siwi Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Určitě nebudeš litovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Humberta v zelene barve, spolu s army remenem, je taky pekna pokoukana.Pokud si jeste vyplnis zelenou lumi rucky, tak je to dokonale! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Já dnes tyto po dědovi, rok cca 1960. Nové "sklíčko" a řemínek, jinak původní stav. Fungují bezvadně.Tak přesně tenhle typ po mně chce žena abych jí je sehnal na nošení.Mám je ve sbírce ale ty nedám mám přece jenom jedny nééé.Tak scháním teđ jsem na aukru dvoje prošvihnul ale kdo si počká ten se dočká.Jinak opravdu moc hezké hodinky parádička.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Jo Humberta jsou fakt pěkná věc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akem Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Synovi bude v lete 6 let, vcera mi prisli Primky z Aukra (nic moc, ale za 450 i s dopravou) a jemu se tak libili, ze mi je zabavil, asi mu budu muset sehnat ty detske, nejlepe cervene, ale ani tyhle mu nejsou extra velke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 I vecer doma se nosi hodinky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koba Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Tak já dostal po dědečkovi prim Elegant 68, nefunkční. Odnesl jsem je do Koscomu, kde mi opravily komplet strojek, promazali a doplnily rubíny, vyměnily sklíčko a objednal jsem si k nim modrý pásek se zlatou sponou a myslím, že se to dost povedlo )))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToChceČas Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Tak já dostal po dědečkovi prim Elegant 68, nefunkční. Odnesl jsem je do Koscomu, kde mi opravily komplet strojek, promazali a doplnily rubíny, vyměnily sklíčko a objednal jsem si k nim modrý pásek se zlatou sponou a myslím, že se to dost povedlo )))) Zdravím. Povedlo se, rozhodně. Modrá je dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToChceČas Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Dneska rovněž v modrém. Taky by zasloužily obměnu. Kdyby někdo věděl o origo ručkách, případně vložce lunety, které už nepotřebuje? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Dneska rovněž v modrém. Taky by zasloužily obměnu. Kdyby někdo věděl o origo ručkách, případně vložce lunety, které už nepotřebuje? ;-)Ručky máš origo a v nádherném stavu. Proč sháníš jiné?Pouze pořiď novou lunetu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Asi chce zašlé-podobné indexom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Zasle, stare mam doma;)Vlozka lunety Doriaan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Mám je i v zelené: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 kraaaasne zhoblovana luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Patina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 tak snad se taky nekdy dockam Ta moje je jeste hooodne zachovala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 (upraveno) Patina To asi spíš byla narážka na ToChceČas :-) Upraveno 19. května 2018 uživatelem Nowis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Atom: chces nejaku ohoblovanu spatinovanu lunetu? Zopar ich mam v sufliku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Atom: chces nejaku ohoblovanu spatinovanu lunetu? Zopar ich mam v sufliku:)Ne ne, dekuji, to musi zhoblovat zub casu sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 To já bych zas bral nějakou s menší patinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se