Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Proč? První věci které jsem si všiml byla ta lebka na monitoru. :-)

Samozřejmě krásné diplomaty. :D

No jasně- ale přece jen bych řekl, že zubař je stejně doktor jako neurolog, třeba.... jako že je stejně študovanej a není to žádnej felčar :unsure:

Odesláno

Klika - na Aukru a niko si jich buď nevšiml nebo jim nevěřil.

V tom pavoučím pouzdře vypadá ten bruselský černý cifr zajímavě. A máš informaci zda se takto v Eltonu vyráběny nebo je to složenina?

Odesláno

Ještě ne a je to dobrý nápad, pokud na to nezapomenu, tak sem hodím i fotku s hodnotou :)

Tak to se budeme těšit. Igeny by asi už zářit neměly, ale třeba nějaký starý ruský jo... koneckonců, nějaké jo vintage hodinky doma máš, ne? :-)

Odesláno

V tom pavoučím pouzdře vypadá ten bruselský černý cifr zajímavě. A máš informaci zda se takto v Eltonu vyráběny nebo je to složenina?

Pevně věřím, že je to původní. Mám je dvakrát a tak si myslím, že to není náhoda.

Odesláno (upraveno)

Mě dneska při práci pomáhají tyto:

Edit: velikost obrázku maximálně 800 x 800

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Jo joomlouvám se zase jsem si to uvědomil pozdě a pak jsem neuměl po zveřejnění ten obrázek zmenšit, takže ještě jednou fotka menší:

post-13018-045321600 1348399411.jpg

Odesláno

Celý víkend na Velorex srazu předrenovační Igeny. Ta chybějící vložka lunety je následkem nedobrovolného nárazového testu o asfalt. Hodinky jdou a dopadly lépe než moje prsty, loket a zadní boční plachta mého stroje. :crying_anim02:

To byl asi jejich poslední výlet před cestou do Eltonu.

post-23282-071555500 1348424214.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...