Jeronimo Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Jediné modré Eleganty. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Krasavice. Tak já je sem lupnu taky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Hmm,přeleštění skla by jim neublížilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Dnes s trochou Elegance... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Jó, Elegantů není nikdy dost.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pzhmark1 Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Tohle... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda009 Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Dnes ty to ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda009 Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Dnes ty to. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pzhmark1 Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 (upraveno) Tyhle... Upraveno 9. listopadu 2018 uživatelem pzhmark1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Pro změnu baterkáče... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 trochu barev do toho pošmourna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Pěkný! Ač Humberta nemusím, kombinace s koženou bundou je prďácká! U nás už třetí den taky pošmourno (inverze?) a žádné hodinky to asi nespraví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Pěkný! Ač Humberta nemusím, kombinace s koženou bundou je prďácká! U nás už třetí den taky pošmourno (inverze?) a žádné hodinky to asi nespraví... Díky. To jsme na tom stejně. Humberta taky nemusím, tyto mi tak nějak zůstaly a nenosím je. Měl jsem je na nato, které s nimi sice barevně ladilo, ale pocitově to na hadru nebylo ono. Dnes jsem uvažoval jestli gumu nebo kůži a měl jsem víc náladu na kůži. Teď jsem aspoň na chvíli spokojený. V takovém počasí, jako je dnes, mám raději barevné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Jsem si pořídil sponu s H, jako Humberto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Něco lehce zavrženíhodného - PS II Parexo edition. Zbyl mi perfektní strojek, tak jsem si kolem něj postavil hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 (upraveno) Budiž ti odpuštěno Upraveno 10. listopadu 2018 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 JHonza: budeš potřebovat hodně otčenášů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se