Ondoni Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 Gril párty na firmě, hromada pití a jídla, táborák lítající děti, prostě pohoda a hlavně jsem to přežil a je mi dobře.A fčil dom sklenka dobrého koňaku.Krásný podzim a počasí. čoveče, až tak?
tombed Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 Pozvání na oběd a pokec s Jakubiskem a jeho přítulkou, ještě jednou díky Kubo
Jirkasirka Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 (upraveno) Dnes jsem se z výpisu bodů dozvěděl, že mi byly odepsány za 12-ti měsíční poslušnost nějaké ty body . Tak ještě pár let stresu a budu možná na nule... Upraveno 29. října 2013 uživatelem Jirkasirka
tommas4 Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 Po dlouhé době na moc dobrém obědě se ženou, ve firmě samé dobré zprávy!!! (po víkendu = zázrak), a protože jsem měl vše hotovo už v 11 a jsem ředitel tak jsem 11:01 za sebou prásknul dveřma od kanclu a ciao! Na autě zimní gumy, a ještě dokončen (nalakován) můj projekt (čištění hlavy manuální tvorivostí) a vypadá to skvěle!Připočtěte neskutečně dobrou cenu na moje oblíbené víno na krámě, bezproblémový výsledek kontroly od hasičů na firmě. Moc fajn den.
mondeo2 Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 čoveče, až tak? Až takhle zas ne, lítali jenom po place, to my rádoby dospělí jsme se po pár pivech pokoušeli dostat draky do vzduchu.
People Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 Dnes toho bolo viac. Rano ma potesil kurier s novy iphonom 5s. Hned na to mi prisiel email od altra o uspesnej vymene hardlexu a nakoniec nemecky amazon mi dorucil vcera objednany darcek pre priatelku. Len tak dalej.
Exiztence Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 Westík byl dneska na operaci pod narkózou, a už je doma i když malatná, původně měla přijít o zub nakonec to byly 4 zuby, hlavně že bude v pohodě
SCIFI Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 Po dlouhé době na moc dobrém obědě se ženou, ve firmě samé dobré zprávy!!! (po víkendu = zázrak), a protože jsem měl vše hotovo už v 11 a jsem ředitel tak jsem 11:01 za sebou prásknul dveřma od kanclu a ciao! Na autě zimní gumy, a ještě dokončen (nalakován) můj projekt (čištění hlavy manuální tvorivostí) a vypadá to skvěle!Připočtěte neskutečně dobrou cenu na moje oblíbené víno na krámě, bezproblémový výsledek kontroly od hasičů na firmě. Moc fajn den.dokázal by jsi napsat někdy post bez slova "firma"?
tommas4 Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Asi ano :-) koukám že v tom postu je to 2x a ještě mi to násobíš na 4x a to už je fakt síla
straspol Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Vidíš, teď nenapsal to slovo ani jednou
tommas4 Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Jen na vysvětlení, je moje, vybudoval jsem ji od nuly, žiju tím co dělám, baví mě to. A dost.
Gryll16 Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Že sa včera večer môj malý deväťmesačný synček priplazil ku mne, silno ma objal, dal mi sám od seba uslintanú pusu na líce a zase sa odplazil ku svojim hračkám.Stalo sa to poprvýkrát, úplne ma to dojalo. Až som mal v očiach slzy. Asi mám už niečo s nervami...
Gustaf Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 ...a počkej až u toho poprvé řekne táta
panedge Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 A ještě počkej,až ti rozpatlá banán do fungl nových ovladačů od tv a receiveru:-)
Gustaf Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 A ještě počkej,až ti rozpatlá banán do fungl nových ovladačů od tv a receiveru:-)+1 :-D kdyby jen do těch ovladačů....
schrapnel Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Na to ma v dnesnej dobe malo kto odvahu. Tiez tuzim po 'svojom' biznise.V com podnikas, pochval sa!
Gryll16 Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 No zatiaľ máte s tými ovládačmi pravdu. V celej domácnosti nie sú predmety, ktoré by ho zaujímali viac. Keď zbadá voľne pohodený (zabudnutý) ovládač, okamžite po ňom vyštartuje a už ho žuje a púšťa doňho celé litre slín, takže už len čakáme, ktorý ovládač v dôsledku "korózie základovej dosky" odíde ako prvý.Avšak pravda je taká, že nech vyvedie čokoľvek, je mu odpustené a nevymením malého drobca ani za celý svet. A vy ste na tom rovnako.
Ondoni Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 No zatiaľ máte s tými ovládačmi pravdu. V celej domácnosti nie sú predmety, ktoré by ho zaujímali viac. Keď zbadá voľne pohodený (zabudnutý) ovládač, okamžite po ňom vyštartuje a už ho žuje a púšťa doňho celé litre slín, takže už len čakáme, ktorý ovládač v dôsledku "korózie základovej dosky" odíde ako prvý.Avšak pravda je taká, že nech vyvedie čokoľvek, je mu odpustené a nevymením malého drobca ani za celý svet. A vy ste na tom rovnako. Vykuchal jsem starý ovladač a dal ho malé (bude mít rok) na hraní...momentálně hračka No.1 a ty funkční nechává relativně na pokoji
tommas4 Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Na to ma v dnesnej dobe malo kto odvahu. Tiez tuzim po 'svojom' biznise.V com podnikas, pochval sa! Pokud je to otázka na mou maličkost, tak v prvé řadě díky za kompliment. Rád bych zůstal tak trošku anonymní, nicméně prozradím že se jedná o hotelnictví / gastronomii, pro představuo velikosti jsme o provozovnách v řádu jednotek a obratem do 50 mil./rok. Obojí se snažíme "menedžovat" co tonejlíp umíme. Napsal jsem "děláme to se ženou" . . . ale tenhle slovní obrat bude znít blbě, že prostě rodinnáatmosféra (pokud je to aspoň trochu možné v téhle velikosti), osobní kontakty s hosty, atd. atd., hory, lyže, příroda,kola, turistika, odpočinek, dobré jídlo a pití . . . asi tak.
azeppelin Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Pokud je to otázka na mou maličkost, tak v prvé řadě díky za kompliment. Rád bych zůstal tak trošku anonymní, nicméně prozradím že se jedná o hotelnictví / gastronomii, pro představuo velikosti jsme o provozovnách v řádu jednotek a obratem do 50 mil./rok. Obojí se snažíme "menedžovat" co tonejlíp umíme. Napsal jsem "děláme to se ženou" . . . ale tenhle slovní obrat bude znít blbě, že prostě rodinnáatmosféra (pokud je to aspoň trochu možné v téhle velikosti), osobní kontakty s hosty, atd. atd., hory, lyže, příroda,kola, turistika, odpočinek, dobré jídlo a pití . . . asi tak.Jasný... firma, rodina, pohostinství... identita prolomena
Doporučené příspěvky