Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

nádhera, gratuluju k tomu že Ti to dopadlo přesně tak jak sis to naplánoval - od výběru až po nákup :smile_anim:

Upraveno uživatelem sta
  • Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky všem za gratulace. Celý večer jsem z nich nespustil oči, přítelkyně na ně u večeře značně žárlila :) Lunety jsem se původně bál, ale v reálu tomu dává šmrnc. U DJ mi na ostatních bicolor nevadí, ale já bych ho nechtěl. Jsou boží, klasika všech klasik, vzhledem k tomu, že mi Daytony neberou si myslím, že nemám jít u Rolád kam dál, prostě Rolex dream watch ;)

az Rolex udela DJ II ve full goldu, tak mam taky muj final watch :)

Odesláno

Gratuluju k prirustku. Mym favoritem ale dal zustava Milgauss. Ja nejak nezvladam u Rolexu toho kyklopa. Skoda, ze ti to netrvalo trochu dyl se Milgaussu zbavit. Do Vanoc bych si je koupil. ;-)

Pozdě no, ale však je někde seženeš... Na DJ mi lehce chybí ta ležerní vteřinovka ve tvaru blesku, ale mají zas jiné přednosti :)  Jediné, co mi štve je, že za 48h nošení mají fůru škrábanců na lesklých ploškách a na pouzdře, ale toho se vyvarovat prostě nelze :guiltysmiley:

Odesláno

Gratuluju k prirustku. Mym favoritem ale dal zustava Milgauss. Ja nejak nezvladam u Rolexu toho kyklopa. Skoda, ze ti to netrvalo trochu dyl se Milgaussu zbavit. Do Vanoc bych si je koupil. ;-)

jedny se v prodeji brzo objeví ;)

Odesláno

Pozdě no, ale však je někde seženeš... Na DJ mi lehce chybí ta ležerní vteřinovka ve tvaru blesku, ale mají zas jiné přednosti :)  Jediné, co mi štve je, že za 48h nošení mají fůru škrábanců na lesklých ploškách a na pouzdře, ale toho se vyvarovat prostě nelze :guiltysmiley:

hmm to je mrzuty, doufam ze ty skrabance nejsou tak hrozny...
Odesláno

Díky všem za gratulace. Celý večer jsem z nich nespustil oči, přítelkyně na ně u večeře značně žárlila :) Lunety jsem se původně bál, ale v reálu tomu dává šmrnc. U DJ mi na ostatních bicolor nevadí, ale já bych ho nechtěl. Jsou boží, klasika všech klasik, vzhledem k tomu, že mi Daytony neberou si myslím, že nemám jít u Rolád kam dál, prostě Rolex dream watch ;)

Tomu říkám happy end...

Jsou to moc hezké hodinky, které bych si dokázal představit i na svém zápěstí.

Rozhodně nejlepší varianta DJII. Gratuluju k vyzrálé volbě. Není kam jít dál.

Odesláno (upraveno)

Tak jsme se s Davidem dohodli, že něco vyfotíme, bylo špatné světlo a tak jsme rádi, že se něco povedlo. Budou tedy ještě další a lepší fotky za denního světla... kdy zatim nevíme.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem lastam
Odesláno (upraveno)

DJ jsou značně vyzrálá volba, ale nevylučuji, že nepřiberu časem do party třeba GMTčka, či starší suby... Jinak s lastamem uděláme chronofotky někdy během nadcházejícího měsíce. Tohle jsme fotili v kavárně na Andělu, přišel jsem i tam jak Maradona  :D  

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno

DJ jsou značně vyzrálá volba, ale nevylučuji, že nepřiberu časem do party třeba GMTčka, či starší suby... Jinak s lastamem uděláme chronofotky někdy během nadcházejícího měsíce. Tohle jsme fotili v kavárně na Andělu, přišel jsem i tam jak Maradona  :D  

idealni spojeni tech zenithu a datejustu, zenithama si mohl stopnout, za jak dlouho prinesla jidlo, nebo kafe, jenze nez rozsroubujes korunky tak uz mas i to kafe dopity:-)
Odesláno

idealni spojeni tech zenithu a datejustu, zenithama si mohl stopnout, za jak dlouho prinesla jidlo, nebo kafe, jenze nez rozsroubujes korunky tak uz mas i to kafe dopity:-)

:D To je pravda, to šroubování na tlčítkách chronografu mi pije krev... Onehdá jsem byl s kamarádem létat, létá IFR výcvik, chtěl, abych mu stopoval čas, ale mně se zaboha nepodařila odšroubovat ta pojistka... Si ze mě dělali s instruktorem až do konce letu legraci, instruktor mi neustále ukazoval, jak to jeho Citizeny za 6k změřily ihned :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...