ATOM Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 toz pridam svoje lestenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Moje ruka s Tobrukama vypadá legračně .Tak tyhle jsou fakt hustý...Rád bych je viděl "naživo"!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Tobruky jsem tenkrát viděl naživo na veletrhu a jako fakt super. Dokonce jsem je na základě toho ještě zkoušel marně shánět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Supr na tom naramku !Co to je za tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komar1981 Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Taky by me to zajimalo. Mam totiz takovy - plechovy - u fake casio za 80,- kacek z PRC.... tak by me zajimal pripadny kvalitnejsi kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pantani Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Dokonce jsem je na základě toho ještě zkoušel marně shánět.Tak je nesháněj a nech si udělat věrnou kopii ne? Pouzdro z titanu ti udělají, ciferník v barvě taky, ručky nebudou problém a řemínek seženeš. V pohodě, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 PSII automatic ELTON NOS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Super kousek na super tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 PSII automatic ELTON NOSOpět smekám!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Děkuji a přeji Ti vše nejlepší k svátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Novy Prim-rustek jsem vyletnil perlonem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Možná se mýlím (špatně si to pamatuju), ale Jan_Jan_2006 není Honza... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Není, ( špatně si pamatuješ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Nerez YACHTY z ELTONU full balení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Není, ( špatně si pamatuješ). Teď jsem trošku zmaten - není Honza nebo je Honza...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Dyť je to jedno, jak se jmenuje.Důležité je, že je to fajn chlap a hodinkový nadšenec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 A to máš pravdu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Ahoj, potřebuju se vybrečet, tak k tomu použiju toto vlákno. Dnes mám na ruce své renovační IGENy. Nechal jsem si je nadšeně udělat asi dva roky zpátky vč. servisu strojku v Eltonu, za který bych mohl mít slušné vintage pětky od Seika, možná i dvoje. Tehdy jsem ještě netušil o možnostech zdejších borců, kterým bych to samozřejmě svěřil raději. Hodinky jsem ze začátku nosil jen velmi slavnostně a po nějaké době se hodinová ručička vždy zastavila na 11 hodině večer (do té doby jsem je měl asi 10x). Nevadí - našel jsem si doklady, vydal se do Prahy a nechal hodinky v Kotvě v domnění, že to pokryje záruka. Po pár týdnech jsem zjistil, že jsem překročil půlroční dobu (záruka chod strojku) a že jsem mohl mít už další Seiko 5ky (nebo možná i dvoje). Hodinky už byly v NMNM, než bych vyřídil, ať mi je pošlou zpět, poslal je dál, trvalo by to a náklady by naskočily, tak jsem jim opravu svěřil. Neměl jsem to dělat. Řekl jsem si, že je konečně musím začít pořádně nosit a po pár dnech jsem si všiml minutové ručičky :-( Jak tam můžou nechat něco takového.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Zajdi za hodinarem, prace na 10 minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se