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...