Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Nejdřív popřeji - Afričaně, ač tě neznám osobně, přeji vše nej k narozkám a pořádně zapij nalezení hodinek.

A pak mě potěšila, jako milovníka hokeje, i tato zpráva - http://hokej.idnes.cz/baraz-o-extraligu-0z7-/hokej.aspx?c=A120406_111959_hokej_cig.

Kocourkov snad skončí aspoň v hokeji, když v politice se v tom plácaj vesele dál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji džentlmeni, určitě si dám frťánka i na vaše zdravíčko :cheers:

To funf5: No parádička, napiš mi prosím tě SZ, čeho se bude projekt týkat, moc mě to zajímá a klidně Vám rád máknu s čímkoliv, pokud to budete potřebovat a bude to v mé moci" Dám ti tam i telefon na mě a můžeme o všem pokecat :smile_anim: Trochu tipuji Drakensberg, že :rolleyes: ? No,to jen kdyby náhodou, tam mám kámoše s luxusním ubytováním za pár babek"

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Tak já si zakoleduju /o něco/. Dneska mně potěšil balíček z Číny. Konečně jsem dostal baterku, kterou jsem si objednal /1600 Lumen Zoomable CREE XM-L T6 LED/. První pokus nevyšel - zřejmě krádež při přepravě, ale nebyl problém s vrácením peněz i po uplynutí 30ti dnů. Vím, že těch udávaných 1600 Lm nezměřím, ale takový šajn jsem ještě neviděl. To by snad propálilo sítnici. Ty superdrahé baterky z USA, které jsme kdysi dostali jako služební se s tím nedají vůbec srovnat.

Odkaz ke komentáři

Tak já si zakoleduju /o něco/. Dneska mně potěšil balíček z Číny. Konečně jsem dostal baterku, kterou jsem si objednal /1600 Lumen Zoomable CREE XM-L T6 LED/. První pokus nevyšel - zřejmě krádež při přepravě, ale nebyl problém s vrácením peněz i po uplynutí 30ti dnů. Vím, že těch udávaných 1600 Lm nezměřím, ale takový šajn jsem ještě neviděl. To by snad propálilo sítnici. Ty superdrahé baterky z USA, které jsme kdysi dostali jako služební se s tím nedají vůbec srovnat.

Vypadá to skvěle!

http://www.youtube.com/watch?v=1szzNZ9q90c

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...