Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

...a kulatý nebo hranatý manažery na té košili asi taky nemá :D

No to letadlo sorry to byl překlep ale manzety u košile myslím ty růžky kde se zapíná a to muze byt tak či tak ale nevím jak se to jmenuje asi správně :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to letadlo sorry to byl překlep ale manzety u košile myslím ty růžky kde se zapíná a to muze byt tak či tak ale nevím jak se to jmenuje asi správně :-)

Jo tak tudy na to! Já myslel, že ti automat opravil chybně napsanou manžetu za manažera :D

Odkaz ke komentáři

Tak jsem poslal 02 asdl do zádele. Mistni poskytovatel rychlost 30mega za polovic! A bez blbych kecu a vymluv, proc to jeste porad nejde. Ted jeste mobili firmy a rodiny a sbohem a satecek 02. Chytte se za rypak! :)

Já se konečně doma taky dočkal optiky! Dosud ADSL 6 MB, odteď optika 500 MB :-DDDDDD

post-15353-0-83294000-1452806432.png

Odkaz ke komentáři

No za 600 Kč měsíčně včetně IP TV Kuki... no neber to. :) To jsem dosud platil za ADSL 6 mega :-D a upload tam byl snad jen 512 nebo kolik to bylo. :)

Tohle je hroznej mazec, reálně tahám nějakých 40 - 50 mega za vteřinu :-DDD

Odkaz ke komentáři

tak o takový rychlosti si můžu nechat zdát...na O2 mi účtují 20mb linku a propustnost linky je na současných drátech 6mb, to se pokrátí o o2TV na polovic a stahování je tak na cca 200kb/s...paráda..za 500/měsíc neber to..už řeším náhradu. Tyhle Vaše rychlosti jsou pro mě jako z říše snů..

Odkaz ke komentáři

tak o takový rychlosti si můžu nechat zdát...na O2 mi účtují 20mb linku a propustnost linky je na současných drátech 6mb, to se pokrátí o o2TV na polovic a stahování je tak na cca 200kb/s...paráda..za 500/měsíc neber to..už řeším náhradu. Tyhle Vaše rychlosti jsou pro mě jako z říše snů..

Tak se zase na ten film muzes vice tesit :) mi to ted zvysili na 100mega.

Odkaz ke komentáři

Máme to úplně stejně a štve mě to. S takovou rychlostí něco stahovat je v dnešní době šílené. Bohužel nikdo jiný nic rychlejšího tady nenabízí :/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

já to mám doma taky přes optiku...50MBit...up i down. za menší příplatek je možnost až 1000mb, ale to je imho zbytečnost... takže zustavam u základu :D

No taky jsem zjistil, že víc jak 100MB nemá smysl, protože rychleji stejně není odkud tahat. Ale tam jsou ty rozdíly tak malé, že to neřeším. 80 MB bych měl myslím za 380, 250 MB za 480 a 500 MB je za 600 Kč ale je v tom i IP TV a dali mi i veřejnou IP adresu za kterou se běžně platí 70 Kč... a navíc to samé jsem doteď platil za ADSL, tak jsem to neřešil a vzal to nej co mi nabídli. :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...