Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Místní starý bard mi zapůjčil vzácné rodinné hodinky, které jsem samozřejmě po měsíci čestně vrátil. A při té příležitosti jsem se dozvěděl, že již nepatřím mezi místní nováčky. Tak mě to právě potěšilo.  :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sláva, poslanci konenčně odhlasovali ban na kouření v restauracích. Na to si dám panáka! :-)

Se netěš, v příštím kole hlasují za zákaz alkoholu v restauracích a hospodách................

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Jedna pacientka (stará babička) mi dnes přinesla na cvičení letáček od Bechyněho, abych si mohl prohlížet. Asi jí to přišlo do schránky nebo to na ní vypadlo z časopisu a vzpomněla si na mě, že mám hodinky rád. To mi upřímně udělalo pěknej pátek :)

post-32970-0-97227900-1481290409_thumb.jpg

post-32970-0-83763000-1481290421_thumb.jpg

post-32970-0-72537200-1481290433_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ondoni, já se dokopal asi před měsícem a zatim supr. Akorát čekám na první rýmičku, kdy zas na čtrnáct dní přestanu a celý běhání pude zas do hajzlu. A tak furt dokola.. :)

Já jsem zjistil, že nejhorší pro ranní běhání je lokalpivo :) 

Odkaz ke komentáři

+1, panák +2

Jsou to dacani (říkávala moje babička) .Pokud to projde,zase se to bude nějak obcházet,v tom jsme mistři:-)

Někomu něco nařizovat,myslel jsem,ze jsme trochu jinde.Kde je ta neviditelná ruka trhu ? :-) Zkrátka ti kuřáci budou stát před hospodou a budeš smrdět tak jako tak a vajgle budou všude.U nás jednu takovou nekuřáckou otevřeli a teď si stěžují že kuřáci venku řvou a o nepořádku se ani nebavim.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si nalil, ještě si dám asi jointa :--)

"Neviditelná ruka trhu" už rozkradla, co mohla:-) takže já bych na ní vše nenechával. Ještě zakázat cíga na zahrádkách a zavést povinný levný nealko a je regulace dokonána :-)

No, a nešlo by to udělat tak, že bude o korunu levnější ,,sladová limonáda" ? Když se pivo zdraží třeba o dvacku (děsivý dopad EET) určitě to klapne.

Zákaz kouření cigaret na zahrádkách asi nebudeme zavádět. Ale bude zakázáno je tam přinést (osobní prohlídka při vstupu u kontrolního stanoviště) a nebudou se tam smět prodávat (první návrh zákona), při novelizaci se zakáže i samotný tabák (nepůjdou tedy ani ze surovin ubalit na místě) a později bude také zakázán vstup na zahrádky osobám, které ten den kouřily (tabákový výrobek samozřejmě), protože by ostatním mohly smrdět (kontrolní stanoviště budou vybaveny cvičenými psy). V restauracích se kromě jídelních a nápojových lístků objeví i dechové lístky, na kterých se budou nabízet kouřové konzervy (kvalitní cigaretový dým v tubě) a nikotinové inhalátory a nosní spreje. 

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...