Horhe Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Tak jsem šťastně rozvedenej. V soudní síni jsem byl dohromady pět minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Tož to gratuluji k hladkému průběhu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 (upraveno) Také gratuluji k hladkému průběhu. Také jsem tam svého času byl jen pár minut Upraveno 4. ledna 2017 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Díky.No a nedopadlo to tak špatně, zůstaly mi všechny hodinky, garáž, motorka a ještě pár kaček dostanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Dnes ma potesilo DHL. Kniha dorucena, absolutne majstrovsky spracovana. Drahsia ale stoji to za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Tak jsem šťastně rozvedenej. V soudní síni jsem byl dohromady pět minut.Gratulace, rychlost :-) Nejsou oni nějaké nové zákony v platnosti? Myslím tím že tě rozvedou hned, pokud jste se dohodli na dětech a poté se teprve řeší majetek? Někde jsem to zaslechl, ale nějak jsem nedával pozor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Ono to ani ty soudce nebavi, ty rozvodove valky a kecy a ocernovani. Jsou radi kdyz to neni, a snazi se ty stani mit taky rychle za sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Gratulace, rychlost :-) Nejsou oni nějaké nové zákony v platnosti? Myslím tím že tě rozvedou hned, pokud jste se dohodli na dětech a poté se teprve řeší majetek? Někde jsem to zaslechl, ale nějak jsem nedával pozor.9.9. jsme byli na poště nechat ověřit smlouvy o vypořádání SJM, 10.9. jsme podali žádost o rozvod, někdy koncem října byl soud o dítě, výživný a tak, na tom jsme taky byli dohodlí a dneska rozvod samotnej. Soudce na sobě ani neměl talár, jenom neuvěřitelně potem zažloutlý bílý vytahaný triko a rozšmajdaný pantofle, kouknul do papírů, konstatoval, že všechno potřebný máme vyřízený, zeptal se, jestli se oba furt chceme rozvést, pak nás poslal na chodbu, naťukali do všechno do počítače a za pět minut jsme si šli vyslechnout rozsudek. To si teda na chvíli ten talár vzal. Účinnost okamžitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 9.9. jsme byli na poště nechat ověřit smlouvy o vypořádání SJM, 10.9. jsme podali žádost o rozvod, někdy koncem října byl soud o dítě, výživný a tak, na tom jsme taky byli dohodlí a dneska rozvod samotnej. Soudce na sobě ani neměl talár, jenom neuvěřitelně potem zažloutlý bílý vytahaný triko a rozšmajdaný pantofle, kouknul do papírů, konstatoval, že všechno potřebný máme vyřízený, zeptal se, jestli se oba furt chceme rozvést, pak nás poslal na chodbu, naťukali do všechno do počítače a za pět minut jsme si šli vyslechnout rozsudek. To si teda na chvíli ten talár vzal. Účinnost okamžitě.Hm, dost dobrý, aspoň že jste se shodli, hodně chlapů takové štěstí nemá. Ale samozřejmě chápu, že je to celé jedna velká pakárna a proto ti přeji vše nejlepší do budoucna, ať se ti dobře vede :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Účinnost okamžitě.vzdali ste sa obidvaja moznosti odvolania ? mas na rozsudku vyznacenu pravoplatnost ? Jeden nikdy nevie co sa moze stat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 (upraveno) Na to se nás nikdo neptal, platné od 4.1.Je konec. Hm, dost dobrý, aspoň že jste se shodli, hodně chlapů takové štěstí nemá. Ale samozřejmě chápu, že je to celé jedna velká pakárna a proto ti přeji vše nejlepší do budoucna, ať se ti dobře vede :-) Díky, ono to půjde.. Upraveno 4. ledna 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Když je dohoda tak není možné odvolání, to by přece postrádala ta dohoda smysl. My se tahali regulérně 3 roky... Dítě a vlastní rozvod byly do roka hotové, ale majetek nebylo možné dohodnout. Movitý nakonec ano, nemovitý ani náhodou - barák, hypo. Nejdřív to vůbec řešit nechtěla, a pak zase velký oči a ignorování všech mých nabídek. Pak podala žalobu na vypořádání SJM. Čuměla jak žaba z kyšky když jí soudkyně ve dvou větách vysvětlila že má nárok přesně na to co jsem jí celé dva roky nabízel, a že o tom co ona chce si může nechat zdát... Horhe, celkem ti závidím že jste to zvládli rychle a koukám že v rámci možností i bezbolestně. Na něco takového musí být dva dospělí, u nás to bohužel tak nebylo. Ale naprosto upřímně - život v takové pohodě jako mám teď jsem si ani nedovedl představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Dohoda a odvolanie do 15 dni sa pri rozvode nevylucuje.Horhe: blahozelam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 vidis, a to ja pozadal o vanocich vo ruku a budu se vdavat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Sibiř: Nejsem si jistý koho si požádal, ale stejně si myslím, že ses jenom spletl a budeš se ženit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 vidis, a to ja pozadal o vanocich vo ruku a budu se vdavatPoslouchej, ty na to jdeš nějak zhurta. Jsi už pro to dostatečně zralý, pro takové unáhlené kroky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 vidis, a to ja pozadal o vanocich vo ruku a budu se vdavat urcite budes krasna nevesta Sorry, musel som. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Sibiř: Nejsem si jistý koho si požádal, ale stejně si myslím, že ses jenom spletl a budeš se ženit... No a jak je to pri svatbe v registrovanem partnerstvi?Dva chlapi a jeden se zeni a druhy vdava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 No a jak je to pri svatbe v registrovanem partnerstvi?Dva chlapi a jeden se zeni a druhy vdava? To netuším :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Tak to je prdel... https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/425566-nepomahate-nam-tisice-uprchliku-zaluji-nemecko.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky