Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pracovní :-) Sprovozněné nové skladové systémy a provázanost se zahraničními partnery. Jinak deset hodin práce Rakouského programátora se dnes cení na "pouhých" 1.400,00 EUR :-) Wow, takhle se dělají šišky, no nic, šlape to, jdu si nalít nějakou tu dobrotu a tiše to oslavit....

Odesláno

Není na to si dát o svátku pár Plzniček na nejvyšším kopci ČR :-) Panoramata špatná, ale hodinky a čerstvý vzduch v pohodě :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Afri super.

Jo, jo, včera na pohodu, trochu se popilo a dnes repete ale trošku stylem a zpátky řádně dojebaní :-)

Návštěvník qoyi
Odesláno

Hmmm... Letnaky na mě čekají ve sklepě, až je umeju. Se k tomu nějak nemám :/

Já je myl, v tý zimě fakt bomba. Nemáš na to nějakej prostředek? Já koupil čistič disků od Coyote a celkem to šlo, ale u kamaráda jsem viděl nějakou jinou značku co to vzala daleko líp, mě to nechce vzít ten úplně zažranej bordel.

Návštěvník qoyi
Odesláno

Já to meju jen vodou s nějakým saponatem.. Nic speciálního na to nemám.

Tak jsem to bral minulej rok a bylo to tak na 4 hodiny než jsem s tim byl víceméně spokojenej, letos mi ten čistič ušetřil tak 3 hodiny. Je fakt že jsou to 20 let starý kola a chtěli by spíš opískovat a přelakovat.

Odesláno

na co to cistite? za chvilu je to aj tak zase zasrane :)

abych to neměl přes zimu v pytlích uskladneny jako prase. Pak je na jaře vyndám a jen nechám nasadit.

Já to zas tolik nehrotim. Vezmu smetacek a vopigluju je a hotovo. Žádná velká věda..

Odesláno

Já se vám divím. Chodím do pneuservisu, kde mají myčku na kola. Dělají to zadarmo jako součást přezutí. Dají mi je čisté, zabalené každé zvlášť ve žlutých pytlích...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...