straspol Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 (upraveno) Já toho Strašáka stejně jednou zabiju!!! Prostě v Tobě dříme talent, to nezapřeš .. Upraveno 11. února 2016 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Ja se teda pocitam mezi mladsi rocniky a do tanecnich jsem chodil. Nez jsem odjel do US, tak jsem byl minimalne na jednom dvou plesech rocne, ale vesmes na dedine (rozumej mimo Prahu). A neprisla mi to zadna traga. Tancila se klasika (valcik, waltz, polka), nejaka latina (chacha, tango) atd., parket vetsinou nacpany, tak teda nevim.Ale nutno podotknout ze tri roky zpet jsem byl i na maturitnim plese v Lucerne a to byla opravdu hruza. Tancila pulka lidi, parket poloprazdny a z tech co tancili to umela tak tretina. Zbytek jak kdyz medved vali becku. A to pritom ani ja se nepocitam za nejakeho extra tanecnika, ale oproti nim jsem byl za kinga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Tak ono samozřejmě jsou plesy, kde se tancuje. A venkovský zábavy furt jedou, to je fakt. Ale konkrétně maturáky bejvaj hrozný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Prostě v Tobě dříme talent, to nezapřeš ..Indiáni pro to mají jedno slovo, já ho zapomněl, ale bělošsky to znamená "je už mrtvý, jen to ještě neví" a to jsi ty. Můžeš si vybrat způsob provedení - jsem humánní demokraticky založený jedinec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Indiáni pro to mají jedno slovo, já ho zapomněl, ale bělošsky to znamená "je už mrtvý, jen to ještě neví" a to jsi ty. Můžeš si vybrat způsob provedení - jsem humánní demokraticky založený jedinec.No, to nebudeš mít levný...já chci totiž zhebnout radostí z nějakých krásných darovaných hodinek. Už se těším, čím mi zvedneš tep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 No, to nebudeš mít levný...já chci totiž zhebnout radostí z nějakých krásných darovaných hodinek. Už se těším, čím mi zvedneš tep Hááááájzléééé!!!! Já tě fakt zabiju, ale jinak - přeříznu tě cirkulárkou, ale uprostřed ji na chvíli vypnu, abych slyšel jak řveš bolestí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Hááááájzléééé!!!! Já tě fakt zabiju, ale jinak - přeříznu tě cirkulárkou, ale uprostřed ji na chvíli vypnu, abych slyšel jak řveš bolestí!Ale to by byla opravdu surovost- neříkal jsi že si můžu vybrat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Říkal - a myslel jsem to s tebou upřímně, ale ty jsi si vybral špatně a jako rozumný iniciátor nabídky jsem to přehodnotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra.T Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 V Chomutově máme naftu ted 23,70 u Globusu, aditivovanou za 24,40...Je to fakt hrozný, když jsem tankoval plnou za 2100-2200 Kč a teď okolo 1200Kč. Je pravda, že dřív jsem bral spíš Maxxmotion nebo nejakou tu lepší od Benziny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Tak to mě taky potěšilo. Beru v Praze "lepší" benzín a každou nádrž mě fakticky zbyde na jedny Primky.Škoda jen že teď víc nejezdim. Žere mi to cca 12 litrů. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 (upraveno) Ono má naftu za 22,90kc...jen tak dál Upraveno 12. února 2016 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Tak ples se vyvedl, z holky je žena ( i když v ní furt vidím toho prcka, co si na nočníku ocucával prsty a smál se pokaždý, když nočník začal hrát ). A teď by se mě hodil ten aspoň jeden den na zotavenou , umcaca a šlapání zelí při tancích s rodiči jsem nějak přežil. No nic, musím ven, fotit neexistující přechody pro chodce, takže vzhůru do práce. Snad neusnu a nepřejedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Tak ples se vyvedl, z holky je žena ( i když v ní furt vidím toho prcka, co si na nočníku ocucával prsty a smál se pokaždý, když nočník začal hrát ). A teď by se mě hodil ten aspoň jeden den na zotavenou , umcaca a šlapání zelí při tancích s rodiči jsem nějak přežil. No nic, musím ven, fotit neexistující přechody pro chodce, takže vzhůru do práce. Snad neusnu a nepřejedu. Přímo na plese? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Přímo na plese? Viděl jsem tam tu změnu, ten zbytek radši ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Ked som pred 4 rokmi nastupil do firmy, jeden kolega mal fake Breitling, druhy fake Tag Heuer Grand Carrera. Dnes maju na ruke originaly Oris Artix a TAG Carrera Twin Time. A to su na ceste pre jedneho Carrery cal.1887 a druhemu zhanam Longines Master chrono. No co vam poviem ? Som so sebou spokojny Ale kludne ma mozete pochvalit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Ked som pred 4 rokmi nastupil do firmy, jeden kolega mal fake Breitling, druhy fake Tag Heuer Grand Carrera. Dnes maju na ruke originaly Oris Artix a TAG Carrera Twin Time. A to su na ceste pre jedneho Carrery cal.1887 a druhemu zhanam Longines Master chrono. No co vam poviem ? Som so sebou spokojny Ale kludne ma mozete pochvalit...Seš šikovnej . Mě se tahle osvěta v práci nedaří- max mě sem lidi nosej hodinky na výměnu baterky nebo na konzultaci, či vyhodit nebo se pokusit je zachránit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Opét Gabina ,suverení :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Asi nic nového pod sluncem, ale potěšily me stezejky , které se dají vyměnit jen rukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Asi nic nového pod sluncem, ale potěšily me stezejky , které se dají vyměnit jen rukou.Výborně Russians :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Dnes slavim druhe narozeniny. Nabrala me zboku na dvere na krizovatce dodavka, co ignorovala semafor. V aute jsem mel zenu a dve deti. Jsem jediny, kdo ma bouli od tecky o sklo od dveri a hnuty krk. Deti i pani v poradku. Skoda na aute 200 litru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky