Jay Doll Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Hele..když už jsme teda u toho. Viděli jste někdy nějakýho cikána někdy v autoškole ??? Schválně se zkuste zamyslet....... Já ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Dnes mne velmi potěšilo, že skoro po měsíci jsem vydobyl zpět platbu ze zmařené transakce na Aukru. Těší mne to hlavně proto, že se jednalo o nákup pro mojí máti. Navzdory ne zcela jednoduché komunikaci s prodejcem vše dobře dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Já ano No , ale to bylo v noci v kanceláři té autoškoly s P.C. v ruce a četníkama venku´, ne ??? :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Já ano Tak to jsi PRVNÍ , kdo mi odpověděl kladně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Já anoCikán si dělá autoškolu. Projede v pořádku křižovatkou a instruktor se ho ptá: "Jen tak pro zajímavost, co tam bylo za značku?"A cikán na to: "Hliníková, vrátíme se?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Tak to jsi PRVNÍ , kdo mi odpověděl kladně.Když to vezmeš statisticky, kolik jich je v populaci a kolik se schází žáku v autoškole, tak moc velká šance není, to je fakt. Možná je to tím, že jsem dělal autoškolu vícekrát na různé skupiny oprávnění. Ale opravdu jsem tam minimálně jednoho potkal, a moc dobře si to pamatuji, protože jsem jel za ním autem zrovna, když dělal zkoušku na motorku s komisařem. Stál jsem za nimi na křižovatce Siwiecova x Seifertova v Praze a čekal jsem, kdy se rozjede. A chcíplo mu to jednou, dvakrát, třikrát, čtyřikrát... no komisař co seděl na motorce za ním už byl trošku nervózní a něco mu povídal. Já jsem v klidu čekal, nikam jsem nespěchal. Nakonec asi naposedmé se rozjel a odjel Seifertovou nahoru. Já pak jel dolů. Dodnes nevím, jestli mu ten řidičák dal nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 (upraveno) ále nic, chlastám.. Upraveno 5. září 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Když to vezmeš statisticky, kolik jich je v populaci a kolik se schází žáku v autoškole, tak moc velká šance není, to je fakt...... minimálně jednoho potkal...... jednoho...hehehe......a kolik jich jezdí. Nechápej mne špatně, nejsem rasista...to bylo jen pro zamyšlení a taky trochu pro pousmání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Však já to myslel také pro odlehčení, kolik jich jezdí nevím, moc často je nepotkávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Přišel mi nový Taikonaut ze strapcode. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Tak jsem ráno sehnal poslední důležitý věci na cestu a už se nám to kluci blíží, už mám takové to příjemné vibrování v žaludku Akorát jsem chtěl vzít na kopec tentokráte Béčka, a jelikož se nedoporučuje v Tanzánii moc ukazovat, tak bohužel zůstanou doma Jak já se těším, potřebuji vyčistit hlavu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Tak jsem ráno sehnal poslední důležitý věci na cestu a už se nám to kluci blíží, už mám takové to příjemné vibrování v žaludku Akorát jsem chtěl vzít na kopec tentokráte Béčka, a jelikož se nedoporučuje v Tanzánii moc ukazovat, tak bohužel zůstanou doma Jak já se těším, potřebuji vyčistit hlavu"Tož tam pozdravuj chlape, vypadá to nádherně, jednou Tě překecám, ať mě vezmeš sebou fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Tož tam pozdravuj chlape, vypadá to nádherně, jednou Tě překecám, ať mě vezmeš sebou fotit Kdykoliv Hledal jsem tady lidičky na foru, ta možnost, aby nás jelo více tady vždycky bude, ale neboj nic, už v této době na příští rok je rozdělanej plán na základní tábor Annapurny nebo výstup Elbrusu nebo Bangkok na motorkách, bohužel chceme každej někam jinám, takže diskutujume a diskutujeme a ... no znáš to Jakmile se něco rozjede, založím včas vlákno a kdo bude chtít, může jet" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 http://www.f1.sk/clanok46426.htm velka poklona! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 Potěšil mě výbornej florbalovej obchod v Karlíně.Pamatuju časy, kdy florbalek tu na trhu byly dva typy, sám hraju exelkou starou asi deset let a dneska jsem čuměl jak puk.No a taky mě těší, že moje nejstarší dcera se do tohoto perspektivního sportu pustila s vervou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 včera v rakousku jsem byl trochu v šoku. v potravinách - eurosparu - samoobslužné pokladny. sám si naskenuju, zaplatím. je to takovej zvláštní pocit, člověk se cítí jako člověk... už se těším, až to zavedou u nás. živě si představuji ty hordy spoluobčanů, jak si vezou narvaný košík a markují poctivě každé lízátko, každý rohlík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 ..u nas v Tescu uz taketo samoobsluzne pokladne funguju zopar mesiacov, je to fakt dost pohodlne a clovek nemusi cakat v rade s klasickymi pokladnami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 včera v rakousku jsem byl trochu v šoku. v potravinách - eurosparu - samoobslužné pokladny. sám si naskenuju, zaplatím. je to takovej zvláštní pocit, člověk se cítí jako člověk... už se těším, až to zavedou u nás. živě si představuji ty hordy spoluobčanů, jak si vezou narvaný košík a markují poctivě každé lízátko, každý rohlík... v tescu už to maj přes půl roku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 No ale to už snad běžně u nás funguje ne? Co vím tak v Tescu a Globusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky