Radek124 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 (upraveno) Jako by jezevčík vycítil že mám od včerejška zachlazený ledviny, nasoukal sem mi po obědě nekompromisně za záda na sesli a trvá na tom že odteď z něj bude kočičák... ...ale hřeje fakt skvěle PS: nebojte, přežil to Upraveno 4. listopadu 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Tak poštovní holub z Venezuely konečně přistál. Celníci na všech frontách byli asi fakt zvědavi, co že to k nám míří a tak byl balík cestou 2x přebalován. Nakonec ten poklad skončil v takovéto krabici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Jako by jezevčík vycítil že mám od včerejška zachlazený ledviny, nasoukal sem mi po obědě nekompromisně za záda na sesli a trvá na tom že odteď z něj bude kočičák... ...Oni to poznají, našemu dědovi pes lízal revma v koleni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Tak poštovní holub z Venezuely konečně přistál. Celníci na všech frontách byli asi fakt zvědavi, co že to k nám míří a tak byl balík cestou 2x přebalován. Nakonec ten poklad skončil v takovéto krabici 20161104_123853.jpgtwl, tomu já říkám efektivita přepravních nákladů... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Tak ono to původně bylo odesláno v plastovém pytlíku jako DHL Express. Ale už ve Venezuele to nečekaně 3x prošlo celní kontrolou, pak další v Madridu a ještě jednou v Praze. A nakonec to skončilo v této krabici. Ale DHL je v tom nevinně, můžou za to celníci Ale potěšitelné na tom je to, že to celou cestou bylo hlídáno a neztratilo se to a nakonec jsem nemusel nic doplácet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Tak ono to původně bylo odesláno v plastovém pytlíku jako DHL Express. Ale už ve Venezuele to nečekaně 3x prošlo celní kontrolou, pak další v Madridu a ještě jednou v Praze. A nakonec to skončilo v této krabici. Ale DHL je v tom nevinně, můžou za to celníci Ale potěšitelné na tom je to, že to celou cestou bylo hlídáno a neztratilo se to a nakonec jsem nemusel nic doplácet tak konec dobrý, všechno dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 A můj balíček je pořád někde... a nikdo neví kde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Možná ho zrovna někde přebalují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Ke mě dnes pošťák s novým a hračkama dorazil na minutu přesně 24 hodin od objednání a přesně v telefonicky dohodnutém čase. Nechat si věci posílat jako "Cenné psaní" se evidentně vyplatí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Já taky včera objednal bundu a dnes je doma:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 (upraveno) <p>tak nic... pitomy photobucket.</p> Upraveno 4. listopadu 2016 uživatelem MadButcher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Já taky včera objednal bundu a dnes je doma:-)Aj ja som dnes stihol kuriera a tiez mam bundu doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Koupil jsem přes internet bundu Brandit Britannia Jacket. Velikost jsem trefil napoprvé. Je pěkná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Aj ja som dnes stihol kuriera a tiez mam bundu doma Ale hlavně mám radost, že mi sedí. Po tom co jsem obešel několik obchodů, jsem už na nakupování neměl sílu a šel do rizika :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Ale hlavně mám radost, že mi sedí.Mi hovor som v euforii uz niekolko hodin, lebo rukavy su dost dlhe, a aj ostatne rozmery skvele sedia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Trochu s bolavýma prdelema, ale za to s velkým úsměvem u protinožců :-) Vybereme rybičku a jde se grilovat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Provokatere! Tak si to tam hezky v teple uzij. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Takmer po troch týždňoch opäť dobre vidím aj do diaľky ...potom ako som v Prahe na letisku nechtiac nechal svoje Ray Ban na 5 minút bez dozoru som si musel zháňať druhé, tentokrát vyskúšam... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Dobrodružství začíná :-) Za šest hodin Dubaj, pak dvanáct do Austrálie a pak co by jsi kamenem dohodil šest do Aucklandu, no a v sobotu večer už paříme s Českou komunitou žijící na ostrově, juchuuu...Afri, paraaada...mna za dva mesiace čaká niečo podobne na trase Mníchov-Doha-Hong King-Auckland. Snáď vďaka C zadné partie nebudem až tak cítiť Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Udelal sem si takovej pivni Tesco festival 0.3l. 2x ALE, 1x lager, 1x psenice, 1x IPA a 2x stout. K tomu 200gr. steak, cumim na kradenyho mladyho papeze a hulim 1 Camel za 2. Kocky hrejou a predou, pani 1400km daleko. Paradni vecer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky