Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Bylo toho víc. Začnu sobecky - návštěva zubaře, bez zásahu a ještě k tomu s pochvalou. Nebudeme si nalhávat (alespoň většina z nás), že to nepotěší :D

Dále něco míň sobeckýho. Ve vlaku jsem dopoledne našel mobil a ještě do oběda zajistil jeho vrácení majiteli, který už jej má. No tak jsem si zas trochu vyspravil karmu, že?  :angel:

No a nakonec synova iniciace (tedy sobotní), kdy konečně viděl Visáče i naživo. No ve dvou letech už bylo na čase, ne? :punk:

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konec prázdnin :) . Děti zase hybaj do školy a více klidu na práci :) .

Přesně tak, Davide, čekal jsem na ten den jako na zázrak :D

Tak to jsme dva, letos se mi to zdálo neskutečně dlouhé.

A mě prvního září pěkně naštvalo...

Odkaz ke komentáři

Bylo toho víc. Začnu sobecky - návštěva zubaře, bez zásahu a ještě k tomu s pochvalou. Nebudeme si nalhávat (alespoň většina z nás), že to nepotěší :D

Dále něco míň sobeckýho. Ve vlaku jsem dopoledne našel mobil a ještě do oběda zajistil jeho vrácení majiteli, který už jej má. No tak jsem si zas trochu vyspravil karmu, že? :angel:

No a nakonec synova iniciace (tedy sobotní), kdy konečně viděl Visáče i naživo. No ve dvou letech už bylo na čase, ne? :punk:

Je já taky našel minulý týden v Říčanech mobil a dneska mi chlapík volal že je invalidní důchodce a ze ho má na splátky, no potěšilo mě to

The Tap Tap

Odkaz ke komentáři

Je já taky našel minulý týden v Říčanech mobil a dneska mi chlapík volal že je invalidní důchodce a ze ho má na splátky, no potěšilo mě to

The Tap Tap

A to mu trvalo týden, než ho napadlo zkusit zavolat na svůj mobil? Jinak hlavně že to klaplo.

Odkaz ke komentáři

Prave som sa vratil z aukcie sperkov a hodiniek, tesi ma, ze som to mohol vidiet prvykrat nazivo a ohmatal som si kusky ako - Patek Philippe Annual Calender White Gold, Rolex Daytona, two tones Suby, Piaget, Rolex Datejust 18k gold, atd...ale na druhej strane ma zarazili ceny. Spominane Pateky isli napriklad za 32.000 CAD + 15% provizia + 12% miestne taxy (British Columbia - Vancouver). Ale bol to super zazitok! :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...