dieqo Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 před 54 minutami, M3maniac napsal: Já Orange, jinak diego moc krásný kousek , ale ten svetr ? Já vim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 mne to k tym hodinkam ide, je to take retro a styl domacej vyroby nic nemen, je to spomenka na deda ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Časomír Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Právě teď Prim 50 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Dneska pomeranče Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Vodotěsné Sporty.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 když je ten pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Dnes stále Elegant Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 "karantenna" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mustardSauce Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Kafíčko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Sent from my SM-A320FL using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 "karantenna" ...... uz tyzden nemam cuch a chut, len slano v ustach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Super univerzály. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Je třeba něco zavorat, než padne deka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Krásné to máte, sice ne na ruce, ale pamatuji si jak jsem je záviděl spolužákovi v 80’ . Koupil jsem je pro vnuka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 (upraveno) před 39 minutami, M3maniac napsal: Krásné to máte, sice ne na ruce, ale pamatuji si jak jsem je záviděl spolužákovi v 80’ . Koupil jsem je pro vnuka V 80s jsi byl dite a uz mas vnuka? Upraveno 10. listopadu 2020 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Nemám, ale doufám že mít jednou budu. P.S. mladej má 23 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Tomu se tedy říká pořádná příprava. Já je teď pořídil pro syna (čerstvý on-line školák).Nevíte někdo jak je to s uváděním F1 na číselníku?Dotazoval jsem to už do vlákna k formulím: https://forum.chronomag.cz/topic/42604-prim-formula/?do=findComment&comment=2581857Sent from my SM-A320FL using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Za mě "Bauhaus" hlídá čas posledního metra...Sent from my SM-A320FL using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Ta fotografie se moc povedla! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 před 21 minutami, Michal. napsal: Tomu se tedy říká pořádná příprava. Já je teď pořídil pro syna (čerstvý on-line školák). Nevíte někdo jak je to s uváděním F1 na číselníku? Dotazoval jsem to už do vlákna k formulím: https://forum.chronomag.cz/topic/42604-prim-formula/?do=findComment&comment=2581857 Sent from my SM-A320FL using Tapatalk Údajně první formule z roku 78 neměly nápis F1 a pozdější verze z 80tek ano, ale pokud jsem četl špatně ať mě primkaři opraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se