Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Tak takhle rychle jsem hodinky od projevení zájmu v místní inzerci do okamžiku, kdy jsou na mém zápěstí, ještě neměl (50 minut). :) Pravděpodobně poslední hodinkový nákup letošního roku. :)

Myslím, že to bude chronomag rekord, 50 minut od vydání inzerátu je mít i na ruce, to si troufám tvrdit, že jsi rekordman a jen tak někdo nepřekoná:-). Zvlášť, pokud jste se s prodávajícím neznali:-). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že to bude chronomag rekord, 50 minut od vydání inzerátu je mít i na ruce, to si troufám tvrdit, že jsi rekordman a jen tak někdo nepřekoná:-). Zvlášť, pokud jste se s prodávajícím neznali:-). 

No já jsem takhle kdysi prodal Tikalovi Zixeny a to bylo určitě rychlejší od inzerátu do předání u OC Flora.

Odkaz ke komentáři

Neznali, ale jak Honza píše, jsou tu i rychlejší rekordmani. :) Píšu si do deníčku mezi další předsevzetí na příští rok. :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...