Liqid Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Dnes mě potěšil pošťák doručenou zásilkou chronomagorských pohlednic
panedge Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Liqid-to je pecka,copak to je za pohlednice,dej vic info prosim,diky
Ondoni Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Liqid-to je pecka,copak to je za pohlednice,dej vic info prosim,diky +1 Posílal bych je tatíkovi místo sms
Qvido Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Koukám na Anděl exit a na ten starej Smíchov. Ta nová Praha už nikdy nebude tak fotogenická.A tak mě těší, že jsem zažil nejen ten rozpadlej Anděl, ale i všechny ty dřívější fabriky a posunovací lokomotivy, bydleli jsme nedaleko...Na Knížecí jsem se jako bejvalá mánička něco nachodil .
JaRooN Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Tak dalsi dnesni radost: dorazil mi Chronomag kalendar 2014 od Honza71. Honzo, moc diky!
Liqid Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Liqid-to je pecka,copak to je za pohlednice,dej vic info prosim,diky +1 Posílal bych je tatíkovi místo sms Bohužel moc toho o nich nevím, chytil jsem je na Aukru. Tohle bylo speciální vydání k 150. letému výročí značky, limitka prostě. Bohužel jsem nikde nic podobného neviděl, takže jedině hledat
kuncák7 Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Na Knížecí jsem se jako bejvalá mánička něco nachodil .Smichov byl na me daleko,ale vzpominam na zizkov,starej hagibor a zahradnictvi u nas ve vrsovicich,kde jsem si hral na indiany. Ted je tam hnusna budova pre.
Gustaf Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 musím tím zasrat další vlákno.....ale hrozně mě potěšilo to, že mojemu taťkovi udělal radost dárek, kterej sme mu se ženou dali k jeho 60tinám...a hodinky to nebyly :-) takže parááááádáááááá
Thomas Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 ..mě dnes potěšila ve schránce obálka s tou papírovou peněženkou ze států 3.1. objednáno, dnes dodáno... Díky chronomagu za tip
Z. Paul Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 ..mě dnes potěšila ve schránce obálka s tou papírovou peněženkou ze států 3.1. objednáno, dnes dodáno... Díky chronomagu za tipTo snad nemyslíš vážně. Já 26.12. objednáno a ještě pořád nic. Kdy Ti přišel email o tom že to bylo shipped prosimtě?
Thomas Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 To snad nemyslíš vážně. Já 26.12. objednáno a ještě pořád nic. Kdy Ti přišel email o tom že to bylo shipped prosimtě? Shipped v den objednávky. Asi jsem měl kliku :-)
Thomas Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Se poseru Ale můžeš se těšit, je fakt dobrá...:-)
Z. Paul Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Ale můžeš se těšit, je fakt dobrá...:-)Myslíš že mi to pomáhá? Těšim se fakt dost a dlouhoooo Ale díky za info, měla by snad dorazit v příštím týdnu.
Lamiczka Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Mě dnes taky potěšila obálka ze zahraničí, v ní byly velmi poctivě zabalené Seiko Chronograph 6139-8030 v modré a je to pecka. Pouzdro jako nové, sklíčko taky, solidní řemen, chronograph funguje i nulujuje jak má. Jen mám trochu pochybnost, jestli nebyly znova přetřené ručky a na cifru a minutové stupnici už je věk místy znát. Ale celkově velká radost. Asi už je taky čas založit si vlastní vlákno v chlubírně.
horal Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Dnes mě potěšila Eliška v Hyde parku ČT24, to by byl prezident-ka http://www.ceskatelevize.cz/specialy/hydepark/10.1.2014/
African Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 (upraveno) Právě sleduji Skvělé vyjížďky na motocyklu a zrovna Nový Zéland na programu dne" Začínám se tam těšit, ta země vypadá fantasticky Jinak celej den stál za ...., něják se mě nevedlo :-( Upraveno 10. ledna 2014 uživatelem African
F.B. Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Mňa dnes potešilo, že aspoň v Nórsku sa "norci" majú dobre :-) http://www.novinky.cz/ekonomika/324113-diky-rope-je-z-kazdeho-nora-milionar.html Uvidíme, či sa neozve niekto s tým, že také ružové to teda zasa nie je... F.
PNS Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 (upraveno) po asi 3/4 roce jsem sundal ze svých příšer gumu a hodil na ně nato, a najednou jsem zjistil že nevím kde má být spona na řemínku Potěšilo ale, že na konec jsem to dal nějak dohromady Upraveno 10. ledna 2014 uživatelem PNS
PNS Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 (upraveno) Jinak mě těší, že zítra vyrážím na již každoroční novoroční dvoudenní trek českým středohořím. Snad se naskytne příležitost na nějaký to chronofoto Upraveno 10. ledna 2014 uživatelem PNS
Doporučené příspěvky