Liqid Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Maskování teda nic moc, to koleno má špatnou barvu a obočí někdo kreslil tužkou klepající se rukou.
Boudy Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Maskování teda nic moc, to koleno má špatnou barvu a obočí někdo kreslil tužkou klepající se rukou.Ty voe, chlape nešťastná, na hlavu se nekoukej ... , nebýt tebe, tak si nevšimnu, že Dantechno alias Adam Bernau tam dal foto Emilie Fernandez alias Káti ...
MadButcher Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 (upraveno) Ale ber to tak ze to je fotka z doby kdy 95% lidi melo cernobilou tv, a kvalita signalu taky stala za to. Kolik lidi tenkrat asi mohlo poznat ze koleno ma spatnou barvu a oboci je cmarnute tuzkou? (teda to oboci je ale fakt sila... ale kozy moc fajn) Upraveno 15. srpna 2016 uživatelem MadButcher
Boudy Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Na bábu se vykašli, máš koukat na ňadrhrdelník a ten je pěknej ...
Liqid Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Ale ber to tak ze to je fotka z doby kdy 95% lidi melo cernobilou tv, a kvalita signalu taky stala za to. Kolik lidi tenkrat asi mohlo poznat ze koleno ma spatnou barvu a oboci je cmarnute tuzkou? (teda to oboci je ale fakt sila... ale kozy moc fajn) Jojo, to si pamatuju dobře
flagolo Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 No jo, Návštěvníci. Film dobrej, ale baba hnusná. Takhle o mý první lásce nemluv jo
AndyAaron Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 (upraveno) V tehdejsi dobe byla Dada jedna z nejlepsich, co clovek mohl v CSTV videt. Ja mam ale radsi sprchovaci scenu z Vrchni Prchni... Upraveno 15. srpna 2016 uživatelem AndyAaron
MadButcher Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 (upraveno) V tehdejsi dobe byla Dada jedna z mala, jejiz kozy mohl clovek v CSTV videt. :-) Upraveno 15. srpna 2016 uživatelem MadButcher
Wanderer Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Jo Dáda byla dobrá pichna... :-) I jako Xenie byla sexy... a ta holohlavá návštěvnice byly jedny z prvních ňader, co jsem jako kluk viděl. Jinak mě dneska potěšilo, že dokážu poradit a pomoct veteránistům, kterým ten stroj spadl do klína a byli z toho docela nešťastní. Nechali mě dokonce ten čtyřtunovej kočár řídit a když tlakoměr oleje vyskočil po mém doporučení na dvojnásobek, jak jsem předpověděl, tak mě to fakt potěšilo.
MadButcher Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Ctyrtunovej kocar? To snad asi bylo veteranske BVP, ne?
MadButcher Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Hezkypekne, tak to je slusny korab!
JaRooN Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Že rostou. A kolem byly desítky dalších...
Wanderer Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Steyr 2000 z roku 1944A dneska jsme ze zpomalovačů udělali brzdy. Fakt mě to těší.
bohus76 Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Dej i nějakou fotku.Potěšilo mě,že za ženino kolo dostaneme alespoň pět papírů.Díky Vlastikovi /Africanovi/ za radu,opravdu se to nechce nechat,no ošulit.Alespoň bude zase nějaká kačka na nové kolo.
ivan_989 Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Že rostou. A kolem byly desítky dalších... tie su nadherne, ako z rozpravky. Take som videl iba na trhu.
JaRooN Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Je to lokalita Dub u Dobronic, okres Tábor. A naštvalo mě, že jsem jich tam desítky nechal, protože jednak jich bylo dost sežraných a druhak času bylo málo, už začínala v lese být tma...
Liqid Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Potěšilo mě, že dorazily objednané cardigany ze Zootu. Oba sedí, takže nebudu muset nic vracet. A líbí se mi, že to posílají v zatavené v igelitce, takže z Pošty nemusím tahat balík. Celkově se mi filozofie Zootu líbí a rád tam nakupuji. Člověk se tak vyhne otrávenejm xichtům prodavaček, které jsou v obchodech s hadrama snad ty z nejhorších.
Horhe Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 bydlení sehnaný, postel koupená, papíry sepsaný, oba souhlasíme, s holou řití nepůjdu, takže snad to bude brzo dobrýsnad se s tím i malá popasuje
Doporučené příspěvky