Zlý Jabko Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Všichni si zítra připijeme na umrlý guzmicův jaterní parenchym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 A jednohubky povinně namazat játrovkou Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Chlapci vše je na parádu, játra mám jako zvon a pálenka se opravdu povedla. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Dneska mě potěšilo 58.L pálenky :-)Auvajs... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 sníh není a v lese se nám prohání na kolečkách Eva Vrabcová-Nývltová. Je teda vyhublá až hrůza, ale zase jí to pěkně jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Auvajs...Neboj, nebude to bolet. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 sníh není a v lese se nám prohání na kolečkách Eva Vrabcová-Nývltová. Je teda vyhublá až hrůza, ale zase jí to pěkně jedeTak pozdravuj sestřenku :-) Jsme všichni rádi že je v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Tak takhle rychle jsem hodinky od projevení zájmu v místní inzerci do okamžiku, kdy jsou na mém zápěstí, ještě neměl (50 minut). Pravděpodobně poslední hodinkový nákup letošního roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 sa máš. Zase mi ušli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Tak takhle rychle jsem hodinky od projevení zájmu v místní inzerci do okamžiku, kdy jsou na mém zápěstí, ještě neměl (50 minut). Pravděpodobně poslední hodinkový nákup letošního roku. Myslím, že to bude chronomag rekord, 50 minut od vydání inzerátu je mít i na ruce, to si troufám tvrdit, že jsi rekordman a jen tak někdo nepřekoná:-). Zvlášť, pokud jste se s prodávajícím neznali:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Neboj, nebude to bolet. ;-)Kecáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Myslím, že to bude chronomag rekord, 50 minut od vydání inzerátu je mít i na ruce, to si troufám tvrdit, že jsi rekordman a jen tak někdo nepřekoná:-). Zvlášť, pokud jste se s prodávajícím neznali:-). No já jsem takhle kdysi prodal Tikalovi Zixeny a to bylo určitě rychlejší od inzerátu do předání u OC Flora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Myslím, že to bude chronomag rekord, 50 minut od vydání inzerátu je mít i na ruce, to si troufám tvrdit, že jsi rekordman a jen tak někdo nepřekoná:-). Zvlášť, pokud jste se s prodávajícím neznali:-). Neznali, ale jak Honza píše, jsou tu i rychlejší rekordmani. Píšu si do deníčku mezi další předsevzetí na příští rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Mohla by se založit nějaká "Chronomag kniha rekordů" a tam by se psali všechny zajímavosti a rekordy:-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Jak se to vezme Taky mi obcas rupne v hlave a jedu pro hodinky ale je fakt ze do hodiny je na ruce nemam. Naposledy to bylo behem dvou a pul hodin na ruce HK : Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 A jsem prvni ve 2016! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Párty od deseti pod peřinou s prckem, nějak mu nesedli okolní výbuchy, tak jsem si povídali, projeli stránky Rolexu, Iwc, Breitlingu a teď mě usnul. Příjemné strávení posledního dne v roce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Sněží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Eště se raduj já doufal že se tuhle zimu bez těch bílejch sr...trusu obejdeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 A u nás ani vločka, Manťáku, pošli něco dík :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky