Pavlucha Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 Potěšilo mě, že už víme kde hledat dudlíky, který záhadně zmizej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 Dovolenáááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 Dovolenáááá se mas me pomalu, ale jiste konci. Ani nevim, ze jsem nejakou dovolenou mel vubec jsem se nezastavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 se mas me pomalu, ale jiste konci. Ani nevim, ze jsem nejakou dovolenou mel vubec jsem se nezastavil. mě teď čekají čtyři dny práce doma a v úterý mažu do Beskyd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 mě teď čekají čtyři dny práce doma a v úterý mažu do Beskyd... Jak říká František : DOVOLENÁÁÁÁÁ heč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2012 Opravdu krásnej box mezi Davidem Hayem a Dereckem Chisorou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2012 Při návratu z nočního grilování na firmě jsem narazil uprostřed sídliště na ježka, tak jsem ho vzal a odnesl do lesa.Snad mu tam bude líp než na asfaltu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 (upraveno) U nás u firmy je v ve vedlejším areálu malé , bílé, dlouhosrsté kotě.....takovej plachej blbeček. Chodím ho krmit....dnes poprvé vylezlo a spirálovitě mne obcházelo....nekoukal jsem na něj, abych ho neodradil.....už se ho pár lidí snažilo odchytit, vždy uteče, je to fakt blbeček plachej. Ani jsem se nehnul....přišlo až ke mně, otřelo se o mne...zavrnělo....a zase uteklo. Myslím, že ještě pár dní a budeme kamarádi. Pak ho odchytím, poskytnu mu péči ( odčervení, vyčištění, vykastrování ( jasně, to není zrovna "péče" )) a třeba se podaří umístit. Pár zájemců o něj je, ale, mrška malá, nedá se.....zřejmě jsem první , ke komu jde, ke komu získává důvěru. A když nebude nikdo, kdo by si ho vzal, asi si ho vezmu domů...naše tříbarevka Linda mu určitě pomůže v adaptaci...... Upraveno 15. července 2012 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 Při návratu z nočního grilování na firmě jsem narazil uprostřed sídliště na ježka, tak jsem ho vzal a odnesl do lesa.Snad mu tam bude líp než na asfaltu. Pokud se divíš, proč máš plnou postel blech, tak pouze připomínám, že jsi včera zachraňoval ježečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 Pokud se divíš, proč máš plnou postel blech, tak pouze připomínám, že jsi včera zachraňoval ježečka To jsou blechy psí, ty na člověka nejdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 Dnes jsem byl v Třebíči v Židovské čtvrti, taková kulturní akce inspirovaná tím prostředím. Zrovna baštím židovské cukroví. Součástí bylo předvádění historické hasičské techniky, hašení synagogy (a sprchování cik.. teda našich malých hnědých spoluobčanů). Ale super zážitkem bylo pouliční vystoupení kapely Mackie Messer Kletzmer Band. Ta muzika neskutečně šlape, to je prostě síla. Teď mi to tady hraje z Bandzone a nemá to chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 potesila ma zaslana fa. od Kubsona, uz sa tesim ... dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Dnes mně potěšila výhra Sony PSP Street ze soutěže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcmasakr Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Že jsem ve zdraví přežil další ročník Mighty Sounds. Tak zase za rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Tohle. Splněný sen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Gratuluju! Teď už je to jenom krůček k ATPL-A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 (upraveno) To myslím nehrozí. Jednak nechci (ta velká letadla mám rád, když se podílím na jejich údržbě, pilotovat ne, chci lítat pro radost. A navíc by žena nemusela rozdejchat ty kupy fešných letušek okolo mě ). A druhák jsem rád, že mám Med Class 2. Jednička je pro mne asi nedostupná. Upraveno 16. července 2012 uživatelem Hugo14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Jó, o ÚLZ jsem slyšel legendy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Potěšila mě docela slušná nabídka na last minute do Řecka na Rhodos ale mám trochu strach z počasi (větry) Má někdo osobní zkušenosti na tomto ostrově? Plusy,minusy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Potesila me navsteva v Chronoshopu. Jen koukaci, proto tohle vlakno. Muehle Neununzwanziger Big jsou skvely propracovany univerzaly akorat tak lesteny aby byly jeste i sportovni. Byt jsou velky, tak vaha je rozumna na noseni 24/7.Steinhart Marine jsou neskutecny, cifr vypada jak emajlovy, krasne kontrastuje jeho lesk s frezovanym subcifernikem vterinovky, unitas je hezky zdobeny, lestena luneta tomu dava grady a remen dokonce s preklapeckou vypada poctive. Par Steinhartu jsem mel a rad vidim, ze ta firma jde nahoru. To je parada co dokazou udelat za ty prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky