PNS Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 Dobře Maroši! http://www.sport.cz/ostatni/cyklistika/clanek/498551-video-neskutecny-trik-ceskeho-bikera-soupere-predjel-po-zdi-ve-vysce-dvou-metru.html#hp-sez http://www.youtube.com/watch?v=dOKcEl1hCo0
gougy Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 Dobře Maroši! http://www.sport.cz/ostatni/cyklistika/clanek/498551-video-neskutecny-trik-ceskeho-bikera-soupere-predjel-po-zdi-ve-vysce-dvou-metru.html#hp-sezkoukal jsem včera - pecka !!
Bullet Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 Dobře Maroši! http://www.sport.cz/ostatni/cyklistika/clanek/498551-video-neskutecny-trik-ceskeho-bikera-soupere-predjel-po-zdi-ve-vysce-dvou-metru.html#hp-sez http://www.youtube.com/watch?v=dOKcEl1hCo0Respekt! Koukal jsem na to, spadl a jeste je predjel velmi paradne a vyhral...fakt borec!
African Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 Maroshi je king, respect Jinak mě dnes potěšila koupačka, sedlák posekal, takže žádný šukající páry, občas i agresivní JO džentlmeni, takhle má vypadat koupálko, pijavice, prej i raci (nikdy jsem tam žádnýho neviděl) a krásných 11 stupńů celsia :punk:Dnes jsem tam po třiceti km na kole lezl rovných 20 minut, přeci už nejsem nejmladší"
GSIA79 Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 11stupňů? Před dvěma lety jsem plaval v Černým jezeře, nic horšího jsem nezažil. Poprvé v životě jsem měl strach, že k břehu už nedoplavu. Jseš frajer a možná stejně blbej jako já
mondeo2 Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 Afričan myslel určitě teplotu piva.........
African Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 Je to pecka, krásně to člověka ochladí, je tam celkem silnej průtok z nějáké spodní vody ze skal, takže ta voda se fakt nikdy neohřeje" Už tam bylo i pár kožaků, já sám jsem vždycky vyvalenej, když přijede skupinka spařenejch starších cyklistů odjinud a aniž by si ověřily teplotu, tak tam prostě po hlavě skočej, to jsou pak výrazi, by jste koukali
SCIFI Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 ... 10 let na kajaku člověka otuží, takže vím, že od 7°C se dá do vody vlézt, plavání je risk, naopak v Adelaide mělo moře 33°C, písek kolem 70°C a vzduch kolem 40°C to už byl fakt hnus.vlíst se dá do čehokoliv. předloni při -19 jsme ze sauny chodily do slanýho zamrzlýho bazénu takže ta voda mohla mít tak -1
panedge Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 Je to pecka, krásně to člověka ochladí, je tam celkem silnej průtok z nějáké spodní vody ze skal, takže ta voda se fakt nikdy neohřeje" Už tam bylo i pár kožaků, já sám jsem vždycky vyvalenej, když přijede skupinka spařenejch starších cyklistů odjinud a aniž by si ověřily teplotu, tak tam prostě po hlavě skočej, to jsou pak výrazi, by jste koukali Jestli jezdej lidi ve 30 stupnich na kole a pak tam hned skocej,tak to je jakoby chteli infarkt.
Filip.J Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 Však to Afričan píše: Pokud se nepletu, tak "kožak" = nerozdýchaný infarkt
gorlo Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 V Chorvatsku jsme se posilneni mistnim vinem koupali v mori, kam nas dovezli lodi. Clovek se potopil, udelal dve tri tempa a vedel, ze je zle. I ta voda jak byla ledova se jen tak prevalovala.
African Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 V pondělí mě začíná dovolená Tak jsem dnes koupil nějáké pivečko, stejky, a večer bude párty, obvolal jsem pár kámošů a už nás je asi 30 :drunk:To bude asi drsné večer"
villain83 Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 V pondělí mě začíná dovolená Tak jsem dnes koupil nějáké pivečko, stejky, a večer bude párty, obvolal jsem pár kámošů a už nás je asi 30 :drunk:To bude asi drsné večer" Tak hlavne nezapalte tu novou pergolu:-)
African Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 Toho se právě trochu obávám, budeme půl na půl, ti slušní s dětma v nové pergole nahoře, my hovada ve staré pergole ve spodní části zahrady, ta shořet klidně může, i když jsem tam dělal nedávno novej strop, takže mě to také bude trochu asi mrzet"Taky mě teď potěšila fotka z motosrazu, kde jsem údajně zkoušel po letech páku, vůbec si to tedy nepamatuji, měl jsem asi dvacet zelenejch, no a prej jsem také skončil s tímhle hovádkem v prvním kole, se ani moc nedivím Tak hlavne nezapalte tu novou pergolu:-)
SCIFI Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 (upraveno) ráno mi poslal kolega v mejlu. hned líp začne den... Upraveno 9. srpna 2013 uživatelem SCIFI
straspol Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 ...že jsem konečně přišel na to, kde vržou dveře na terasu (od novoty). Furt jsem řešil, že o lištu podlahy, tak jsem ji snížil, voskoval...byl to pant. Už jedou tichounce, vůbec mne nenapadlo, že nový pant může vrzat. NESNÁŠÍM, KDYŽ NĚCO VRŽE.Taky to nemám rád. Hlavně někteří houslisti jsou nesnesitelní..
Filip.J Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 Taky to nemám rád. Hlavně někteří houslisti jsou nesnesitelní.. !-------------------------Mně za pár hodin začne víkend a podle předpovědi nemá být tropický - tolik radosti najednou!
kuncák7 Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 Potěšil mě los Plzně- Maribor, hratelnej soupeř a je to i docela blízko.
GSIA79 Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 Před víkendem... inspirativní.ráno mi poslal kolega v mejlu. hned líp začne den...
Doporučené příspěvky