Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já Bayern nemám rád... líbí se mi hra Müllera a Alaby, ale Bayern fakt nemám rád. Nicméně dnes si to zasloužil. Styl Barcelony je pořád dobrý, ať si kritici říkají, co chtějí, jen jim odešla na jaře forma. Totálně. To se občas stane ve všech klubech. Tak snad zítra alespoň překvapí BVB. Ale moc tomu nevěřím.

Odesláno

Ten 3. gol bol nedostojny, za kazdu cenu aj s hovadskym faulom. Barcelona vybuchla, ale toto mi prislo unfair. Druhy bol z ofsajdu.

A ještě si zapomněl na nezapískáné tři penalty za ruce barcelonských...

Odesláno

A ještě si zapomněl na nezapískáné tři penalty za ruce barcelonských...

Nezabudol, rozhodcovia boli extremne slabi. Nie som fanda Barcy. Nemam rad vitazstva za kazdu cenu.

Odesláno

ale jo, přiznám se...moc jsem nečekal, že by Barca vyhrála. Na druhou stranu tady tohle taky ne :( co se dá dělat, tak si počkáme až si Real ve finále smlsne na Bayernu :)

Odesláno (upraveno)

Nevím, hrál to nohou za sebou, skoro nad čarou malého vápna. Ale i tak BRAVO!!! Nádhernej fotbal. U toho třetího gólu to bylo na hraně, bylo to tělem, nicméně já bych to Mullerovi spíš písknul.

Edit: Doufám, že házenkářský styl skončí. Loni ho jiným (a rozhodně ne tak hezkým) způsobem otupila Chelsea, letos je Bayern zválcoval okamžitým přechodem dopředu.

Upraveno uživatelem Hugo14
Odesláno

noo, vidis, a mas to nastudovany? muj syn taky chce, abych ho ze skolky vyzved na skutru.. podle me to nas zakon neumoznuje... snad jen nejaka spesl sedacka asi za dvacku... :(

Nastudovany to mám. Mám totiž motocykl se sajdou a tam je to legislativně naprosto v pořádku. Na solo až od 12ti let.

Odesláno

pred chvili jsem se vratil z Osvetimi..myslim ze je to misto, ktere by mel navstivit kazdy....hodne silny zazitek...

Tam jsem byl před dvěma roky. Byl jsem z toho docela vedle, dodnes o tom přemýšlím. Byl jsem rád, že jsem tam byl, už tam nepojedu, akorát si nejsem jist, jestli to je věc, o které se dá říct, že potěšila...

Odesláno (upraveno)

rozhodne je to misto, ktere te nuti premyslet nad vlastnim zivotem..neni to nic co by me dostalo uplne do kolen..je to.hidtorie, ktera je bliz. Me zo cele zaujalo spise z.hlediska propracovanosti a taktiky a funkce.

Upraveno uživatelem FrantisekH
Odesláno

FrantisekH: Je to přesně jak píšeš. A zmáknuté to měli dokonale, systém ve všem. To se prostě musí vidět a pak má člověk o čem přemýšlet.

Odesláno

Potěšil mne servis, kam svěřuju svoju silničku.

Nejdřív to teda bylo na zápis do vlákna Co mne právě naštvalo, našel jsem na předním ráfku vlasovou prasklinu radiálně skrz celou bočnici ráfku... (Shimano, 16 děr, WH-10). Logicky si desetkrát můžu dovozovat, že tohle strukturální pevnost neovlivní, jezdit jsem na tom už nechtěl, kolo šlo pryč.

Když servisák domlouval s shimanovským distributorem možnost dodávky pouze tohoto předního ráfku k přepletení, cena skoro stejná jako za celý komplet vypletených kol. :crying_anim02: 

Bohužel, těch 16 děr není typická konfigurace a běžně se u nás nevyskytuje... Servisák to ale nevzdal, a domluvil se v Remerxu, že by udělali kusovku, do ráfku vyvrtali těch 16 děr. Cena i s prací (vypletením) docela kulantní. Jediné, co musím udělat, je změřit profil, aby se s původní nábou daly použít i původní dráty.  

Pochvala Remerxům a hlavně servisu v Bikeranchi na Krejcárku.  :rolleyes: (A mezitím už vozím nové mavicy, takže další důvod, proč řadit sem, do Co mě dnes potěšilo.-)

Odesláno

Ani nevim kam to napsat... V pondeli vecer jsem pri jiste cinnosti odlozil na zem hodinky (aby se neposkodily samodrejme :) ) a nasledne bez nich vesele odkracel, zjistil jsem to asi za pul hodiny, kdyz uz jsem byl na druhem "konci" mesta, nastesti pro hodinky jsem dobehl a stale tam byly. Uz jsem v hlave sestavoval inzerat, jak vypadaly atd. :D

Odesláno

Na rozdíl od včerejška se tady nedá říct, že by mě vyloženě těšila samotná demontáž La Ligy (RM patří mezi mé oblíbenější kluby), ale těší mě ten fotbal. Takhle otevřeně hrané oba úvodní zápasy SF jsem už dlouho neviděl, jestli tedy vůbec.

Odesláno

tak demontáž La Ligy mě teda netěší. Z dua Realu a Barcy fandím Barce, ale dneska Realu. Ale ten Dortmund hrál parádně. No a Lewandowski...ten třetí gól, tak to byla krása. I ty ostatní byly dobré :D takže samotný fotbal mě potešil, ale výsledek už méně :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...