abbot Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Jsou krásný ÁLE pokud nemaj šroubovací korunku tak bych je nechtěl-nějak bych té vodotěsnosti asi nevěřil I Fortis přestal dělat u B-42 šroubovací korunky, protože to dělalo neplechu a 200m stále mají ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaKaL Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Asi je taky drapnu, abych měl co na cvakání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 ja je koupil, protoze me zajimaj, potrebuju hodinky na praci, a druhak, to zpracovani neni tak hrozny, jak ho podavas, seaurchiny me docela bavily, akorat mi neco nesedlo na tom tahu. aale vazne bych netvrdil, ze seiko je tak spatny, jak pises. A hlavne se mi proste libily, design je hodne zajimavej, a zajimaj me nazivo, no.. ja netvrdim ze jsou spatny,pouze v pomeru co mas ve zbirce ty musej bejt propastne jiny,zajimalo me prave jak to beres Ty osobne,proto jsem se ptal,prece jen kdyz to hloupe srovnam,kdo jezdi v "mercedesu",tak moc neverim ze si koupi treba Š120. a prave proto asi nejsou tak spatny kdyz jsi schopen je nosit,prave ze jsem si predevcirem koupil seaurchiny,a kdyz srovnam tah u svejch Hamiltonu,a u tech Seiko,kde jsem zkracoval tah,tak se musim pousmat,samo,za ty prachy se nic jinyho ocekavat neda,a ani jsem nic jinyho necekal,ale do oka jsme si teda dvakrat nepadly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 za 40-50usd si k tomu dokupite polkilovy naramok aky chcete, neblbnite. ved su to kompletné hodinky za cenu jedneho náhradného článku do panerájov a tieto sa im teda vydarili.. no myslim ze je sezóna lovu na modrásky zdroj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 netvrdím že nejsou vodotěsný-jen bych měl strach,že zavadím o korunku a bude vymalováno.Jasně,tak jednoduchý by to nebylo,ale náhoda je blbec.Co se týče hodinek,jsou opravdu krásný,jen by mě zajímala ta luneta.Pokud je ze skla tak bude asi dost náchylná na poškrábání-nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Náchylná na poškrábání jednoznačně bude. Ale když porovnáš původní stav, kdy škrábnutý elox (nebo lak, či co to je) nemáš šanci opravit. Tady to sklo můžeš rozleštit. Ale praxe ukáže, jak to bude odolné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 odolne na poskrabanie to bude presne tak isto ako hardlex sklicko. ked nosis hodinky tak ze doskriabes hardlex, tak lunetu tiez - a hlavne asi trochu skor. ale mozno by som sa bal aj o jej krehkost. hardlex je sice pruznejsi ako safir, ale nalepeny na lunete sa nema kde deformovat. myslim ze skor to clovek praskne nejakym uderom ako poskriabe. ale prax ukaze, to je fakt hlavny prinos takejto lunety u tychto hodiniek je podla mna v tom cool dizajne. keby mali gule a napraskali tam aj podsvietene indexy ako u GS GMT - slintacka. pod tym sklom to robi divy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 A to by mě zajímalo - je to pro vás důelžité, kde jsou ty hodinky vyrobeny? O kvalitě montážních linek v Japonsku a mimo něj jsem už tady četl, jde mi spíš o názory... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 nevim, jakej je v tom rozdil, ja koupil ty japonsky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Mě se líbí,zvažuji,že bych New Alpinistkám pořídil sestru na tahání do práce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 v modré jsou fakt parádnický, škoda té slabší lumi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Zkusím to tady: Nedaří se mi vypátrat, jskou mají SNZD 23 rozteč stěžejek. Mám je na cestě ze zahraničí, chci si k nim přiobjednat jiný řemen a nechce se mi čekat, až hodinky přijdou, abych si tu rozteč změřil, protože na ten řemen počítám budu taky chvilku čekat. Víte někdo?A když už sem píšu, děkuji PhoeniXovi za tu lumi fotku - pomohla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Tak nevím, prodejce psal velikost pouzdra 42 mm a jiné eshopy píšou 40 mm. Stejně tak píšou rozteč někde 22 mm a někde 19 mm. Tak si nakonec počkám, až přijdou, a přeměřím si je sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levistrauss Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Nepřítomnost šroubovací korunky mě štve... je jasný, že na vodotěsnost pro běžné používání to vliv mít nebude. Jde jen o ten pocit. Ty hodinky jsou jinak vzhledově dokonalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 úprava PVD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petjaan Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 hm, až do této chvíle jsem si říkal....jak by asi vypadaly s černám cifrem...ideálně na ruce... ... no a teď je vidím v PVD....a....no, fakt se mi nelíbí...s tím bílým je to lepší úprava PVD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petjaan Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 a tak ještě zbává varianta .....nerez s černým cifrem...jdu po ní pátrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 a tak ještě zbává varianta .....nerez s černým cifrem...jdu po ní pátrat... Tady je máš, na řemenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se