Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Maskování teda nic moc, to koleno má špatnou barvu a obočí někdo kreslil tužkou klepající se rukou.

Ty voe, chlape nešťastná, na hlavu se nekoukej ... :lol2: , nebýt tebe, tak si nevšimnu, že Dantechno alias Adam Bernau tam dal foto Emilie Fernandez alias Káti ... :clap:

Odesláno (upraveno)

Ale ber to tak ze to je fotka z doby kdy 95% lidi melo cernobilou tv, a kvalita signalu taky stala za to. Kolik lidi tenkrat asi mohlo poznat ze koleno ma spatnou barvu a oboci je cmarnute tuzkou? (teda to oboci je ale fakt sila... ale kozy moc fajn)

Upraveno uživatelem MadButcher
Odesláno

Ale ber to tak ze to je fotka z doby kdy 95% lidi melo cernobilou tv, a kvalita signalu taky stala za to. Kolik lidi tenkrat asi mohlo poznat ze koleno ma spatnou barvu a oboci je cmarnute tuzkou? (teda to oboci je ale fakt sila... ale kozy moc fajn)

Jojo, to si pamatuju dobře :)

post-22647-0-02182000-1471284349_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

V tehdejsi dobe byla Dada jedna z nejlepsich, co clovek mohl v CSTV videt. Ja mam ale radsi sprchovaci scenu z Vrchni Prchni...

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno

Jo Dáda byla dobrá pichna... :-) I jako Xenie byla sexy... a ta holohlavá návštěvnice byly jedny z prvních ňader, co jsem jako kluk viděl.

Jinak mě dneska potěšilo, že dokážu poradit a pomoct veteránistům, kterým ten stroj spadl do klína a byli z toho docela nešťastní. Nechali mě dokonce ten čtyřtunovej kočár řídit a když tlakoměr oleje vyskočil po mém doporučení na dvojnásobek, jak jsem předpověděl, tak mě to fakt potěšilo.

Odesláno

Dej i nějakou fotku.

Potěšilo mě,že za ženino kolo dostaneme alespoň pět papírů.Díky Vlastikovi /Africanovi/ za radu,opravdu se to nechce nechat,no ošulit.Alespoň bude zase nějaká kačka na nové kolo.

Odesláno

Že rostou. A kolem byly desítky dalších... ;)

tie su nadherne, ako z rozpravky. Take som videl iba na trhu.
Odesláno

Je to lokalita Dub u Dobronic, okres Tábor. A naštvalo mě, že jsem jich tam desítky nechal, protože jednak jich bylo dost sežraných a druhak času bylo málo, už začínala v lese být tma...

Odesláno

Potěšilo mě, že dorazily objednané cardigany ze Zootu. Oba sedí, takže nebudu muset nic vracet. A líbí se mi, že to posílají v zatavené v igelitce, takže z Pošty nemusím tahat balík. Celkově se mi filozofie Zootu líbí a rád tam nakupuji. Člověk se tak vyhne otrávenejm xichtům prodavaček, které jsou v obchodech s hadrama snad ty z nejhorších.

Odesláno

bydlení sehnaný, postel koupená, papíry sepsaný, oba souhlasíme, s holou řití nepůjdu, takže snad to bude brzo dobrý

snad se s tím i malá popasuje

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...