Klotzman Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Sousedovic zlá kočka už má sbalenej kufírek - ještě vysačku Abú Dhabí a pofrčí
Sifon Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Jo takovej kufr to je lákadlo. Znám z domova. Při balení se pokaždé povede nějaké mrše se vplížit do ložnice a nacpat se do kufru. Když jí člověk najde v čas tak je to dobrý, ale jinak pak na místě určení stráví 10 minut obíráním chlupů z trička nebo košile (vleze, chvíli se válí a pak zmizí). Jednou jsem jí nachytal i v obalu s oblekem na židli. Stejně je jednou prodám na pokusy.
Igicz Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Náš Cipísek má občas aportovací Sent from my iPhone using Tapatalk
montemar Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Odesláno 9. července 2017 lovec. tu chuzi odkoukal v televizi. furt cumi na nat geo wild...
montemar Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Krsnejdiky. .. uz taky neni nejmladsi, brzy mu bude 10...
Ondrej71 Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Jsem se nudil tak jsem fotil ty naše ukecané kočky
sta Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Děti teď nebudou měsíc doma tak mám za úkol občas fotit kocoura a posílat jim to. Tady je pár dní po ostříhání
Frostie Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Děti teď nebudou měsíc doma tak mám za úkol občas fotit kocoura a posílat jim to. Tady je pár dní po ostříhání Ale to je velkej frajer, toto...
Povidláček Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 je to frajer a vypadá trochu jako Ron Perlman
sta Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 je to frajer a vypadá trochu jako Ron Perlman Sem musel guglit ale něco tam z něho má
sta Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Furt ho sdílíte s tou doktorkou?Jo, stale je pujcenej. Ale k majitelce vubec nechodi. Ta si ho jen vyzvedne jednou za cas kdyz ho bere na strihani. Nedavno jsme ho vzali na prochazku a fakt chodil asi 20 minut stale tak 10metru za nama. Dcerky mu ted pisou i dopisy z tabora Az se odsud budem nekdy stehovat tak to bude spoustu slzicek....
SCIFI Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Odesláno 13. července 2017 Hoši zvažujeme druhou kočku a líbí se nám Sphings. Máje jednu útulkovou kravku co si chodí domů kdy chce a není moc kontaktní tak nevíme jestli je Sphings dobrá volba. Nechceme ji držet zavřenou doma a popravdě mám strach že ji někdo čorne a zavře doma Taky zvažujem Ragdola nebo Něvskou maškaradu. Takže zadání je mazlivá kočka, trochu fixovanou na páníčky co se netoulá příliš daleko.
Moty Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Odesláno 13. července 2017 Sphinxe ven nepoustis, v zimě nastydne a v létě se spali. Mel ho Povidlacek
SCIFI Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Odesláno 13. července 2017 Sphinxe ven nepoustis, v zimě nastydne a v létě se spali. Mel ho Povidlacekaha. tak to je blbý. za prvé jsou pořad otevřený dveře a za druhé by ho asi sralo že kravka si ven chodí a on ne
Igicz Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Odesláno 13. července 2017 (upraveno) No pokud ti nevadi malo chlupu - devon, popripade cornish rex. Budou odolnejsi nez sphinx. Mame ho doma. Povahove je to mazel a trestidlo zaroven. My ho teda ven nepoustime, ale co jsem se ptal chovatelky, tak nekteri majitele to neresi a pousti. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 13. července 2017 uživatelem Igicz
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se