Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 27. 4. 2011 v 8:46, 'Baker' napsal:

Strojek znam, mam na mysli umisteni datoveho okna (vzdalenost od stredu) na custom dialu, rekl bych, ze takove umisteni nebude mozne (viz. skica).

Dobry postreh...myslim ze mas pravdu.

Jinak obecne se mi HODNE libi ta polska zlata limitka bez datumu. Ta je vazne kouzelna. Kdybych si nedal limit 3ks hodinek a dost, tak bych po nich asi sel

Odesláno
  V 27. 4. 2011 v 8:46, 'Baker' napsal:

Strojek znam, mam na mysli umisteni datoveho okna (vzdalenost od stredu) na custom dialu, rekl bych, ze takove umisteni nebude mozne (viz. skica).

post-697-001217700 1303893957.jpg

Takhle to asi nikdo neměřil, dobrý postřeh.

Cifry si ale nechám zamluvené. Uvidíme kam se to posune.

Odesláno
  V 27. 4. 2011 v 9:50, 'efreeti' napsal:

Dobry postreh...myslim ze mas pravdu.

Jinak obecne se mi HODNE libi ta polska zlata limitka bez datumu. Ta je vazne kouzelna. Kdybych si nedal limit 3ks hodinek a dost, tak bych po nich asi sel

Polská limitka (Fifty four) už není. K mání je jen ta Španělská (Fifty five). Co ti brání si koupit jen cifr a hodinky později?

Odesláno
  V 4. 5. 2011 v 17:12, 'financ' napsal:

Dnes zazvonil pošťák, nádhera. Teď se jen rozhodnout, do kterých ho dát. Zlaté, nebo stříbrné?

Urcite zlate, taky ho mam na ceste :)

V 4. 5. 2011 v 17:51, 'Dantechno' napsal:

zlate :) Skoda , ze indexy nejsou plasticke... Hele na tom dialu z WUS jak jsme na seznamu budou plasticke nebo ne?

Dane to bych se divil za tu cenu.
Odesláno (upraveno)

To jsme na tom stejně. Stříbrné doma a zlaté na cestě. Bůhví jak dlouho budou čekat na proclení... :(

EDIT: a vlastně ti ještě jednou děkuji za info a kontakt ;)

Upraveno uživatelem Chumpus
Odesláno
  V 4. 5. 2011 v 19:54, 'financ' napsal:

Stříbrně taky nevypadají špatně (a mám je doma), zlaté ještě nedorazily :-((.

V 4. 5. 2011 v 19:59, 'Chumpus' napsal:

To jsme na tom stejně. Stříbrné doma a zlaté na cestě. Bůhví jak dlouho budou čekat na proclení...

Ja nemam doma ani na ceste zadne, mam pockat, az Vam zlate dorazi a nebudou se Vam libit ... ? :)

Odesláno (upraveno)

Bakere, já myslím, že to bude v pohodě. Za ty peníze nemůže člověk čekat úroveň marinemasterů. Ty jednotlivý projekty ciferníků by se lišit neměly, dělá to snad stejná firma.

EDIT: no, stříbrné budu určitě posílat dál. zlaté asi jen tak ne :)

Posted Image

Posted Image

Upraveno uživatelem Chumpus
Odesláno
  V 4. 5. 2011 v 20:02, 'Chumpus' napsal:

Bakere, já myslím, že to bude v pohodě. Za ty peníze nemůže člověk čekat úroveň marinemasterů. Ty jednotlivý projekty ciferníků by se lišit neměly, dělá to snad stejná firma.

EDIT: no, stříbrné budu určitě posílat dál. zlaté asi jen tak ne :)

Jasne, snad to bude v pohode.

Ja chci jen zlate, s tim jsem do toho sel, mate nejaky levny zdroj, koukal jsem ze je maji na 21jewels.com,

pripadne pokud budete objednavat remeny, muzem to vzit spolecne.

Odesláno

na těch fotkách je vidět proporční nesoulad krátké vzdálenosti maličkých indexů od středu ciferníku - vzhledem k mohutnosti ručiček a lunety působí ten ciferník hrozně titěrně (na rozdíl od originálu BP i Seiko). jen můj názor..

Odesláno
  V 4. 5. 2011 v 19:59, 'Baker' napsal:

Jak ten cifernik vypada, podle tve fotky neni ten tisk nic moc.

To je fotkou, dělal jsem to kompaktem. S cifrem jsem nadmíru spokojený. Výrobu dělá Jake Burdoeau, takže kvalitka. A nový cifr řeší velmi slabou lumi původního.

Už mám všechny komponenty na cestě. Budet to dávat taky na bradystrap?

Odesláno

Kluci, to jsem něco pros.al...:suicide_anim:

Nádhera! Fakt! Doufám, že tu pak uvidím výsledky, pls...

Kdyby se někdo rozhodl, že se mu nelíběj, stavím se do řady.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...