Berbatow Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Už ne, bylo jich jenom 100 ks. Podle článků na netu jedna z mála účinných látek. Akorát je to prý "trochu" jedovaté. Ty bláho za těch 32 let vyletělo do luftu takových Rolexů! Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk
Liqid Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Už ne, bylo jich jenom 100 ks. Podle článků na netu jedna z mála účinných látek. Akorát je to prý "trochu" jedovaté. Ty bláho za těch 32 let vyletělo do luftu takových Rolexů! Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Mohu poprosit o odkaz nebo název?
Návštěvník Kamil Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Hotovo!Teda skoro, ještě musím sterilovat. Mám dva druhy, ve větší skleničce je příjemně ostrá vícedruhová pasta ze směsi Naga PC1, 7POT, Bishop`s Crown, kajenské, sibiřské domácí a habanera. V menších skleničkách je můj jedinečný a originální extra odstraňovač asfaltu neboli výhradně jednodruhová pasta ze svého času nejpálivější papričky světa Naga Viper. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mondeo2 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 (upraveno) A co povolení na výrobu a skladování toxických zbraní ? Máš ?......................... no hlavně aby to nerozleptalo ty plechový víčka, copak sklo to vydrží ale ten plech je slabej............... Upraveno 8. listopadu 2017 uživatelem mondeo2
Návštěvník Kamil Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Skleničky a víčka jsou nový, snad vydrží. A vlastně mě i potěšilo, že jsem na ně v Čelakovicích našel velkoobchod s rozumnými cenami, takže ty pasty mají štábní kulturu. Ještě jsem přemýšlel o vlastních etiketách, ale to by bylo moc práce.
filltos Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 A to vše spotřebuješ, nebo porozdáváš?
Návštěvník Kamil Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 .. obojí EDIT: Kdyby měl někdo opravdu zájem, tak do Chilli vlákna.
Klotzman Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Ještě jsem přemýšlel o vlastních etiketách, ale to by bylo moc práce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Klotzman super! Ještě kdyby to někdo uměl vytisknout na malou samolepku.
brumko Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Sám tomu neverím ale moje MM300 idú už 10 dní pri permanentnom nosení s nulovou odchylkou. Je to vôbec možné?
brumko Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Klotzman super! Ještě kdyby to někdo uměl vytisknout na malou samolepku.Aký rozmer a koľko by ich bolo treba?
African Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 (upraveno) Že si ve školce vždy poznám umělecké dílo svého malého, aniž bych koukal na jméno....jablko daleko od stromu nespadlo :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. listopadu 2017 uživatelem African
African Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Holub na LSD?Přesně, akorát že to je prý kachna :-) Jsem si vzpomněl, že kamarád má v Salzburgu restauraci U modré kachny, tak jsem mu to také poslal, no a prý že když se mu na obrázek kluk podepíše, okamžitě ho za sto ojro bere :-)
honza71 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Roste z nej osobnost a to je super. Ovci je plna zeme
nickolas Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Afri super! Hezky jsem se zasmal, diky. Taky mam doma dva neuveritelne matlaly
Petr.S Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Zásilka od Jeronima vždy potěší, je to takový nepsaný standard v luxusním provedení.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Klotzman Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Klotzman super! Ještě kdyby to někdo uměl vytisknout na malou samolepku.Hele to byl jen takovej srandanástřel na 5 minut u komplu. Klidně ti udělám i na tu druhou srágoru, když si řekneš co tam chceš napsat. V nejhorším bych to snad dokázal i vytisknout...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Hele to byl jen takovej srandanástřel... Díky za nabídku, už se domlouvám s jiným chrononagorem. Ale počítám s tebou na příští rok.
Doporučené příspěvky