Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Ahoj,

potřebuju se vybrečet, tak k tomu použiju toto vlákno. Dnes mám na ruce své renovační IGENy. Nechal jsem si je nadšeně udělat asi dva roky zpátky vč. servisu strojku v Eltonu, za který bych mohl mít slušné vintage pětky od Seika, možná i dvoje. Tehdy jsem ještě netušil o možnostech zdejších borců, kterým bych to samozřejmě svěřil raději. Hodinky jsem ze začátku nosil jen velmi slavnostně a po nějaké době se hodinová ručička vždy zastavila na 11 hodině večer (do té doby jsem je měl asi 10x). Nevadí - našel jsem si doklady, vydal se do Prahy a nechal hodinky v Kotvě v domnění, že to pokryje záruka. Po pár týdnech jsem zjistil, že jsem překročil půlroční dobu (záruka chod strojku) a že jsem mohl mít už další Seiko 5ky (nebo možná i dvoje). Hodinky už byly v NMNM, než bych vyřídil, ať mi je pošlou zpět, poslal je dál, trvalo by to a náklady by naskočily, tak jsem jim opravu svěřil. Neměl jsem to dělat. Řekl jsem si, že je konečně musím začít pořádně nosit a po pár dnech jsem si všiml minutové ručičky :-( Jak tam můžou nechat něco takového....

post-51191-0-26068100-1561461991_thumb.jpg

post-51191-0-84973500-1561461995_thumb.jpg

post-51191-0-30790100-1561462000_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...