Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gratuluje, mna dnes stve ta moja zajtrajsia, tak dufam, ze sa budem tesit zajtra rovnako ako ty dnes :)

Dneska mě potěšilo úspěšné složení té zkoušky, která mě včera tak štvala!:D

Odesláno

Gratuluje, mna dnes stve ta moja zajtrajsia, tak dufam, ze sa budem tesit zajtra rovnako ako ty dnes :)

Díky díky, budu držet palce. Já mám v plánu ještě tři lehčí tenhle týden, ale nevím, jestli se po noci na dnešek ještě někdy vzbudím, takže už teď přemýšlím, kterou zrušim :D A možná všechny, s tímhle přístupem...

Odesláno

...příjemná vzpomínka na skvělý včerejší koncert The Australian Pink Floyd show

Odesláno

Potěšilo mě, že jsem se stačil vyhnout všemu, co vypadalo z předemnou bourajícího kamionu (letící bečky a všelijaký bordel ve tmě na dálnici, jednoznačně víc náhoda než řidičské schopnosti, ale adrenalin to byl slušný).

Odesláno

Mě dnes potěšilo, když už o tom gougy mluví, že padající led z kamionu předemnou mi nepoškodil auto... aspoň jsem si ničeho nevšiml. Ale bylo to nepříjemné

Odesláno

"Potěšilo" mně to sice na samém počátku dne, ale vůbec tomu nerozumím. Objevil se u mne "status varování". Tady, když jsem se pídil po názoru na jedny Seika:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/10289-seiko-dle-vasich-predstav/page__st__220

Jsem tu již několik let registrovaný, ale bohužel až nyní mám čas se aktivně do fóra zapojit, tedy vlastně nováček.

Fakt nevím,čím jsem si "varování" vyloužil?! Používám prohlížeč Google Chrom. Když jsem se snažil vložit obrázek hodinek, fórum se seklo a nereagovalo. Opakovaně,jsem to tedy zkusil a vždy jsem musel prohlížeč zavřít a jít znovu do vlákna a začít znovu. Po dalších dvou pokusech jsem to vzdal a přešel na MS Exporer. V tom se to povedlo na první dobrou. Tak nevím? Jasná pravidla fóra na začátku jsem nikde nenašel, kde by bylo varování před Chromem. Tak mám alespoň to varování já a jsem za Fórovýho Vyvrhela. Tak kde soudruh Prouky udělal chybu? Navíc v My Content to vlákno s mým příspěvkem zaznamenané není!?

Odesláno (upraveno)

Tak mně to roztesknilo, ostatně jako každá nespravedlnost, že se asi vydám do Chronoshopu zlepšit si náladu.

Upraveno uživatelem Prouky
Odesláno

"Potěšilo" mně to sice na samém počátku dne, ale vůbec tomu nerozumím. Objevil se u mne "status varování". Tady, když jsem se pídil po názoru na jedny Seika:

http://forum.chronom...v/page__st__220

Jsem tu již několik let registrovaný, ale bohužel až nyní mám čas se aktivně do fóra zapojit, tedy vlastně nováček.

Fakt nevím,čím jsem si "varování" vyloužil?! Používám prohlížeč Google Chrom. Když jsem se snažil vložit obrázek hodinek, fórum se seklo a nereagovalo. Opakovaně,jsem to tedy zkusil a vždy jsem musel prohlížeč zavřít a jít znovu do vlákna a začít znovu. Po dalších dvou pokusech jsem to vzdal a přešel na MS Exporer. V tom se to povedlo na první dobrou. Tak nevím? Jasná pravidla fóra na začátku jsem nikde nenašel, kde by bylo varování před Chromem. Tak mám alespoň to varování já a jsem za Fórovýho Vyvrhela. Tak kde soudruh Prouky udělal chybu? Navíc v My Content to vlákno s mým příspěvkem zaznamenané není!?

Po roce a půl na foru jsem si toho taky všiml a celej poplašenej psal moderátorům, co jsem provedl a byl jsem uklidněn, že teď zatím nic, že ten status varování má každej.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...