Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Tak takhle rychle jsem hodinky od projevení zájmu v místní inzerci do okamžiku, kdy jsou na mém zápěstí, ještě neměl (50 minut). :) Pravděpodobně poslední hodinkový nákup letošního roku. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak takhle rychle jsem hodinky od projevení zájmu v místní inzerci do okamžiku, kdy jsou na mém zápěstí, ještě neměl (50 minut). :) Pravděpodobně poslední hodinkový nákup letošního roku. :)

Myslím, že to bude chronomag rekord, 50 minut od vydání inzerátu je mít i na ruce, to si troufám tvrdit, že jsi rekordman a jen tak někdo nepřekoná:-). Zvlášť, pokud jste se s prodávajícím neznali:-). 

Odkaz ke komentáři

Myslím, že to bude chronomag rekord, 50 minut od vydání inzerátu je mít i na ruce, to si troufám tvrdit, že jsi rekordman a jen tak někdo nepřekoná:-). Zvlášť, pokud jste se s prodávajícím neznali:-). 

No já jsem takhle kdysi prodal Tikalovi Zixeny a to bylo určitě rychlejší od inzerátu do předání u OC Flora.

Odkaz ke komentáři

Neznali, ale jak Honza píše, jsou tu i rychlejší rekordmani. :) Píšu si do deníčku mezi další předsevzetí na příští rok. :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...