montemar Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 kdes byl, v KH, nebo Prase?Já byl v KH...v neděli..... dobra voda u ceskych budejovic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 ...ze mi prisel z ciny mesh k Deep Blue a je fajnovy. Netaha, nedepiluje, nosi se dobre, spona vypada bytelne...zkratka za ty prachy pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 .. dobra voda u ceskych budejovicAha, to jsem netušil, že těch světskejch je tolik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 (upraveno) .. vcera potesilo, ze jsem prekonal strach jo na tom jsem byl loni na Hlavický pouti asi v půl osmý večer ..........super zážitek hlavně když pustili takovej hrozně velkej stroboskop a ještě do toho šoupli umělou mlhu.............to pak člověk nevěděl kde je..... Upraveno 29. března 2016 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Já na tom byl před časem po pár pivech a blil jsem jak šakal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Jean Michel Jarre v Praze :-) http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=398819&sznu=8qI3oh3IyZTXt2Pk&mId=4&sId=4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Jean Michel Jarre v Praze :-) http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=398819&sznu=8qI3oh3IyZTXt2Pk&mId=4&sId=4 pecka! Jen škoda že asi bude hrát jen z Elektroniky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 pecka! Jen škoda že asi bude hrát jen z Elektroniky. A do prdele, manželka mi právě řekla že super, akorát že já budu v té době na druhé straně zeměkoule, shit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Že byla konečně ukončena "přínosná" diskuse ohledně komentářů v prodejní sekci, a že nevyhrála bezbřehá a vlezlá ukecanost a šťouravost ? la straspol... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 To máš dobrý, mě už ve schránce nenechávají ani lístek. Chodím na poštu na blind, a když si dovolím na to upozornit, pošta s tím prý nic nemá, doručuje "úplně jiná firma". Škoda hovořit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Potěšilo mně, že sme ze Slunečníkem prosrali lístky na AC/DC. Dívat se místo Briana Johnsona na toho slizouna Rose, to by mě zabilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Horsi nez AC/DC jsou uz snad jen scorpions, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Potěšilo mně, že sme ze Slunečníkem prosrali lístky na AC/DC. Dívat se místo Briana Johnsona na toho slizouna Rose, to by mě zabilo.Doufám,že to dopadne dobře a Brian bude v Praze. Slyšel jsem dnes Axla békat něco od AC a hrůza. To raději ten lístek vrátím :-) ,ale dostal jsem ho jako dárek kuwa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Scorpions bol najlepší koncert na akom som bol... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Doufám,že to dopadne dobře a Brian bude v Praze. Slyšel jsem dnes Axla békat něco od AC a hrůza. To raději ten lístek vrátím :-) ,ale dostal jsem ho jako dárek kuwa.Já vůbec nevím, co bych dělal, kdybych ho měl. Asi bych tam fakt nešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Scorpions bol najlepší koncert na akom som bol...Fiha. A na akych inych koncertoch si este bol? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Já vůbec nevím, co bych dělal, kdybych ho měl. Asi bych tam fakt nešel.Je vůbec n?jaká možnost vrátit,když by byla taková změna zpěváka? Nevím ,nevím :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Je vůbec n?jaká možnost vrátit,když by byla taková změna zpěváka? Nevím ,nevím :-(Asi ani náhodou. Voželel bych ty prachy než se dívat na toho buzeranta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Asi ani náhodou. Voželel bych ty prachy než se dívat na toho buzeranta. :-) :-) Já jsem ho dnes kolegům, případným spoluúčastníkům letňanského koncertu v květnu, pojmenoval kokotem...Vidím, že tu má pan Axl nevalnou reputaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Asi ani náhodou. Voželel bych ty prachy než se dívat na toho buzeranta.Axl je namyšlený hovado. Naposled v Praze měli hrát od 21:00 a on odjížděl z hotelu 22:50. Celá hala včetně zbytku kapely na něj čekala. A hodně lidí vracelo lístky. A pak ještě publiku na začátku vyhrožoval, že odjede, když nepřestanou pískat. Kdyby se Brian uzdravil a potřeboval jsi lístky, ozvi se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky