Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník
Odesláno

Já se vááálím. Já se tak krááásně vááálím. Nadobro jsem se vzbudil v deset, dal si minerálku, vyčurat, zase do postylky, pohádka, chvilku chronomag na mobilu, zase jsrm usnul, vzbudil se před chvílí, hrnek kefíru, a už opět ležím v posteli. V tv Počestné paní pardubické a pak Cimrmann. Kurwa já se mám dobře :D

Jo a z kuchyně slyším cinkání hrnců :)

Odesláno (upraveno)

Opět jsem vylezl i s dětma a švagrem na náš kopeček a v pořádku se dostal dolů:

post-12895-0-15849200-1388590203_thumb.jpg

post-12895-0-63187000-1388590312_thumb.jpg

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Ralsko? Něco jsem se do těch vašich končin najezdil. Teď už naštěstí jenom na motorce ale mam to tam rád.

Odesláno (upraveno)

Ralsko? Něco jsem se do těch vašich končin najezdil. Teď už naštěstí jenom na motorce ale mam to tam rád.

No jistě, se někdy stav.Příští rok bude náš jubilejní dvacátý.Chodíme vždy 1. ledna vzčistit si po silvestru hlavu, ale většinou není co čistit.... :lol2:

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Co inverze? Výhled byl na prd, že?

No vzhledem k tomu, že tam nejsme poprvé a ani naposledy, tak nám inverze nevadila.Chodíme se tam s dětma vyvětrat a nabrat sílu na nový rok, opéct buřty a slaninu ve věži a připít si s pár přáteli.

Odesláno

Pěknej kopec, musí tam být krásně   :smile_anim: My jsme dnes taky pochodovali, mám toho plný kecky a ještě k tomu celej den mě bylo blbě" Za chvíli jdu chrnět, těžkej den :cheers:

Odesláno

No jistě, se někdy stav.Příští rok bude náš jubilejní dvacátý.Chodíme vždy 1. ledna vzčistit si po silvestru hlavu, ale většinou není co čistit.... :lol2:

Do Ralska jsem se najezdil :-) Pravidelně jezdím do Zákup na veterán burzy a do Mimoně vlastně taky.

Zajímají mě věci co se někde staly, bitva u Kuřích vod a nebo třeba tohle:

http://ceskolipsky.denik.cz/zpravy_region/vyroci-srpna-1968-utajeni-okupanti-nehody-a-tragedie-byly-tabu-20120821.html

kontrolní otázka,: víš jako domorodec kde se to přesně stalo? Mě to nějakou dobu trvalo ale už vím :-))

Odesláno

jo vím tenkrát jezdili ty jejich tanky přes silnici bez ohledu na okolí ...................no rusáci no, ono toho tady bylo víc, přesně jak píšou v tom článku.Na Letný byla půlka sídlište jejich a zbytek většinou vojáci různě po okolí Hradčany, Kuřívody, Ploužnice, Svébořice a jejich tanková střelnice.

Odesláno

Zjistil jsem , že včera ve sportce "vyfoukali" pár mých čísílek , které léta cvičně dávám.  Nějaká ta čtvrtá a možná jedna třetí tam asi bude :clap:

Nemusí pršet , stačí když kape :rolleyes: :smile_anim: .

Odesláno

takže kilco je doma :D

Kolem kilča , to bejvaj ty pátý. Tentokrát to bude po delší době spíš několik litrů :) .

Odesláno

Zjistil jsem , že včera ve sportce "vyfoukali" pár mých čísílek , které léta cvičně dávám.  Nějaká ta čtvrtá a možná jedna třetí tam asi bude :clap:

Nemusí pršet , stačí když kape :rolleyes: :smile_anim: .

"Možná jedna třetí",je to možné?Ty to nevíš? 

Odesláno

Ha,ha. - Ráno jsem nevěděl , protože jsem to jen tak běžně zkouknul a odhadl.

Nyní už samo vím. Odhad byl dobrý - 1x třetí , 3x čtvrtá , + jedna pátá za 81Ká.

Na slušný hodinky by to dalo :lol2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...