Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Se nám dnes na ultrazvuku ukázal klučina :speak_cool: Přemýšlíme povolat Muldera a Scullyovou, jelikož v našem malém městečku nás už je šest kamarádů ve věku od 30-40 let a všichni budeme mít kluka :oneeyed02: Asi tady něco prolétlo"

gratulace, ja si na verdikt musim jeste 14dni pockat :-D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Se nám dnes na ultrazvuku ukázal klučina :speak_cool: Přemýšlíme povolat Muldera a Scullyovou, jelikož v našem malém městečku nás už je šest kamarádů ve věku od 30-40 let a všichni budeme mít kluka :oneeyed02: Asi tady něco prolétlo"

No co za chvilku můžete mít docela slušný fotbalový oddíl,samozřejmně blahopřeji :speak_cool:

Odkaz ke komentáři

tyhle fotky New Yorku ze 40. let, sice by to patřilo jinam, ale protože mě to potěšilo, dávám to sem...

Jop, tak ty fotky jsou fakt luxusní,také mě potěšily. Ležím tady z rozřezaným pejskem a nálada nic moc, takže každá hezká maličkost potěší :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Tombed-jo tak to je moc pěkný-úplně vidím prostředí Kmotra..teď vyšel jeden časák(tuším History),kterej je special o největších mafiánech USA z 30.let,úplně je na tech fotkách vidím :)

jj, skvělé čtení na dovolené :smile_anim: , mě na tom fascinuje moderna v podobě mrakodrapů ( 80 staré a mám je pořád za moderní architekturu) x archaismy typu dřevěná kára s limonádami... a dýchá z nich starosvětský klid.
Odkaz ke komentáři

tyhle fotky New Yorku ze 40. let, sice by to patřilo jinam, ale protože mě to potěšilo, dávám to sem...

To jsou fotky! Tombede, panedge, Vlastimile7664, určitě znáte film Tenkrát v Americe.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Hele Kodachrome,

taky mám jednu fotku z tohodle úžasného systému. Londýn, snad 30. léta:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

(Jinak na fotka je skenovaná na 16 MPix, ale kvůli vám jsem to zmenšil. Jinak ty detaily jsou fakt nádhera

Odkaz ke komentáři

Mě pobavily tyto stránky: http://www.ceskykutil.cz/antikutil

Hledal jsem něco o nátěru střechy až jsem se proklikal do sekce antikutil.

Některé výtvory snad ani nejsou možné,třeba ta roubenka s venk.žaluziemi:-)

Teď koukám,že jsem trochu mimo mísu,tohle asi nepatří do vlákna Co mě potěšilo.

Ale spíš Pro pobavení.

Upraveno uživatelem honza1
Odkaz ke komentáři

Na dnešek se mi zdálo, že jsem si koupil nový Orlíky s průhledem.

Zaprvý mě moc těšil ten pocit nákupu česky značky s inhousem, za druhý mě těšilo, že ty Orlíky vypadaly fakt výborně a za třetí jsem rád, že umím i jiný sny než s dámami typu Jenna Presley.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...