StefanM Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 Dnes som sa tak prejedol, ze ma tlaci kovovy naramok na ruke Este mi nie je zle, takze ma to potesilo.
mondeo2 Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 Dnes som sa tak prejedol, ze ma tlaci kovovy naramok na ruke Este mi nie je zle, takze ma to potesilo. Hehe neboj to všechno teprve přijde.
varjag Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 Dědic řádící pod stromkem. A mimo jiné....Suunto Core na sportík
skalis Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 Honzo, tak nepredstirej . My si vanoce opravdu uzivame, ja jsem rad, ze muzu stravit s rodinou vic nez dva dny v kuse. Navic male je rok a tri ctvrte a letos uz to vsechno docela pobira (loni ji bralo hlavne trhani balicich papiru). Loni to jeste moc nevnimala, ale ted to je jiny kafe.Vánoce držím jen a jen kvůli dětem, jinak mně ten shon a spěch a předstírání jak mně všechno baví a je všechno skvělé leze pěkně na nervy.
M3maniac Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Vzpomeň si, jak ses těšil jako malej co tam asi bude. U mě bylo doma většinou ho..no jako jsou červený trenky, ponožky nebo tepláky, ale šance dostat pěknou hračku u jedný babičky byla docela velká , erko s káblem na baterky byla radost jako z rlx. U druhý babičky za celej život jednou malej froté ručník , asi omylem. Tak jsem se to snažil celej život lidem kolem sebe vynahradit. Děti by se měli těšit na vánoce a jejich rodiče by měli mít radost i za ně. Taky jsem měl super strejdu, kterej sem tam donesl burago z tuzu nebo kindervajco :-) to doma nehrozilo.
neferirkare Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 (upraveno) U nás už byl Ježíšek. Přinesl mimo jiné krabičku na hodinky, tak už jsem do nich zaparkoval . Taková blbost a tolik radosti . Ta je od Tchiba, že? Taky jsem takovou dostal, je moc hezká, ale chtěl jsem se zeptat, nebojíš se toho magnetu, kterým se uzavírá? Já stále váhám tam hodinky dát... Upraveno 25. prosince 2013 uživatelem neferirkare
Honza.manta Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Vánoce držím jen a jen kvůli dětem, jinak mně ten shon a spěch a předstírání jak mně všechno baví a je všechno skvělé leze pěkně na nervy. Honzo, tak nepredstirej . My si vanoce opravdu uzivame, ja jsem rad, ze muzu stravit s rodinou vic nez dva dny v kuse. Navic male je rok a tri ctvrte a letos uz to vsechno docela pobira (loni ji bralo hlavne trhani balicich papiru). Loni to jeste moc nevnimala, ale ted to je jiny kafe. Tohle je to jediné, proč se snažím - aby dnešní prckové měli z vánoc stejnou radost, jak my, když jsme byli prckové - letos se povedlo! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Ta je od Tchiba, že? Taky jsem takovou dostal, je moc hezká, ale chtěl jsem se zeptat, nebojíš se toho magnetu, kterým se uzavírá? Já stále váhám tam hodinky dát... Jasně, je to ona. Hele, popravdě tam mám jen tyhle tři kousky hodinek no a řeším jiný detail. Béčka jsem pro jistotu přikryl mirkovlánem, protože tam nejsou úplně pevně zasazeny, takže spíš preventivně, aby se neodřely o jiné. Nicméně jinak mi vyhovuje maximálně a oproti tomu z Lidlu je fakt povedaná a hlavně nesmrdí . Takže za mě spokojenost. A jinak ten magnet neřeším, nemá skoro žádnou sílu.
geometr Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Jsem strašnej sobec, dělám vánoce jen kvůli sobě, abych měl radost z toho, jakou radost mají naše děti, a to nejen z dárků, ale i z toho, jak se matlaj v těstu, když se ženou pečou cukroví, s jakou radosti jdou vybírat stromek, jakou radost maj, když ujídaj cukroví z krabiček ještě před vánocemi. Ale vážně: Dětská radost je k nezaplacení a děti bez radosti jsou vážný problém. A doufám, že se nám povede, že naše děti si tohle všechno, co děláme, od nás odnesou a jednou se jim bude dařit dělat radost jejich dětem.
Sphinxx Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Ta je od Tchiba, že? Taky jsem takovou dostal, je moc hezká, ale chtěl jsem se zeptat, nebojíš se toho magnetu, kterým se uzavírá? Já stále váhám tam hodinky dát... Bohužel už nemohu upravit příspěvek, ale považuji to za dobrou otázku, zkus to hodit sem, jsou tam i kluci, co ji maj z Tchiba. Odkaz: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/43951-box-na-hodinky-6ks-lidl/page-4 Docela by mě zajímalo, jestli to fakt může mít nějaký vliv nebo ne. Ale myslím, že by ten magnet musel být silný, aby došlo k ovlivnění.
quest987 Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Kniha je dárek od sestry k vánocům moc mě potěšila ikdyž jsem si minulý týden koupil v elektronické podobe a upgrade jablecné sbirky je dárek k narozeninam od nasich pritelky a sestry. Ač jsem ji to zakazal mi jej kupovat bo to není uplně za málo a čekal jsem tudíž nějaký příspěvek na nové tikátka, ale toto mi vyrazilo dech až jsem se červenal při rozbalování .
bandicoot Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Když jsem tu tak počítal některá vlákna, tak mě nejvíc potěšil McStinger, který noblesně glosoval a tím uzavřel vlákno k hodinkám a businessu. Toho chlapa bych někdy rád potkal.
Sphinxx Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Ta je od Tchiba, že? Taky jsem takovou dostal, je moc hezká, ale chtěl jsem se zeptat, nebojíš se toho magnetu, kterým se uzavírá? Já stále váhám tam hodinky dát... Docela jsi mě tím zaskočil, tak jsem hledal na netu a přímo na stránkách jednoho dealerství, ze kterého jsem zkopíroval i níže uvedený text: Zdroj: http://www.deal-hodinarstvi.cz/hodinky-breitling.html Citace: "Silné magnetické pole: Hodinky nevystavujte nikdy silnému magnetickému poli a zabraňte umístění v blízkosti silného magnetu. Magnetická pole domácích spotřebičů a kancelářských přístrojů jsou neškodná." Z toho mi vyplývá, že nebezpečí hrozí pouze v případě silného magnetického pole. Jinak ten magnet v té hodinkovnici je takřka neznatelný, vyloženě jen jistí, aby se to neotevřelo . Nevím, možná se pletu, ale pak mi nejde do hlavy, proč by se tyto hodinkovnice prodávaly , pokud by byly na závadu. Navíc prodavačka říkala manželce, že jdou hodně na odbyt.
schrapnel Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 pretoze 90% ludi ma doma kvartzky?
Ondrej71 Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Kniha je dárek od sestry k vánocům moc mě potěšila ikdyž jsem si minulý týden koupil v elektronické podobe a upgrade jablecné sbirky je dárek k narozeninam od nasich pritelky a sestry. Ač jsem ji to zakazal mi jej kupovat bo to není uplně za málo a čekal jsem tudíž nějaký příspěvek na nové tikátka, ale toto mi vyrazilo dech až jsem se červenal při rozbalování .Jedno z nejlepších pocteni v nedávné minulosti.. Doporucuji
neferirkare Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Docela jsi mě tím zaskočil, tak jsem hledal na netu a přímo na stránkách jednoho dealerství, ze kterého jsem zkopíroval i níže uvedený text: Zdroj: http://www.deal-hodinarstvi.cz/hodinky-breitling.html Citace: "Silné magnetické pole: Hodinky nevystavujte nikdy silnému magnetickému poli a zabraňte umístění v blízkosti silného magnetu. Magnetická pole domácích spotřebičů a kancelářských přístrojů jsou neškodná." Z toho mi vyplývá, že nebezpečí hrozí pouze v případě silného magnetického pole. Jinak ten magnet v té hodinkovnici je takřka neznatelný, vyloženě jen jistí, aby se to neotevřelo . Nevím, možná se pletu, ale pak mi nejde do hlavy, proč by se tyto hodinkovnice prodávaly , pokud by byly na závadu. Navíc prodavačka říkala manželce, že jdou hodně na odbyt. No já právě nevím, jsem na vážkách, protože se mi hodinkovice fakt líbí... Navíc to byl dárek a mrzelo by mě, kdyby se na ni někde prášilo v koutě... Tak jsem zvědav na reakce a postřehy...
McStinger Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Když jsem tu tak počítal některá vlákna, tak mě nejvíc potěšil McStinger, který noblesně glosoval a tím uzavřel vlákno k hodinkám a businessu. Toho chlapa bych někdy rád potkal. Nápodobne, bude mi potešením.
KFL Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Nadchla me moje nova ultrathin srajtofle, kterou jsem objednal na doporuceni kolegy. Je z papiru, kterej pouziva Fedex, neroztrhnutelnej, vodotesnej, odolnej. I s 10 kartama, obcankou, papirama od auta a malou hotovosti je tlusta do pul centimetru a lehoucka jak pirko. Navic z USA projde bez zdrzeni, neb v obalce je papir . Fakt bezva!
bradda Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Asi to bude toto http://www.slimfoldwallet.com/
Doporučené příspěvky