Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sorry ale než takovej gestapáckej "damoklův meč", to radši i s rodinou velkoryse "strpím" svobodnou existenci tuzemských chmatáků, vandalů i dobytku na rozbitých silnicích... <_<

Je ale třeba si uvědomit že v jedné z těch zemí neradno malovat po reklamách nalepených na autobusech, tedy to může vycházet nastejno a pak už je to jen dle osobních preferencí.

Odesláno

Sorry ale než takovej gestapáckej "damoklův meč", to radši i s rodinou velkoryse "strpím" svobodnou existenci tuzemských chmatáků, vandalů i dobytku na rozbitých silnicích...  <_<

To je úhel pohledu. Jezdim tam 15 let a někdy i dvakrat za rok. Norci jsou Super a příroda je jako z pohádky. Fjordy jsou jako sen !!!

Byl jsi v Norsku ?

S dobytkem zde se lze srovnávat jen velice těžko. (Obecně) nikoliv zde na Ch.)

Odesláno

Znám Dánsko + Švédsko, Norsko mě s prominutím ničím neláká - asi jako Praha kvůli pražákům a náplavám.

Ohledně "dobytku zde a pořádku tam", vzpomínám si na dávný zážitek ze staré Berounské nemocnice, když tam ještě za komančů natáčeli scény k nějakýmu válečnýmu filmu a na chodbu vyšťouchli komparz, včetně tří "zlých esesáků" s helmama a flintama - a jedna dlouhým čekáním vyčerpaná babička se tehdy vrhla k nejvyšňořenějšímu "důstojníkovi" s nečekanou žádostí o protekci:  "Konečně jste nám sem vojáčku přišli udělat pořádek!"  :eek:

No a na přesně tohle "zlepšování štábní kultůry" dneska konzumujeme knížecí rady a fondy od Norků...  ;)

Odesláno (upraveno)

To jsou právě ty turistické růžové brýle, byl jsem v létě v Norsku, Norci super, fjordy krásné, jenom rybaření a pohoda, v Česku bordel, protože hned po návratu musím na finančák a opravit plot. Kolikrát jsi byl v tom Norsku třeba něco zařídit, na sociálce, nebo kolik dětí jsi tady zkusil vychovat. Jinak ano, příroda super, fjordy taky, obecně je to krásná a bohatá země. Ale úvahy o dobytcích, Morlocích, v Česku a andělech, Eloiích v Norsku, nebo kdekoliv jinde v zahraničí na naprosto odmítám. Není to pravda.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Sorry ale než takovej gestapáckej "damoklův meč", to radši i s rodinou velkoryse "strpím" svobodnou existenci tuzemských chmatáků, vandalů i dobytku na rozbitých silnicích... <_<

Hele, je to pruda, ale objektivně je třeba uznat, že to je zase vyvážené jinými věcmi. Je to třeba mít na zřeteli q být opatrný, o tom žádná.
Odesláno

Hele, je to pruda, ale objektivně je třeba uznat, že to je zase vyvážené jinými věcmi. Je to třeba mít na zřeteli q být opatrný, o tom žádná.

Co dokaze vyvazit strach o to, ze ti niekto uradne skonfiskuje dieta a uz ho napr. nikdy neuvidis?

Odesláno (upraveno)

Mě jeden chlapík v hospodě povídal, ale vcelku zcestovalej, že Noři potřebujou takovej bič, protože to jsou od pradávna starý prasata, velký ###### problémy atd. Ale bral jsem to jako trapný hospodský kecy. Je to opravdu jenom byznys Hasňo, nebo jsou Norci tak trochu jiní?  :cheers:

Edit: Systém mě zakázal slovo, které se mi nezdá nikterak hanlivé...

https://cs.wikipedia.org/wiki/Incest

Upraveno uživatelem African
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Vyvážit je blbé slovo, máš recht. Na návratu se už pracuje.

ale aspon si mal aj krasne zazitky...

Odesláno

Těch faktorů, které vedly k současnému chorému stavu, je víc, probíralo se to tu detailně v zimě. O té potřebě biče oni mluví, i když se jich třeba ptám na tu poloprohibici, tak co tu je. Přijde mi to lehce trapné. Musí tu být státní zákazy, protože sami se normálně zodpovědně chovat neumíme. Ani si tak nemyslím, že by to byla pravda, spíše za tím vidím tu slepou víru v moudrost státu, že co norský stát dělá MUSÍ přece být správné. Stát ví nejlíp, jak bychom měli žít. Přesně to, v co jiní Evropané, poučení historií, nevěří vůbec a stát tedy neustále hlídají a drží si zdravou nedůvěru a odstup.

Odesláno (upraveno)

ale aspon si mal aj krasne zazitky...

Jo jo, překrásné. Nebýt toho zpííčeného Barnevernu a současné krize s cenou ropy, tak by se mi vracelo daleko hůře. Asi bych se stejně vrátil, ale to rozhodování by bylo těžší. Upraveno uživatelem Hasňa
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Jo jo, překrásné. Nebýt toho zpííčeného Barnevernu a současné krize s cenou ropy, tak by se mi vracelo daleko hůře. Asi bych se stejně vrátil, ale to rozhodování by bylo těžší.

ked som videl tie tvoje stranky, tak to bolo fakt krasne!

samozrejme, ze niektore tieniste stranky vies ty lepsie vyhodnotit....

Odesláno

Znám Dánsko + Švédsko, Norsko mě s prominutím ničím neláká - asi jako Praha kvůli pražákům a náplavám.)

tvl nemáš rád prazaky ani lidi co se tam pristehuji. Asi nemáš lehkej život.
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

tvl nemáš rád prazaky ani lidi co se tam pristehuji. Asi nemáš lehkej život.

no tak si teraz predstav,ze ja som aj prazak a aj naplava!

ma to tazke...

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

... a ještě ktomu slovak. Smrtelná kombinace :D

myslis?

urcite slovak!?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...