sibirnaya Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 uz sem vzal Jumeirah Emirates Towers, maj supr hodnoceni, a vzal sem to naprimo na jumeirah webu, je to na par dni, neni v planu se vopalovat, program je nabitej u Mina A'Salam se stavi dalsi kridlo, sel sem kolem na vanoce a dost hlucno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Dnes ve 4:01 našeho času mne potěšila jedna dražba na americké ebay. V relativně krátké době se budu moci pochlubit dalšími nesmírně kontroverzními hodinkami :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Asi je potřeba budovat, dokud to z té země teče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 HDP Dubaje je tvoreno prijmem z tezby ropy jen z 8%. Saudove se budou uz smat min.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Dnes ve 4:01 našeho času mne potěšila jedna dražba na americké ebay. V relativně krátké době se budu moci pochlubit dalšími nesmírně kontroverzními hodinkami :-) Jsem fakt zvědavej. Kdy dorazí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Dnes ve 4:01 našeho času mne potěšila jedna dražba na americké ebay. V relativně krátké době se budu moci pochlubit dalšími nesmírně kontroverzními hodinkami :-) Aspoň naznač, začíná mi cukat levé oko Už se těším, až se uvidíme a kouknu na tvou sbírku kuriozit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Jsem fakt zvědavej. Kdy dorazí? Aspoň naznač, začíná mi cukat levé oko Už se těším, až se uvidíme a kouknu na tvou sbírku kuriozit SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Dnes ve 4:01 našeho času mne potěšila jedna dražba na americké ebay. V relativně krátké době se budu moci pochlubit dalšími nesmírně kontroverzními hodinkami :-) Já bych to tipoval jako přípravu na sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Konečně můžu pochválit ČP, po 5 telefonech se mě povedlo změnit telefonní číslo u doručované zásilky ( padl jsem opravdu na milé zaměstnance, co se snažej pomoci ) a zásilka už je na cestě domů. Doručování dnes dopoledne. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Já bych to tipoval jako přípravu na sraz. Sraz? Takže jako obvykle: 1. Kamil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Á táta a máma , akorát to nepoznáš podle hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Dneska me potesilo, že segra porodila zdraveho chlapa;-) a jsem strejda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Fajn pokec s váženým chronokolegou a nové hodinky na palubě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Momentalně jsem úplně nadšenej z toho, že dvě hodiny řeším výměnu dveřív baráku, v kapse mobil. Normálně zapnutý, bez aplikací na facebook a tak.Pak zapnu tablet, otevřu FB a první co na mě hledí není noc jiného než reklama na dveře. Vymakaný. Taky jsem ale pomlouval politiky, raději nebudu otevírat dveře aby tam nebyli z nějaké té rozvědky nebo tak něco . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 A já si říkám proč mi pořád chodí mejly na prodlužování penisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Záleží na tom s kým o tom mluvíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 A já si říkám proč mi pořád chodí mejly na prodlužování penisu.To přepošli členovi Pavča, at má doma pokoj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Včerejší koncert Yvonne Sanchez - super ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 To přepošli členovi Pavča, at má doma pokoj!Aspoň ušetří za Rolexky...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 dva nové kaučuky na cestě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky