sta Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 (upraveno) nádhera, gratuluju k tomu že Ti to dopadlo přesně tak jak sis to naplánoval - od výběru až po nákup Upraveno 28. října 2010 uživatelem sta
instant Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 tento cifernik bola skutocne dobra volba
sibirnaya Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Díky všem za gratulace. Celý večer jsem z nich nespustil oči, přítelkyně na ně u večeře značně žárlila Lunety jsem se původně bál, ale v reálu tomu dává šmrnc. U DJ mi na ostatních bicolor nevadí, ale já bych ho nechtěl. Jsou boží, klasika všech klasik, vzhledem k tomu, že mi Daytony neberou si myslím, že nemám jít u Rolád kam dál, prostě Rolex dream watch az Rolex udela DJ II ve full goldu, tak mam taky muj final watch
garyfisher Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Gratuluju k prirustku. Mym favoritem ale dal zustava Milgauss. Ja nejak nezvladam u Rolexu toho kyklopa. Skoda, ze ti to netrvalo trochu dyl se Milgaussu zbavit. Do Vanoc bych si je koupil. ;-)
decebal Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Gratuluju, jsou nádherné. Ten cifr z nich dělá jemně mariňácké hodinky:).
volfda Odesláno 29. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Gratuluju k prirustku. Mym favoritem ale dal zustava Milgauss. Ja nejak nezvladam u Rolexu toho kyklopa. Skoda, ze ti to netrvalo trochu dyl se Milgaussu zbavit. Do Vanoc bych si je koupil. ;-) Pozdě no, ale však je někde seženeš... Na DJ mi lehce chybí ta ležerní vteřinovka ve tvaru blesku, ale mají zas jiné přednosti Jediné, co mi štve je, že za 48h nošení mají fůru škrábanců na lesklých ploškách a na pouzdře, ale toho se vyvarovat prostě nelze
filo-boxer Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Jsou parádní. Náhodou...kdyby...po čase...pokud bys někdy začal uvžovat o prodeji......dej si rychle ledovou sprchu. Edit: pokud to nepomůže dej mi vědět, beru je.
gas Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Gratuluju k prirustku. Mym favoritem ale dal zustava Milgauss. Ja nejak nezvladam u Rolexu toho kyklopa. Skoda, ze ti to netrvalo trochu dyl se Milgaussu zbavit. Do Vanoc bych si je koupil. ;-) jedny se v prodeji brzo objeví
lastam Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Pozdě no, ale však je někde seženeš... Na DJ mi lehce chybí ta ležerní vteřinovka ve tvaru blesku, ale mají zas jiné přednosti Jediné, co mi štve je, že za 48h nošení mají fůru škrábanců na lesklých ploškách a na pouzdře, ale toho se vyvarovat prostě nelze hmm to je mrzuty, doufam ze ty skrabance nejsou tak hrozny...
Hasňa Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 To je patina. Ta k lestenym hodinkam patri. Mam lestenou lunetu a uz se tesim, az bude vypadat stara.
X-Bob Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 nádherné, nádherné hodinky. Upřímně gratuluji.
vojt Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 volfdo, sledoval jsem Tvou anabázi a teď gratuluju. Ta modrá opravdu nutí dívat se na ni znova a znova.
NIGHTinGALE Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 To je divný, další Rolexky, co se mi hodně líbí. Asi začínám dospívat a brát rozum.Ta modrá je šmrncovní a určitě tě bude bavit dlouho. Gratulace.
ceslko Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Mooc hezké hodinky.. gratujuji!!!
organic Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Díky všem za gratulace. Celý večer jsem z nich nespustil oči, přítelkyně na ně u večeře značně žárlila Lunety jsem se původně bál, ale v reálu tomu dává šmrnc. U DJ mi na ostatních bicolor nevadí, ale já bych ho nechtěl. Jsou boží, klasika všech klasik, vzhledem k tomu, že mi Daytony neberou si myslím, že nemám jít u Rolád kam dál, prostě Rolex dream watch Tomu říkám happy end... Jsou to moc hezké hodinky, které bych si dokázal představit i na svém zápěstí. Rozhodně nejlepší varianta DJII. Gratuluju k vyzrálé volbě. Není kam jít dál.
lastam Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2010 (upraveno) Tak jsme se s Davidem dohodli, že něco vyfotíme, bylo špatné světlo a tak jsme rádi, že se něco povedlo. Budou tedy ještě další a lepší fotky za denního světla... kdy zatim nevíme. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. listopadu 2010 uživatelem lastam
volfda Odesláno 6. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2010 (upraveno) DJ jsou značně vyzrálá volba, ale nevylučuji, že nepřiberu časem do party třeba GMTčka, či starší suby... Jinak s lastamem uděláme chronofotky někdy během nadcházejícího měsíce. Tohle jsme fotili v kavárně na Andělu, přišel jsem i tam jak Maradona Upraveno 6. listopadu 2010 uživatelem volfda
lastam Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2010 DJ jsou značně vyzrálá volba, ale nevylučuji, že nepřiberu časem do party třeba GMTčka, či starší suby... Jinak s lastamem uděláme chronofotky někdy během nadcházejícího měsíce. Tohle jsme fotili v kavárně na Andělu, přišel jsem i tam jak Maradona idealni spojeni tech zenithu a datejustu, zenithama si mohl stopnout, za jak dlouho prinesla jidlo, nebo kafe, jenze nez rozsroubujes korunky tak uz mas i to kafe dopity:-)
volfda Odesláno 6. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2010 idealni spojeni tech zenithu a datejustu, zenithama si mohl stopnout, za jak dlouho prinesla jidlo, nebo kafe, jenze nez rozsroubujes korunky tak uz mas i to kafe dopity:-) To je pravda, to šroubování na tlčítkách chronografu mi pije krev... Onehdá jsem byl s kamarádem létat, létá IFR výcvik, chtěl, abych mu stopoval čas, ale mně se zaboha nepodařila odšroubovat ta pojistka... Si ze mě dělali s instruktorem až do konce letu legraci, instruktor mi neustále ukazoval, jak to jeho Citizeny za 6k změřily ihned
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se