Jan Procházka Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Taky PSII Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Hezky - nerezové pouzdro z Eltonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonzecz Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Včera mi přišly a jsem z nich paf! Ten cifr má na slunci velké kouzlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 JoJo jsou to jedny z nejpovedenějších hodinek od Prim. Řekl bych, že trochu nedoceněné, ale to přijde:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Také považuji tento model za velice zdařilý!!! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Mé oblíbené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 zekon7302: Už jsem je tu zahlédl víckráte, jsou to nejkrásnější Primky vůbec...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Děkuji, po oživení lumi, jsou fakt o chlup hezčí než byly, že bych prodal E.S? Dvoje primky na nošení nepotřebuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Ba, tvoje E.S. taky nemají chybu a jsou hned druhé v pořadí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 A než půjdeš spat,pořádně si umyj krk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Věř mi nebo ne, ale reakci tohoto typu a právě a jen od tebe jsem čekal. A jen jsi mi potvrdil, že jsi ještě větší blbec, než jsem doufal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Daftra: Nevím co tím sleduješ, ale je to nevkusné. Pokud tě to tu nebaví, nemusíš tu být a už vůbec ne se vyjadřovat. Provokovat, to by ti šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 stenly: nevím o čem píšeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Jo, jo, to se mi taky móc líbí. Je vidět, že hezké hodinky se obejdou i bez mnohdy disfunkčních ostrých hran. Poznámka: Foto vypůjčeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 ja taky jednoho invalidu :-) z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Sklíčko dordbané, ťažko sa fotia mobilom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Sklîčko preleštíš, púzdro je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Moc pěkný,z fotky je cítit smrad spálenýho petráku Já myslím,že tvoje Primky mají nalítáno víc než kdejaký vojenský letecký,co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se