Přejít na obsah

Kočka?

pete

Doporučené příspěvky

překrásní kluci, kolik mají v kohoutku :) ?

Waya: Narozeniny slavit nebudeme, spíš bude výročí úmrtí, velmi brzy. Dnes jsem poprvé držela kocoura za krk, přesně jak Homer Barta, a řvala jsem : "Ty jeden malej hajzle!"

Pochcal babičce zrcadlo, lavor v koupelně a mikinu MNĚ, ošetřovatelce! Te´d se tváří jako koťátko z nebe spadlé, ale vím, že to přijde znovu. A taky nevím, jestli nebudu zlá panička.

Předběžně: měl by někdo zájem o milého sphynxe? je čistotný a přizpůsobivý, kastrovaný a očkovaný. ZN.Daruji i jeho pět švestek. Jediná podmínka je to, že musíte být jeho absolutní vesmír, jinak je mstivá svině, která chčije po věcech maitele. Ideálně k jiným kočkám, tam se zařadí do smečky a nebude vysírat.

Jsem teď v afektu, tak si to možná rozmyslím, ale možná taky ne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Slavíte kočičí narozeniny?

Dřív jsme slavili. Jenže ten náš malej Tygr z Mompracemu nechtěl nosit oslavencovskou čepičku, vždycky všechno rychle vypil, usínal s dárkama zdravým spánkem opilcovým, strašně chrápal a ještě navíc mi dárky odmítal půjčovat, tak jsme od toho upustili :D

post-1609-001182200 1325740888.jpg

post-1609-020929500 1325740899.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

My máme úplně obyčejnýho pouličně směskovýho, klasickýho moura kocoura bez kulek:P jménem Mourek

a jak tu v diskuzi někdo psal, tak se trestat dá, protože on je to spíš kočkopes, protože máme ještě labradorku a jak vyrůstal s ní, tak převzal psí vlastnosti, hlavně není urážlivej a neškodí, ale aby to nevypadalo, že ho furt tluču, to v žádném případě, děti s manželkou ho překřtily na Krále, takže pobírá nejvyšší pocty a když někde leží tak se nesmí obtěžovat natožpak budit:)

post-20025-010762600 1326725374.png

pod to topení si sviňák (tak mu říkám já) lehnul sám, prohřejval se

post-20025-001424500 1326725750.png

Odkaz ke komentáři

Tak my máme tiež obyčajnú pouličnú zmes. Teda vlastne lesnú :). Doniesli sme si ich z chaty pred 3 mesiacmi. Nejaká polodivoká mačka tam mala 6 malých mačiek. Báli sme za, že by neprežili zimu, tak sme si 2 vzali. Viac by sa nám do našeho minibytu nevošlo. Zvyšné 4 si vzali susedia. Ťen čierno-biely je kocúr - Oskar a mourovatá je mačka - Lily.

Fotky sú z vianoc.

post-20541-003467800 1326734910.jpeg

post-20541-061434700 1326734917.jpeg

Odkaz ke komentáři

Nezblazni, nas Mour mel taky rolnicku a naucil se lovit ptaky i s ni, akorat bylo dobry kdyz jsem ho bral v noci domu tak zvonil a ja se neleknul kdyz na me skocil do okna ze tmy jak nocni prizrak

Odkaz ke komentáři

Všechno pouliční směs :) . Černý 5 let, černo-bílý 2 roky, zrzavec 5 měsíců. Toho nejmladšího nám určitě poslal náš modrý Briták, který nám odešel v říjnu 2011 ve věku 18 let-viz foto. Říkáme se ženou "poslal" proto, že má úplně stejné zvyky jako měl Briták, stejné místo pod dekou i na gauči, u každého jídla vrčí jako tygr a když si na někoho ustele další kocour nemá šanci i když jsou větší :) .

post-9463-000110700 1326897660.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...