špelda66 Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 ES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Když je ještě ten svátek…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Tohle máš na ruce? Fakt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Mě baví jak Elton krásně ignoruje odečitatelnost času. To že na modelu Populár rozdělili 10 minut na 12 dílků už tu bylo, ale to že na Republice rozdělili vteřinový číselník na nedělitelných 24 dílků je taky parádní a zaregistroval jsem to až teď Jasně, nikdo u těchto hodinek odečítat takovou blbost nebude. Přesto bych čekal, že u časoměrného přístroje bude funkce nadřazena formě tak nějak z principu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oskar Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 před 3 hodinami, Snekofon napsal: Mě baví jak Elton krásně ignoruje odečitatelnost času. To že na modelu Populár rozdělili 10 minut na 12 dílků už tu bylo, ale to že na Republice rozdělili vteřinový číselník na nedělitelných 24 dílků je taky parádní a zaregistroval jsem to až teď Jasně, nikdo u těchto hodinek odečítat takovou blbost nebude. Přesto bych čekal, že u časoměrného přístroje bude funkce nadřazena formě tak nějak z principu Však to je úplně jasný, né? Jeden dílek je 2,5 vteřiny. Ale teď vážně, toho jsem si vůbec nevšiml. Kdybys na to neupozornil, netrklo by mě to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Prim Premier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctvrtek Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Traktory ve křoví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 stale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Noudejty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Dnes přišly … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 to je nadherny kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 To tedy...a i dnes, podle mne, těžce nositelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 nádherné primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 (upraveno) Díky, díky, 34 mm, netknuté zlacení. A přišly ještě na původním řemínku. Asi moc nošeny nebyly. Upraveno 3. listopadu 2023 uživatelem Otto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 před 4 hodinami, ATOM napsal: to je nadherny kousek Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 Dnes do zelena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orientacni.sloupek Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 Oblibene pracovni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se