Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Jako by jezevčík vycítil že mám od včerejška zachlazený ledviny, nasoukal sem mi po obědě nekompromisně za záda na sesli a trvá na tom že odteď z něj bude kočičák...  :thumbsup_anim:

post-18308-0-05288400-1478258651_thumb.jpg

...ale hřeje fakt skvěle  ^_^

PS: nebojte, přežil to  :photo:

post-18308-0-37845200-1478259766_thumb.jpgpost-18308-0-93327600-1478259773_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako by jezevčík vycítil že mám od včerejška zachlazený ledviny, nasoukal sem mi po obědě nekompromisně za záda na sesli a trvá na tom že odteď z něj bude kočičák...  :thumbsup_anim:

...

Oni to poznají, našemu dědovi pes lízal revma v koleni.

Odkaz ke komentáři

Tak poštovní holub z Venezuely konečně přistál. Celníci na všech frontách byli asi fakt zvědavi, co že to k nám míří a tak byl balík cestou 2x přebalován. Nakonec ten poklad skončil v takovéto krabici :D

attachicon.gif20161104_123853.jpg

twl, tomu já říkám efektivita přepravních nákladů... :-)

Odkaz ke komentáři

Tak ono to původně bylo odesláno v plastovém pytlíku jako DHL Express. Ale už ve Venezuele to nečekaně 3x prošlo celní kontrolou, pak další v Madridu a ještě jednou v Praze. A nakonec to skončilo v této krabici. Ale DHL je v tom nevinně, můžou za to celníci :D

Ale potěšitelné na tom je to, že to celou cestou bylo hlídáno a neztratilo se to a nakonec jsem nemusel nic doplácet :)

Odkaz ke komentáři

Tak ono to původně bylo odesláno v plastovém pytlíku jako DHL Express. Ale už ve Venezuele to nečekaně 3x prošlo celní kontrolou, pak další v Madridu a ještě jednou v Praze. A nakonec to skončilo v této krabici. Ale DHL je v tom nevinně, můžou za to celníci :D

Ale potěšitelné na tom je to, že to celou cestou bylo hlídáno a neztratilo se to a nakonec jsem nemusel nic doplácet :)

tak konec dobrý, všechno dobré

Odkaz ke komentáři

Takmer po troch týždňoch opäť dobre vidím aj do diaľky ...potom ako som v Prahe na letisku nechtiac nechal svoje Ray Ban na 5 minút bez dozoru som si musel zháňať druhé, tentokrát vyskúšam...

9af708b675d8c8f107c4986f8e81bfc9.jpg

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Dobrodružství začíná :-) Za šest hodin Dubaj, pak dvanáct do Austrálie a pak co by jsi kamenem dohodil šest do Aucklandu, no a v sobotu večer už paříme s Českou komunitou žijící na ostrově, juchuuu...

Afri, paraaada...mna za dva mesiace čaká niečo podobne na trase Mníchov-Doha-Hong King-Auckland. Snáď vďaka C zadné partie nebudem až tak cítiť

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Udelal sem si takovej pivni Tesco festival 0.3l. 2x ALE, 1x lager, 1x psenice, 1x IPA a 2x stout. K tomu 200gr. steak, cumim na kradenyho mladyho papeze a hulim 1 Camel za 2. Kocky hrejou a predou, pani 1400km daleko. Paradni vecer.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...