Peta-Biker Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Potěšilo mě setkání se zlatými kluky z Nagana :-) Především pak s Robertem Reichlem, Pavlem Paterou, Martinem Procházkou a samozřejmě Jaromírem Jágrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 (upraveno) Bylo toho víc. Začnu sobecky - návštěva zubaře, bez zásahu a ještě k tomu s pochvalou. Nebudeme si nalhávat (alespoň většina z nás), že to nepotěší Dále něco míň sobeckýho. Ve vlaku jsem dopoledne našel mobil a ještě do oběda zajistil jeho vrácení majiteli, který už jej má. No tak jsem si zas trochu vyspravil karmu, že? No a nakonec synova iniciace (tedy sobotní), kdy konečně viděl Visáče i naživo. No ve dvou letech už bylo na čase, ne? Upraveno 1. září 2014 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 potěšila vyhraná aukce na Aukru, vyhlížím pošťáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Konec prázdnin . Děti zase hybaj do školy a více klidu na práci . Přesně tak, Davide, čekal jsem na ten den jako na zázrak Tak to jsme dva, letos se mi to zdálo neskutečně dlouhé. A mě prvního září pěkně naštvalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Byl jsem dnes v Lidlu a vzpomněl jsem si na Romanuv příspěvek, tak jsem se šel podívat a poslední láhev vína na mě čekala. Jsem zvědav, jak bude chutnat.dnes jsem ho taky koupil...uz za 129kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 naše nová zamestnankyně je postižená stejně jako my všichni. poprvé jsem potkal takovou holku která to má sama od sebe a ne od svýho muže. sice zatím jede jen ve fashion quartz modelech ale láska k hodinkám tam je velká. střídá to víc než já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrcoudy Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Abych sem nepsal každý den tak to sečtu za víkend . V pátek narození kluka, v sobotu velké vítězství libereckého Slovánku a v neděli plný koš hub. Když se daří tak se daří . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Bylo toho víc. Začnu sobecky - návštěva zubaře, bez zásahu a ještě k tomu s pochvalou. Nebudeme si nalhávat (alespoň většina z nás), že to nepotěší Dále něco míň sobeckýho. Ve vlaku jsem dopoledne našel mobil a ještě do oběda zajistil jeho vrácení majiteli, který už jej má. No tak jsem si zas trochu vyspravil karmu, že? No a nakonec synova iniciace (tedy sobotní), kdy konečně viděl Visáče i naživo. No ve dvou letech už bylo na čase, ne? Je já taky našel minulý týden v Říčanech mobil a dneska mi chlapík volal že je invalidní důchodce a ze ho má na splátky, no potěšilo mě to The Tap Tap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 potěšila vyhraná aukce na Aukru, vyhlížím pošťáka A to je jako vsechno,co nam k tomu povis:-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Je já taky našel minulý týden v Říčanech mobil a dneska mi chlapík volal že je invalidní důchodce a ze ho má na splátky, no potěšilo mě to The Tap TapA to mu trvalo týden, než ho napadlo zkusit zavolat na svůj mobil? Jinak hlavně že to klaplo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Prave som sa vratil z aukcie sperkov a hodiniek, tesi ma, ze som to mohol vidiet prvykrat nazivo a ohmatal som si kusky ako - Patek Philippe Annual Calender White Gold, Rolex Daytona, two tones Suby, Piaget, Rolex Datejust 18k gold, atd...ale na druhej strane ma zarazili ceny. Spominane Pateky isli napriklad za 32.000 CAD + 15% provizia + 12% miestne taxy (British Columbia - Vancouver). Ale bol to super zazitok! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 A to mu trvalo týden, než ho napadlo zkusit zavolat na svůj mobil? Jinak hlavně že to klaplo.Chlapík si ho vydzvedl včera na MÚ. Dal jsem ho tam ve čtvrtek odpoledne Sobota neděle tam nikdo není tak po jakém týdnu? The Tap Tap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Chlapík si ho vydzvedl včera na MÚ.Dal jsem ho tam ve čtvrtek odpoledneSobota neděle tam nikdo není tak po jakém týdnu? The Tap TapJak jsi psal "minulý týden", tak mi naskočilo, že jde o týden. V pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Večerních 8 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Potěšilo mě, že jsem po pár letech vyrazil na dovolenou po Čechách, a i když nám půlka propršela, tak jsme si to užili. Včetně dnešní hodiny a půl, kdy jsme lítali po lese a hledali psa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Potěšilo mě, že už všechny koťata z letošního vrhu našla své nové páníčky a já se zas jednou v klidu vyspím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krakonosh Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Hlod dne: 9? quartz watch is probably more accurate than a Rolex. Then again, a photograph is more accurate than a Monet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Mne žabožrouti, už jsem si chystal malé osobní embargo (na jejich víno a sýry).http://zpravy.idnes.cz/francie-nedoda-rusku-dve-vysadkove-lode-mistral-fti-/zahranicni.aspx?c=A140903_180756_zahranicni_ert#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Hlod dne: 9? quartz watch is probably more accurate than a Rolex. Then again, a photograph is more accurate than a Monet. To je super - odkud to je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Potěšilo mě, že jsem překonal vlastní lenost a nechal se ukecat k třídennímu přechodu Krkonoš s báglama. Caa 80km, tak jsem zvědav, zda budu "potešenej" ještě v neděli večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky