Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Koukám na Anděl exit a na ten starej Smíchov. Ta nová Praha už nikdy nebude tak fotogenická.

A tak mě těší, že jsem zažil nejen ten rozpadlej Anděl, ale i všechny ty dřívější fabriky a posunovací lokomotivy, bydleli jsme nedaleko...

Na Knížecí jsem se jako bejvalá mánička něco nachodil .

Odesláno

Liqid-to je pecka,copak to je za pohlednice,dej vic info prosim,diky

+1

Posílal bych je tatíkovi místo sms :)

Bohužel moc toho o nich nevím, chytil jsem je na Aukru.

Tohle bylo speciální vydání k 150. letému výročí značky, limitka prostě. Bohužel jsem nikde nic podobného neviděl, takže jedině hledat

Odesláno

Na Knížecí jsem se jako bejvalá mánička něco nachodil .

Smichov byl na me daleko,ale vzpominam na zizkov,starej hagibor a zahradnictvi u nas ve vrsovicich,kde jsem si hral na indiany. Ted je tam hnusna budova pre.

Odesláno

musím tím zasrat další vlákno.....ale hrozně mě potěšilo to, že mojemu taťkovi udělal radost dárek, kterej sme mu se ženou dali k jeho 60tinám...a hodinky to nebyly :-) takže parááááádáááááá 

Odesláno

..mě dnes potěšila ve schránce obálka s tou papírovou peněženkou ze států 3.1. objednáno, dnes dodáno... Díky chronomagu za tip

Odesláno

..mě dnes potěšila ve schránce obálka s tou papírovou peněženkou ze států 3.1. objednáno, dnes dodáno... Díky chronomagu za tip

To snad nemyslíš vážně. Já 26.12. objednáno a ještě pořád nic. Kdy Ti přišel email o tom že to bylo shipped prosimtě? 

Odesláno

To snad nemyslíš vážně. Já 26.12. objednáno a ještě pořád nic. Kdy Ti přišel email o tom že to bylo shipped prosimtě? 

Shipped v den objednávky. Asi jsem měl kliku :-)

Odesláno

Mě dnes taky potěšila obálka ze zahraničí, v ní byly velmi poctivě zabalené Seiko Chronograph 6139-8030 v modré a je to pecka. Pouzdro jako nové, sklíčko taky, solidní řemen, chronograph funguje i nulujuje jak má. Jen mám trochu pochybnost, jestli nebyly znova přetřené ručky a na cifru a minutové stupnici už je věk místy znát. Ale celkově velká radost. Asi už je taky čas založit si vlastní vlákno v chlubírně.

Odesláno (upraveno)

Právě sleduji Skvělé vyjížďky na motocyklu a zrovna Nový Zéland na programu dne" Začínám se tam těšit, ta země vypadá fantasticky :photo: Jinak celej den stál za ...., něják se mě nevedlo :-(

Upraveno uživatelem African
Odesláno (upraveno)

po asi 3/4 roce jsem sundal ze svých příšer gumu a hodil na ně nato, a najednou jsem zjistil že nevím kde má být spona na řemínku :bag:
Potěšilo ale, že na konec jsem to dal nějak dohromady :D

Upraveno uživatelem PNS
Odesláno (upraveno)

Jinak mě těší, že zítra vyrážím na již každoroční novoroční dvoudenní trek českým středohořím. Snad se naskytne příležitost na nějaký to chronofoto :photo:

Upraveno uživatelem PNS
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...