mondeo2 Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 No ale zase 100 litrů rybí polífky taky není k zahození.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Heh, tak sem taky jeden objednal Jak to šlape?funguje cez BT, a vcelku ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Místní starý bard mi zapůjčil vzácné rodinné hodinky, které jsem samozřejmě po měsíci čestně vrátil. A při té příležitosti jsem se dozvěděl, že již nepatřím mezi místní nováčky. Tak mě to právě potěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Potěšilo mě, že jsem ještě stihnul objednat novej kalendář na rok 12 017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Tak sláva, poslanci konenčně odhlasovali ban na kouření v restauracích. Na to si dám panáka! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 (upraveno) Tak sláva, poslanci konenčně odhlasovali ban na kouření v restauracích. Na to si dám panáka! :-)Se netěš, v příštím kole hlasují za zákaz alkoholu v restauracích a hospodách................ Upraveno 9. prosince 2016 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Jedna pacientka (stará babička) mi dnes přinesla na cvičení letáček od Bechyněho, abych si mohl prohlížet. Asi jí to přišlo do schránky nebo to na ní vypadlo z časopisu a vzpomněla si na mě, že mám hodinky rád. To mi upřímně udělalo pěknej pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Tak sláva, poslanci konenčně odhlasovali ban na kouření v restauracích. Na to si dám panáka! :-)+1, panák +2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Tento týden mi udělaly radost dva dary od zdejších členů...dík patří honzykovi a patpromovi! Honzyk má svědomí to, že se snad konečně opět dokopu k běhání a Patprom to, že jsem si mohl zajít zas na Zaz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 (upraveno) Ondoni, já se dokopal asi před měsícem a zatim supr. Akorát čekám na první rýmičku, kdy zas na čtrnáct dní přestanu a celý běhání pude zas do hajzlu. A tak furt dokola.. Upraveno 9. prosince 2016 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Ondoni, já se dokopal asi před měsícem a zatim supr. Akorát čekám na první rýmičku, kdy zas na čtrnáct dní přestanu a celý běhání pude zas do hajzlu. A tak furt dokola.. Já jsem zjistil, že nejhorší pro ranní běhání je lokalpivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 +1, panák +2Jsou to dacani (říkávala moje babička) .Pokud to projde,zase se to bude nějak obcházet,v tom jsme mistři:-)Někomu něco nařizovat,myslel jsem,ze jsme trochu jinde.Kde je ta neviditelná ruka trhu ? :-) Zkrátka ti kuřáci budou stát před hospodou a budeš smrdět tak jako tak a vajgle budou všude.U nás jednu takovou nekuřáckou otevřeli a teď si stěžují že kuřáci venku řvou a o nepořádku se ani nebavim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Tak jsem si nalil, ještě si dám asi jointa :--) "Neviditelná ruka trhu" už rozkradla, co mohla:-) takže já bych na ní vše nenechával. Ještě zakázat cíga na zahrádkách a zavést povinný levný nealko a je regulace dokonána :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 "Neviditelna ruka trhu uz rozkradla, co mohla" - tak tohle konstatovani me rozsekalo! Dekuju chlape! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 ... a zavést povinný levný nealko a je regulace dokonána :-) Ja bych teda byl i pro povinny levny alko! Treba takova Zacapa X.O. za 15,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Jj, aspon jeden patnactilety rum levnejsi nez nealko! Kde to muzu podepsat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Jj, aspon jeden patnactilety rum levnejsi nez nealko! Kde to muzu podepsat?Obávám se, že by to skončilo drastickým zdražením nealka:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Kruci, musime to jeste domyslet, at z toho neni pravni zmetek a nemusime z toho nekam delat prilepek... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Tak pod to se podepíšu takdy! :-)) Ja bych teda byl i pro povinny levny alko! Treba takova Zacapa X.O. za 15,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 (upraveno) Tak jsem si nalil, ještě si dám asi jointa :--) "Neviditelná ruka trhu" už rozkradla, co mohla:-) takže já bych na ní vše nenechával. Ještě zakázat cíga na zahrádkách a zavést povinný levný nealko a je regulace dokonána :-)No, a nešlo by to udělat tak, že bude o korunu levnější ,,sladová limonáda" ? Když se pivo zdraží třeba o dvacku (děsivý dopad EET) určitě to klapne.Zákaz kouření cigaret na zahrádkách asi nebudeme zavádět. Ale bude zakázáno je tam přinést (osobní prohlídka při vstupu u kontrolního stanoviště) a nebudou se tam smět prodávat (první návrh zákona), při novelizaci se zakáže i samotný tabák (nepůjdou tedy ani ze surovin ubalit na místě) a později bude také zakázán vstup na zahrádky osobám, které ten den kouřily (tabákový výrobek samozřejmě), protože by ostatním mohly smrdět (kontrolní stanoviště budou vybaveny cvičenými psy). V restauracích se kromě jídelních a nápojových lístků objeví i dechové lístky, na kterých se budou nabízet kouřové konzervy (kvalitní cigaretový dým v tubě) a nikotinové inhalátory a nosní spreje. Upraveno 10. prosince 2016 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky