Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Věř mi nebo ne, ale reakci tohoto typu a právě a jen od tebe jsem čekal. A jen jsi mi potvrdil, že jsi ještě větší blbec, než jsem doufal... :cool02:

Všiml sis,že to nebylo nikomu adresované? To jen potrefená husa se ozvala.A to odpovídáš komu,že je blbec......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Však ty dobře víš, vo co go, prakticky nevynecháš jedinou příležitost, abys na mě nereagoval po svém. Nic jsem ti neudělal a neznáme se, prostě asi nemáš rád poldy. Tak mi, prosím, dej svátek a nereaguj na moje komentáře, které se tě netýkají. Můžu pochválit komukoli, co chci, ostatně ty to děláš taky. A moje poznámka o blbci patřila tobě, netvař se, že to nechápeš.

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, zažeňte pře a posílejte hodinky, však o tom to tady je, že...

Dnes jsem po dlouhé době venčil jednoho z mála těch opravdových dravců s většinou poznávacích znaků jeho předků ;)

post-35597-0-85893600-1525032069_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

:D Rika mi to vic lidi. Ja mam ty chlupy celkem svetly, takze to neni takova hruza, jenze pak pridas kontrasy a je to.

Ale ok, jdu si sehnat nejaky Orliky ;)

Ti slepím dvě pouzdra na sebe :-) Orlik to se svojí velikostí nezachrání

Odkaz ke komentáři

Však ty dobře víš, vo co go, prakticky nevynecháš jedinou příležitost, abys na mě nereagoval po svém. Nic jsem ti neudělal a neznáme se, prostě asi nemáš rád poldy. Tak mi, prosím, dej svátek a nereaguj na moje komentáře, které se tě netýkají. Můžu pochválit komukoli, co chci, ostatně ty to děláš taky. A moje poznámka o blbci patřila tobě, netvař se, že to nechápeš.

Poznámku jsem pochopil.Není to to o tom ,že nemám rád poldy.Moji příbuzní byli na vysokých postech v Brně.Ale mám zkušenost,zrovna z toho majetku,jak ses tady přiznal,žes tam byl...Takže mám osobní zkušenost,jak to tam probíhalo,možná jsi to byl ty,kdo mě tam tenkrát mlátil. Tak vždycky,když tady nekomu vlezeš do....si na tebe vzpomenu.Pár let zpátky jsi buzeroval lidi,určitě sis i flákl,já jsem taky dostal a teď tady každýmu pochlebuješ a lezeš do...Ale že by tady člověk viděl od tebe nejakou fotku tvých hodinek,to ne.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...