railmaster Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 K téme odvážnych cudziniek: Bratranec robil v Grécku delegáta cestovky a jedna anglická turistka išla viditeľne po ňom, ale mal málo voľného času a bol hanblivý. Pobyt sa jej skončil, odišla domov, ale o týždeň už bola naspäť... Dnes šťastne žijú v Anglicku a majú dvoch synov 3 a 4 ročného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 V blave na hlavnim namesti? A podelis se o info co tam maji za kousky a jake ceny? najvacsi vyber mali este zo znacky RADO,bezne na co je kazdy zvyknuty a zopar kuskov modelovej rady original dalej RW,toho bolo uz menej LONGINES 3ks oblekovky na tahu a jeden kus hranatych na kozenom remeni ML uz vybraty,asi 4ks ak sa nemylim,tak dva kusky kolotocov PANERAI FERRARI(dufam,ze sa nikoho nedotknem) este nejaky MICHEL HERBELIN ceny som nezistoval,ale asi katalogova(mali by z nej vychadzat) cena -70% dufam,ze som na nic nezabudol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 Dopis od mého ebenového synka Pepíčka, spíš Pepy, něják se vytáhl kluk" Vím, už je taková rutina, ale mě to vždycky hodně hodně potěší" Kluk se nám v tej škole nějáko fláká, asi tam budu muset zaletět a domluvit mu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 Před chviličkou tohle http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34241-humor/page__view__findpost__p__716190 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 martina sáblíková. ať si říká kdo chce, co chce, tohle je pro mě 3. nejvýraznější český sportovec historie... po lendlovi a zátopkovi. ( jágrovi se omlouvám, ale zkuste srovnat zazemí pro hokej a pro rychlobruslení v čechách)... trochu taky bruslím, a vím, jak je těžký přiblížit se rychlostním průměrům ke 30km/h... ) martina má můj obdiv.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Nadchnul mě včerejší koncert Stinga. Byl výbornej a ačkoli Stinga zase moc dobře neznám, a šel jsem tam hlavně kvůli jeho bubeníkovi (Colaiuta), odcházel jsem s několika hudebními orgasmy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Me potesil Klicko. Facku ustal, zapas vyhral a souperuv vykon ferove ocenil.Machr a nemusi to dohanet velkou hubou a teatralnimi gesty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 První letošní fantastická grilovačka s fantastickými lidmi, aneb......i na Balkáně může být jako v Alpách! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Me potesil Klicko. Facku ustal, zapas vyhral a souperuv vykon ferove ocenil. Machr a nemusi to dohanet velkou hubou a teatralnimi gesty. JJ Kličko je borec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 (upraveno) První letošní fantastická grilovačka s fantastickými lidmi, aneb... ...i na Balkáně může být jako v Alpách! ... bulharsko miluju... tolik snehu si tam neumim predstavit... jahodovy daiqiri? :-)) Upraveno 19. února 2012 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Zdivočelá země ČT 1 po dlouhé době koněčně něco kvalitního Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 ... bulharsko miluju... tolik snehu si tam neumim predstavit... jahodovy daiqiri? :-)) v Sofii mame 70cm a s tim pitim - no, tak trochu hovada.... hodili jsme si jahodu do rakie Burgas63 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Potesila me prostornost SUV ve druhe rade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 (upraveno) Potesila me prostornost SUV ve druhe rade Rači nic. Upraveno 19. února 2012 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Rači nic. Co mas, musel jsem tam travit dlouhou cestu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Budu mit Samuraie ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Budu mit Samuraie ! Tak hodně štěstí do budoucích let....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Ja myslel , ze jsi dostal ban.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Mě dneska potěšila fotečka v kalendáři.Kurwa to byly hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 No, vono vůbec co stránka, to nádhera....Stolní verze kalendáře - za kterou jsem se vždy přimlouval - je výborná záležitost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky