ferrycz Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 ...a kulatý nebo hranatý manažery na té košili asi taky nemá No to letadlo sorry to byl překlep ale manzety u košile myslím ty růžky kde se zapíná a to muze byt tak či tak ale nevím jak se to jmenuje asi správně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 ja to mam utery 26.1., tak muzem dat kdyztak mini chmag sraz? Jo tak to by bylo hodně fajn, ale já mám až únorový termín...Leden mám pracovně úplně přetékající. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 No to letadlo sorry to byl překlep ale manzety u košile myslím ty růžky kde se zapíná a to muze byt tak či tak ale nevím jak se to jmenuje asi správně :-) Jo tak tudy na to! Já myslel, že ti automat opravil chybně napsanou manžetu za manažera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Jo tak tudy na to! Já myslel, že ti automat opravil chybně napsanou manžetu za manažera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atari Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Návštěva klenotnictví a hodinářství v Palladiu - krom mnoha ošklivých hodinek tam mají i nějaká Seika, Tissoty či Hamiltony, takže jsem po delší době viděl pár hezkých kousků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Tak jsem poslal 02 asdl do zádele. Mistni poskytovatel rychlost 30mega za polovic! A bez blbych kecu a vymluv, proc to jeste porad nejde. Ted jeste mobili firmy a rodiny a sbohem a satecek 02. Chytte se za rypak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Tak jsem poslal 02 asdl do zádele. Mistni poskytovatel rychlost 30mega za polovic! A bez blbych kecu a vymluv, proc to jeste porad nejde. Ted jeste mobili firmy a rodiny a sbohem a satecek 02. Chytte se za rypak! Já se konečně doma taky dočkal optiky! Dosud ADSL 6 MB, odteď optika 500 MB :-DDDDDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 óoooooooooooooo, jsem taaaaakhle malickej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 No za 600 Kč měsíčně včetně IP TV Kuki... no neber to. To jsem dosud platil za ADSL 6 mega :-D a upload tam byl snad jen 512 nebo kolik to bylo. Tohle je hroznej mazec, reálně tahám nějakých 40 - 50 mega za vteřinu :-DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 já to mám doma taky přes optiku...50MBit...up i down. za menší příplatek je možnost až 1000mb, ale to je imho zbytečnost... takže zustavam u základu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 tak o takový rychlosti si můžu nechat zdát...na O2 mi účtují 20mb linku a propustnost linky je na současných drátech 6mb, to se pokrátí o o2TV na polovic a stahování je tak na cca 200kb/s...paráda..za 500/měsíc neber to..už řeším náhradu. Tyhle Vaše rychlosti jsou pro mě jako z říše snů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 tak o takový rychlosti si můžu nechat zdát...na O2 mi účtují 20mb linku a propustnost linky je na současných drátech 6mb, to se pokrátí o o2TV na polovic a stahování je tak na cca 200kb/s...paráda..za 500/měsíc neber to..už řeším náhradu. Tyhle Vaše rychlosti jsou pro mě jako z říše snů..Tak se zase na ten film muzes vice tesit mi to ted zvysili na 100mega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 tak o takový rychlosti si můžu nechat zdát...na O2 mi účtují 20mb linku a propustnost linky je na současných drátech 6mb, to se pokrátí o o2TV na polovic a stahování je tak na cca 200kb/s...paráda..za 500/měsíc neber to..už řeším náhradu. Tyhle Vaše rychlosti jsou pro mě jako z říše snů..Máme to úplně stejně a štve mě to. S takovou rychlostí něco stahovat je v dnešní době šílené. Bohužel nikdo jiný nic rychlejšího tady nenabízí :/ Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Plně s Vámi souhlasím, s O2 do konce smlouvy a končím, zdražili mě a služby horší než před rokem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 no a já díky stěhování jdu z optiky kde jsem měl sto mega dolů na nějakých slabých 25/5 na radiu................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Us Playboy, poslední s nahou hollou na obálce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Us Playboy, poslední s nahou hollou na obálce Taky jsem četl, dle fotek se photoshop pěkně zapotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 já to mám doma taky přes optiku...50MBit...up i down. za menší příplatek je možnost až 1000mb, ale to je imho zbytečnost... takže zustavam u základu No taky jsem zjistil, že víc jak 100MB nemá smysl, protože rychleji stejně není odkud tahat. Ale tam jsou ty rozdíly tak malé, že to neřeším. 80 MB bych měl myslím za 380, 250 MB za 480 a 500 MB je za 600 Kč ale je v tom i IP TV a dali mi i veřejnou IP adresu za kterou se běžně platí 70 Kč... a navíc to samé jsem doteď platil za ADSL, tak jsem to neřešil a vzal to nej co mi nabídli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Us Playboy, poslední s nahou hollou na obálce Taky jsem četl, dle fotek se photoshop pěkně zapotil.Pamatuju si na její první fotky v český mutaci.Parádní "girl next door", k nerozeznání od bejvoč plavčice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Dneska jsem dostal zprávu, která mi potvrdila, že na každou svini se někde vaří voda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky