Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Umřela mi vestavěná mikrovlnka, oprava prý za 6,5 (magnetron), nakonec tedy nákup nové za 5,8, povedená vestavba vlastníma rukama a tohle celé jen za 48h.

Takže mě potěšil přístup BSH, který rychle odhalil závadu, poslal číslo showroomu, ten zavolal a obratem poradil rozměrově stejnou náhradu, Mall který to měl na skladě a vlastní ruce, který nejsou zas tak volšový.

Bez mikrovlnky je to v domácností se třemi dětmi dost naprd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 7. 10. 2014 v 17:55, mondeo2 napsal:

No to je pravda, taky si to neumím představit. Tak mám radši ve sklepě náhradní..... :D

No, kdybych nesehnal nějakou obyč za 6, tak bych do skříňky nechal udělat roletku a mikrovlnku bych koupil normální. Když jsem totiž viděl ceny lepších modelů vestavěných siemens a bosch, tak jsem zíral.

Odkaz ke komentáři

hlavne mikrovlnky uz se takrikajic nevyvijeji..magnetron je ve vsech stejnej..ale jestli se nepletu tak jsi bral hmt75m651? to je povedenej kousek stejny model se slusne prodava i jako fs

a to uz se sem nevozi liftmatic..to byla teprve ficura...

Upraveno uživatelem FrantisekH
Odkaz ke komentáři

V 9. 10. 2014 v 5:31, kuncák7 napsal:

Probuzení do dnešního dne, nic mě nezabolelo a na to, kolik mě dnes je - 41, tak jsem se cítil tak na 30, paráda.

Tak vše nej, nej nej nej !! a neboj ten pocit Tě brzo přejde      :cool02:    já bych se taky chtěl ráno cejtit jako když mi bylo 41, jenže to už je tak dávno, že si na to ani nevzpomínám...... :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...