bandicoot Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Umřela mi vestavěná mikrovlnka, oprava prý za 6,5 (magnetron), nakonec tedy nákup nové za 5,8, povedená vestavba vlastníma rukama a tohle celé jen za 48h.Takže mě potěšil přístup BSH, který rychle odhalil závadu, poslal číslo showroomu, ten zavolal a obratem poradil rozměrově stejnou náhradu, Mall který to měl na skladě a vlastní ruce, který nejsou zas tak volšový.Bez mikrovlnky je to v domácností se třemi dětmi dost naprd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 V 7. 10. 2014 v 17:30, bandicoot napsal: Bez mikrovlnky je to v domácností se třemi dětmi dost naprd. No to je pravda, taky si to neumím představit. Tak mám radši ve sklepě náhradní..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 hele hoši, tak když není mikrovlnka tak ty děti zavřete do pračky nebo do sušičky ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 V 7. 10. 2014 v 17:55, mondeo2 napsal: No to je pravda, taky si to neumím představit. Tak mám radši ve sklepě náhradní..... No, kdybych nesehnal nějakou obyč za 6, tak bych do skříňky nechal udělat roletku a mikrovlnku bych koupil normální. Když jsem totiž viděl ceny lepších modelů vestavěných siemens a bosch, tak jsem zíral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 vestavby se daj koupit za trojku uz dneska.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Já jsem konzerva. Vybavil jsem se v době před dětmi a tehdy mi náklady na siemens/bosch přišly OK, ale tyhle značky už teď držím.Byť se ten trh možná za 12 let změnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 (upraveno) hlavne mikrovlnky uz se takrikajic nevyvijeji..magnetron je ve vsech stejnej..ale jestli se nepletu tak jsi bral hmt75m651? to je povedenej kousek stejny model se slusne prodava i jako fs a to uz se sem nevozi liftmatic..to byla teprve ficura... Upraveno 7. října 2014 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Jojo, tohle hmt...Jen to má menší talíř než ten model který se rozbil. Ale stejně s v tom točí jen mlíko a dětský jídlok takže jsem spokojený.Co je "fs"? Sorry za OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 free stand volne stojici spotrebice.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 V 7. 10. 2014 v 19:21, Bedjasson napsal: ...tohle (vybrat ráno hodinky je daleko lehčí).?Nebo izolepu, ha ha?? (super) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Potesilo me, jak je krasne prehledny chronomag na iphone 6 plus :-))), radost cist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Krev zmizelého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zino Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 V 7. 10. 2014 v 20:20, gcom napsal: Potesilo me, jak je krasne prehledny chronomag na iphone 6 plus :-))), radost cistPošli screen. Myslim, že lepšie jak cez tapatalk to nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 V 7. 10. 2014 v 20:20, gcom napsal: Potesilo me, jak je krasne prehledny chronomag na iphone 6 plus :-))), radost cist říkám to samý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Probuzení do dnešního dne, nic mě nezabolelo a na to, kolik mě dnes je - 41, tak jsem se cítil tak na 30, paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 tak vsetko najlepsie k narodeninam,mladenec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 V 9. 10. 2014 v 5:31, kuncák7 napsal: Probuzení do dnešního dne, nic mě nezabolelo a na to, kolik mě dnes je - 41, tak jsem se cítil tak na 30, paráda.Tak vše nej, nej nej nej !! a neboj ten pocit Tě brzo přejde já bych se taky chtěl ráno cejtit jako když mi bylo 41, jenže to už je tak dávno, že si na to ani nevzpomínám...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Kuncáku tak aspoň ještě jednou tolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 a co mě potěšilo? že histerická kolegině má zítra dovolenou..dva dny za sebou bych tohle nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 V 9. 10. 2014 v 5:31, kuncák7 napsal: Probuzení do dnešního dne, nic mě nezabolelo a na to, kolik mě dnes je - 41, tak jsem se cítil tak na 30, paráda.Všechno nejlepší, hlavně to zdravíčko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky