Gustaf Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Se nám dnes na ultrazvuku ukázal klučina Přemýšlíme povolat Muldera a Scullyovou, jelikož v našem malém městečku nás už je šest kamarádů ve věku od 30-40 let a všichni budeme mít kluka Asi tady něco prolétlo" gratulace, ja si na verdikt musim jeste 14dni pockat :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Se nám dnes na ultrazvuku ukázal klučina Přemýšlíme povolat Muldera a Scullyovou, jelikož v našem malém městečku nás už je šest kamarádů ve věku od 30-40 let a všichni budeme mít kluka Asi tady něco prolétlo" No co za chvilku můžete mít docela slušný fotbalový oddíl,samozřejmně blahopřeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 ze na kardiologickom kongrese v BA bude cez 1500 doktorov.. a kto im bude robit zdravotnika? dufam, ze si aspon par prednasok vypocujem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 ze na kardiologickom kongrese v BA bude cez 1500 doktorov.. a kto im bude robit zdravotnika? dufam, ze si aspon par prednasok vypocujem.. A Rolexky dole. Nejaký zdravotník nebude dráždiť pánov kardiológov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 tie uz nemam.. predal som ich. takze ma budu zdobit bud nejake quartzky, alebo Steinhart ocean 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Škubala mi při rozjezdu automatická převodovka a dneska jsem vyměnil olej a filtr.Taková první pomoc, nejlevnější. Stéblo pro tonoucího.Ale zatím to vypadá, že to pomohlo!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Že už snad letos naposled mi řval na zádech křoviňák a po 3hodkách posekáno.No a že zítra pracovně jenom trasy a kabeláž pro zabezpečovačku v jednom rodiným domku.Jo a ještě mě těší orosený půlitr přede mnou.Tak na zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 už asi týden mě den co den neskutečně těší hudební počin A dnes taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 tyhle fotky New Yorku ze 40. let, sice by to patřilo jinam, ale protože mě to potěšilo, dávám to sem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 tyhle fotky New Yorku ze 40. let, sice by to patřilo jinam, ale protože mě to potěšilo, dávám to sem... Jop, tak ty fotky jsou fakt luxusní,také mě potěšily. Ležím tady z rozřezaným pejskem a nálada nic moc, takže každá hezká maličkost potěší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Tombed-jo tak to je moc pěkný-úplně vidím prostředí Kmotra..teď vyšel jeden časák(tuším History),kterej je special o největších mafiánech USA z 30.let,úplně je na tech fotkách vidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Tombed-jo tak to je moc pěkný-úplně vidím prostředí Kmotra..teď vyšel jeden časák(tuším History),kterej je special o největších mafiánech USA z 30.let,úplně je na tech fotkách vidím jj, skvělé čtení na dovolené , mě na tom fascinuje moderna v podobě mrakodrapů ( 80 staré a mám je pořád za moderní architekturu) x archaismy typu dřevěná kára s limonádami... a dýchá z nich starosvětský klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 tyhle fotky New Yorku ze 40. let, sice by to patřilo jinam, ale protože mě to potěšilo, dávám to sem... To jsou fotky! Tombede, panedge, Vlastimile7664, určitě znáte film Tenkrát v Americe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Štefka Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Udělal jsem si radost v Deutschlandu - nový botky na zimu a dvoje jeany... Ještě když mi po výplatě zbude na tu úžasnou pilotku co jsem tam viděl, budu happy boy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Hele Kodachrome, taky mám jednu fotku z tohodle úžasného systému. Londýn, snad 30. léta: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. (Jinak na fotka je skenovaná na 16 MPix, ale kvůli vám jsem to zmenšil. Jinak ty detaily jsou fakt nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 (upraveno) Mě pobavily tyto stránky: http://www.ceskykutil.cz/antikutil Hledal jsem něco o nátěru střechy až jsem se proklikal do sekce antikutil. Některé výtvory snad ani nejsou možné,třeba ta roubenka s venk.žaluziemi:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Teď koukám,že jsem trochu mimo mísu,tohle asi nepatří do vlákna Co mě potěšilo. Ale spíš Pro pobavení. Upraveno 8. října 2011 uživatelem honza1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Během minulého týdne mi přišly tři balíky ( 1x USA, 2x Asie) s razítkem BEZ CLA, tedy bez doplatku daně. Stejný typ balíků bývá vždy jindy kontrolován. Tak trochu nevím, co se děje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Prišiel som o Seiko SKX 033, ktoré som mal cca 3 dni. Najviac sa potešila dcéra, ktorá ich vlastne znárodnila, ja som zase rád, že sa jej páčia a nebude nosievať moje vintage kusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Na dnešek se mi zdálo, že jsem si koupil nový Orlíky s průhledem. Zaprvý mě moc těšil ten pocit nákupu česky značky s inhousem, za druhý mě těšilo, že ty Orlíky vypadaly fakt výborně a za třetí jsem rád, že umím i jiný sny než s dámami typu Jenna Presley. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42053-pomoc-staremu-panovi-v-nouzi/page__view__findpost__p__650230 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky