Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky když jsme něco chtěli, tak jsme si to museli vyrobit - samostříl, letadlo, rachejtli - ani nevím, jestli se ještě dělají ty jednorázový raketový motorky, co se odpalovaly baterkou?. Dneska děcka dostanou všecko hotový a za chvilku je to přestane bavit. Ale taky si kolikrát říkám v hračkářství - kurva to je věcí, teď bych chtěl bejt malej - ale voni by mi to naši stejně nekoupili :D

Odesláno

Nehašený vápno do skleněný flašky, zalít vodou a zašpuntovat, nebo pytlík od mlíka, do něj acetylen z autogenu, v pytlíku malá žárovka bez skla a od ní dva dráty, na odpálení stačila plochá baterka, zahrabat do sněhu, nebo do hlíny, no docela děs a hrůza, když na to ted vzpomínám, spousta věcí se sem nedá ani psát, a těch oken vymlácenejch, když došly skleněný flašky na smeťáku a když pak po vesnici jezdilo VB, tak nám bylo všem hned jasný proč tam jsou, to pak byly prdele stažený...

Odesláno

Njn, já chodil do hračkářství slintat,obdivoval jsem tam plakáty s F1, angličáky jsem znal jen od kámošů a když jsem si je rok co rok pod stromečkem přál tak jsem nacházel červený trencle a ponožky, jednoho dne jsem dostal od máti jakýsi impuls, něco jako přihořívá v té hře, těsně před hoří. Začal jsem prokopávat celej kvartýr, svetr po svetru, košili po košili až jsem objevil v tu chvíli pro mě svatej grál, sadu asi 12ti angličáků z tuzu , byl jsem v sedmém nebi, auta jsem miloval od malička a do té doby jsem si je jen kreslil.... To čekání na štědrý den bylo né jako 30 dní ,ale jako 30 let jistě mě chápete v den D jsem všechny nutil večeřet od cca 15 hodiny , nakonec jsem se dočkal.... hledám, vyhazuji textilní dárky bokem a hledám vysněné angličáky....... hledám marně, ptám se máti kde to je mami? A ona , co jako? no ty autíčka, já jsem je ve skříni nahoře viděl. Chudák mi neměla co odpovědět... Po letech jsem se dozvěděl, že fotrovi za ně dal kámoš v práci dvojnásobek toho za co je koupil.......

Odesláno

Byla, dneska smraďoši pálí Nerf pistolema. Jelikož jsme měli na Vánoce rodinnou sešlost a všechny děti

měli nějaký druh takového kvéru pod stromkem (kuva já bych byl v 6 letech nadšenej úplně stejně), tak jsme

se předem se ženou taky vyzbrojili stejným druhem zbraní, mlaďoši čumeli jak puci když jsme opětovali palbu :D

Z mládí si pamatuju dřevěný ramínko, jak byl háček tak provrtaný, to celý na kusu dřeva, guma z tepláků,
na konci kolík, špejle s namotaným drátkem vepředu, to byla zbraň . . .

Odesláno

... Po letech jsem se dozvěděl, že fotrovi za ně dal kámoš v práci dvojnásobek toho za co je koupil.......

Tyvole, to je hrozný, úplně to plasticky vidím. Kolik ti bylo? Si vzpomínám jak jsem jednou dostal k narozeninám, který mám tejden po vánocích (to je taky nápad...!) fakt nahovno dárky - nějakou ruskou knížku a letadýlko za 12 korun - a taky jsem to rozdejchával docela dlouho.

Odesláno

A taky jsme dělali pokusy s karbidem a bouchali o sto šest.

V okolí jsme znali všechny zahrady a sady a co kdy je zralé  - to byl adrenalin, když nás vymákl hlídač.

Odesláno

A taky jsme dělali pokusy s karbidem a bouchali o sto šest.

V okolí jsme znali všechny zahrady a sady a co kdy je zralé  - to byl adrenalin, když nás vymákl hlídač.

Pcha - vy jste čekali, až to bylo zralý? Měkkejši...

Odesláno

Taky když jsme něco chtěli, tak jsme si to museli vyrobit - samostříl, letadlo, rachejtli - ani nevím, jestli se ještě dělají ty jednorázový raketový motorky, co se odpalovaly baterkou?. Dneska děcka dostanou všecko hotový a za chvilku je to přestane bavit. Ale taky si kolikrát říkám v hračkářství - kurva to je věcí, teď bych chtěl bejt malej - ale voni by mi to naši stejně nekoupili :D

Amatéři. My jsme máčeli piják v hustém roztoku travexu s cukrem a po usušení nastříhali na nudličky a srolovali a byl raketový motorek. Nakonec jsme tím dokázali to, že v Praze se směl travex prodávat jen na občanku, ale stejně se vždycky našel někdo, kdo nám to koupil. :cool02:

Odesláno

Když to tady čtu, tak jsem byl v podstatě nenormální dítě. Já se zmohl jen na maličkosti:

- Ve čtyřech letech jsem v "dobrý víře" ukrad 10 rohlíků v sámošce, když jsem je prones pokladnou v tašce, zatímco druhou desítku jsem zaplatil. Oproti zákazu jsem šel s kámošem, kterej mi napočítal 10 rohlů, já taky napočítal, ale to už bylo moc a když jsem to chtěl vrátit zpátky, seřvala mě prodavačka. Nedalo se nic jinýho dělat.

- Taky jsme házeli jabka ze 4. patra na ulici, kde chodily rozevřený deštníky. Asi tři jsme protrhli. Lidi bez zranění.

- A pak jsme se jednou dostali k rozvodný stanici, kde byl otevřenej nějakej dekl, tam dohromady 4 velký vypínače... rozsvěceli a zhasínali jsme pouliční osvětlení v okruhu asi 2 kilometrů. Bohužel si nás někdo všimnul, tak nás napráskal - naštěstí jen doma.

Jinak v zásadě bez průserů ;).

Odesláno

Dobrý prdy dělala stříbřenka na kamna v prášku a práškový suřík. 1:1. Pak jen třeba do krabičky od filmu, strčit tam prskavku.... no, prsty by to utrhlo.

A co kindervajíčko a prášek do pečiva s vodou a silně zatřást? :-)

Odesláno (upraveno)

Jestlipak jsme to neházeli spolu z balkónu na chodbě ze třetího patra . . . Upraveno uživatelem tommas4
Odesláno

Dobrý prdy dělala stříbřenka na kamna v prášku a práškový suřík. 1:1. Pak jen třeba do krabičky od filmu, strčit tam prskavku.... no, prsty by to utrhlo.

Konecne si nekdo vzpomel na kinder vajicka a kyprici prasek :-). To byla parada.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...