Elwe Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Ahoj,tyhle Primky jsem dostal za vysvědčení v první třídě - v roce 1985, od babičky a dědy.A pořád šlapou Vždycky se mi líbil ten kontrast oranžové vteřinovky na sněhobílém pozadí.Zajímalo by mne, zda je tady ještě někdo má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Ahoj,tyhle Primky jsem dostal za vysvědčení v první třídě - v roce 1985, od babičky a dědy.A pořád šlapou Vždycky se mi líbil ten kontrast oranžové vteřinovky na sněhobílém pozadí.Zajímalo by mne, zda je tady ještě někdo má.Hezká fotka!!! Gratulace k hodinkám i k trpělivému psímu fešákovi!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elwe Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Jandíky!Trpělivej moc nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Dnes automaty.Líbí se mi stále více a více... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Pěkný je máš, ten náramek jim sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 (upraveno) Vyšisovaný cifr, vyšisovaný řemen. Edit: Vyšisovaná židle, vyšisovaný ruka. Upraveno 18. září 2019 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Pěkný je máš, ten náramek jim sluší.Díka! Na fotce to není zcela zřejmé, ale jsou to "málonošenky" s původním Kovotexem Trenčín ve zlaté barvě. A fakt to vypadá dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Vyšisovaný cifr, vyšisovaný řemen. Edit: Vyšisovaná židle, vyšisovaný ruka. Vše ale bude ještě dlouhá léta bez problémů sloužit!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 málonošenky - dobrý termín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 bazarovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 málonošenky - dobrý termín Také jsem se nad tím pousmál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Vše ale bude ještě dlouhá léta bez problémů sloužit!!! Ano, ještě jsem k tomu dnes pořídil vyšisovaný stůl. Sorry za OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 hoďky dobrý, výstavní, ale mi se víc líbí ten stůl, štítek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Ano, jen potřebuje trochu péče a bude zase jako za mlada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Ale šroubky na štítku nech původní...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 (upraveno) Jo, to budou hřebíky. Edit: Tak na to padl můj příspěvek č. 6000 Upraveno 19. září 2019 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 To jsi koupil moc pěkně Není nad staré poctivé věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 bazarovky Tyhle měl můj spolužák na střední škole. Vzpomínám si, že byl docela slyšet rotor. Je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Ten stůl je fakt very good, asi bys měl fotit na takovém stole...., Klenoty Brno, to je opravdu poklad, nějak mi to souzní s tím textem - Brno je zlatá loď....., jo, jo, voják se stará, voják má. Si tě vážím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 testovací provoz:autobastl.jpgnapiš o tom více, nebo už to někde je? Recenzi nebo zážitek, nevypadá to zle..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se