Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Ja se teda pocitam mezi mladsi rocniky a do tanecnich jsem chodil. Nez jsem odjel do US, tak jsem byl minimalne na jednom dvou plesech rocne, ale vesmes na dedine (rozumej mimo Prahu). A neprisla mi to zadna traga. Tancila se klasika (valcik, waltz, polka), nejaka latina (chacha, tango) atd., parket vetsinou nacpany, tak teda nevim.

Ale nutno podotknout ze tri roky zpet jsem byl i na maturitnim plese v Lucerne a to byla opravdu hruza. Tancila pulka lidi, parket poloprazdny a z tech co tancili to umela tak tretina. Zbytek jak kdyz medved vali becku. A to pritom ani ja se nepocitam za nejakeho extra tanecnika, ale oproti nim jsem byl za kinga

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Indiáni pro to mají jedno slovo, já ho zapomněl, ale bělošsky to znamená "je už mrtvý, jen to ještě neví" a to jsi ty. Můžeš si vybrat způsob provedení - jsem humánní demokraticky založený jedinec.

No, to nebudeš mít levný...já chci totiž zhebnout radostí z nějakých krásných darovaných hodinek. Už se těším, čím mi zvedneš tep :lol2:

Odkaz ke komentáři

No, to nebudeš mít levný...já chci totiž zhebnout radostí z nějakých krásných darovaných hodinek. Už se těším, čím mi zvedneš tep :lol2:

Hááááájzléééé!!!! Já tě fakt zabiju, ale jinak - přeříznu tě cirkulárkou, ale uprostřed ji na chvíli vypnu, abych slyšel jak řveš bolestí!

Odkaz ke komentáři

V Chomutově máme naftu ted 23,70 u Globusu, aditivovanou za 24,40...Je to fakt hrozný, když jsem tankoval plnou za 2100-2200 Kč a teď okolo 1200Kč.

Je pravda, že dřív jsem bral spíš Maxxmotion nebo nejakou tu lepší od Benziny.

Odkaz ke komentáři

Tak ples se vyvedl, z holky je žena ( i když v ní furt vidím toho prcka, co si na nočníku ocucával prsty a smál se pokaždý, když nočník začal hrát ). A teď by se mě hodil ten aspoň jeden den na zotavenou :clap: , umcaca a šlapání zelí při tancích s rodiči jsem nějak přežil. No nic, musím ven, fotit neexistující přechody pro chodce, takže vzhůru do práce. Snad neusnu a nepřejedu.

Odkaz ke komentáři

Tak ples se vyvedl, z holky je žena ( i když v ní furt vidím toho prcka, co si na nočníku ocucával prsty a smál se pokaždý, když nočník začal hrát ). A teď by se mě hodil ten aspoň jeden den na zotavenou :clap: , umcaca a šlapání zelí při tancích s rodiči jsem nějak přežil. No nic, musím ven, fotit neexistující přechody pro chodce, takže vzhůru do práce. Snad neusnu a nepřejedu.

:eek: Přímo na plese? :eek:  :goof:  :taz:  :taz:

Odkaz ke komentáři

Ked som pred 4 rokmi nastupil do firmy, jeden kolega mal fake Breitling, druhy fake Tag Heuer Grand Carrera. Dnes maju na ruke originaly Oris Artix a TAG Carrera Twin Time. A to su na ceste pre jedneho Carrery cal.1887 a druhemu zhanam Longines Master chrono. No co vam poviem ? Som so sebou spokojny :) Ale kludne ma mozete pochvalit...

Odkaz ke komentáři

Ked som pred 4 rokmi nastupil do firmy, jeden kolega mal fake Breitling, druhy fake Tag Heuer Grand Carrera. Dnes maju na ruke originaly Oris Artix a TAG Carrera Twin Time. A to su na ceste pre jedneho Carrery cal.1887 a druhemu zhanam Longines Master chrono. No co vam poviem ? Som so sebou spokojny :) Ale kludne ma mozete pochvalit...

Seš šikovnej :lol2: . Mě se tahle osvěta v práci nedaří- max mě sem lidi nosej hodinky na výměnu baterky nebo na konzultaci, či vyhodit nebo se pokusit je zachránit.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...