Maxmillian Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Dorazil jeden z prvnich vanocnich darku a moc se mi libi! https://speaker.lofree.co ... ted ho jen musim nekam schovat ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Pracovní :-) Sprovozněné nové skladové systémy a provázanost se zahraničními partnery. Jinak deset hodin práce Rakouského programátora se dnes cení na "pouhých" 1.400,00 EUR :-) Wow, takhle se dělají šišky, no nic, šlape to, jdu si nalít nějakou tu dobrotu a tiše to oslavit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Volala paní ze servisu, že se mohu stavit pro zimáky konečně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Není na to si dát o svátku pár Plzniček na nejvyšším kopci ČR :-) Panoramata špatná, ale hodinky a čerstvý vzduch v pohodě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Afri super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Afri super. Jo, jo, včera na pohodu, trochu se popilo a dnes repete ale trošku stylem a zpátky řádně dojebaní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimirovna Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 African: hezké zimní fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Tak konečně přežuta auta a ještě jsem oplachl letní kola, zima už může přijít. ..,D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Hmmm... Letnaky na mě čekají ve sklepě, až je umeju. Se k tomu nějak nemám :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 No tak mě napadá že mám asi letňáky od středy v kufru v autě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 to já budu muset umejt celý auto. Byl jsem v lese omrknout zlomený strom a ona ta cesta byla tak hezky rozjezděná od traktorů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 U nás opravují kanalizaci tak je to jak na poli, bordel,bláto, musel jsem je opláchnout ylv to humus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Hmmm... Letnaky na mě čekají ve sklepě, až je umeju. Se k tomu nějak nemám :/ Já je myl, v tý zimě fakt bomba. Nemáš na to nějakej prostředek? Já koupil čistič disků od Coyote a celkem to šlo, ale u kamaráda jsem viděl nějakou jinou značku co to vzala daleko líp, mě to nechce vzít ten úplně zažranej bordel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Já to meju jen vodou s nějakým saponatem.. Nic speciálního na to nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Já to meju jen vodou s nějakým saponatem.. Nic speciálního na to nemám. Tak jsem to bral minulej rok a bylo to tak na 4 hodiny než jsem s tim byl víceméně spokojenej, letos mi ten čistič ušetřil tak 3 hodiny. Je fakt že jsou to 20 let starý kola a chtěli by spíš opískovat a přelakovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 na co to cistite? za chvilu je to aj tak zase zasrane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Není na to si dát o svátku pár Plzniček na nejvyšším kopci ČR :-) Panoramata špatná, ale hodinky a čerstvý vzduch v pohodě :-)Paráda chlape. Raz tam dáme pivo spolu Aj s Moonami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Paráda chlape. Raz tam dáme pivo spolu Aj s Moonami Rád, dej vědět až se tam budeš chystat :-) Já jsem tam tak nějak furt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 na co to cistite? za chvilu je to aj tak zase zasrane abych to neměl přes zimu v pytlích uskladneny jako prase. Pak je na jaře vyndám a jen nechám nasadit. Já to zas tolik nehrotim. Vezmu smetacek a vopigluju je a hotovo. Žádná velká věda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Já se vám divím. Chodím do pneuservisu, kde mají myčku na kola. Dělají to zadarmo jako součást přezutí. Dají mi je čisté, zabalené každé zvlášť ve žlutých pytlích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky