Daftra Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Věř mi nebo ne, ale reakci tohoto typu a právě a jen od tebe jsem čekal. A jen jsi mi potvrdil, že jsi ještě větší blbec, než jsem doufal... Všiml sis,že to nebylo nikomu adresované? To jen potrefená husa se ozvala.A to odpovídáš komu,že je blbec...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Však ty dobře víš, vo co go, prakticky nevynecháš jedinou příležitost, abys na mě nereagoval po svém. Nic jsem ti neudělal a neznáme se, prostě asi nemáš rád poldy. Tak mi, prosím, dej svátek a nereaguj na moje komentáře, které se tě netýkají. Můžu pochválit komukoli, co chci, ostatně ty to děláš taky. A moje poznámka o blbci patřila tobě, netvař se, že to nechápeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Co to zde trochu zklidnit? Proč se furt musíte urážet a hádat? Stojí vám to za to? Vždyť život je krásnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Přesně tak, zažeňte pře a posílejte hodinky, však o tom to tady je, že...Dnes jsem po dlouhé době venčil jednoho z mála těch opravdových dravců s většinou poznávacích znaků jeho předků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Dnes jsem po dlouhé době venčil jednoho z mála těch opravdových dravců s většinou poznávacích znaků jeho předků Pěkné hodinky, pěkně nafocené a okomentované... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Moc pěkný,z fotky je cítit smrad spálenýho petráku Já myslím,že tvoje Primky mají nalítáno víc než kdejaký vojenský letecký,co ? No neco uz nalitaly, to je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Já si hlavně myslím, že když má někdo takhle chlupatou pazouru ( sorry kámo) tak by měl nosit větší hodinky, aby se v tom porostu neztratily. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Rika mi to vic lidi. Ja mam ty chlupy celkem svetly, takze to neni takova hruza, jenze pak pridas kontrasy a je to.Ale ok, jdu si sehnat nejaky Orliky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Rika mi to vic lidi. Ja mam ty chlupy celkem svetly, takze to neni takova hruza, jenze pak pridas kontrasy a je to.Ale ok, jdu si sehnat nejaky Orliky Ti slepím dvě pouzdra na sebe :-) Orlik to se svojí velikostí nezachrání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Však ty dobře víš, vo co go, prakticky nevynecháš jedinou příležitost, abys na mě nereagoval po svém. Nic jsem ti neudělal a neznáme se, prostě asi nemáš rád poldy. Tak mi, prosím, dej svátek a nereaguj na moje komentáře, které se tě netýkají. Můžu pochválit komukoli, co chci, ostatně ty to děláš taky. A moje poznámka o blbci patřila tobě, netvař se, že to nechápeš.Poznámku jsem pochopil.Není to to o tom ,že nemám rád poldy.Moji příbuzní byli na vysokých postech v Brně.Ale mám zkušenost,zrovna z toho majetku,jak ses tady přiznal,žes tam byl...Takže mám osobní zkušenost,jak to tam probíhalo,možná jsi to byl ty,kdo mě tam tenkrát mlátil. Tak vždycky,když tady nekomu vlezeš do....si na tebe vzpomenu.Pár let zpátky jsi buzeroval lidi,určitě sis i flákl,já jsem taky dostal a teď tady každýmu pochlebuješ a lezeš do...Ale že by tady člověk viděl od tebe nejakou fotku tvých hodinek,to ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Co to zde trochu zklidnit? Proč se furt musíte urážet a hádat? Stojí vám to za to? Vždyť život je krásnej.Nojo furt.Omlouvám se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 O.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Piknikové odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Taky se za použití blbce omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 dnes sa vyťahovalo z garáže, 5 v okienku značí blížiaci sa máj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiper Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Když je ten květen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Závod míru !! To bylo něco, tak nějak v květnu to vždy začínalo. Krásná vzpomínka,hodinky parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Ano, ano...Závod míru na trase Berlín, Praha a Waršava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 někdy je tak napínavý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 cervena jim slusi z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se