Klotzman Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Taky když jsme něco chtěli, tak jsme si to museli vyrobit - samostříl, letadlo, rachejtli - ani nevím, jestli se ještě dělají ty jednorázový raketový motorky, co se odpalovaly baterkou?. Dneska děcka dostanou všecko hotový a za chvilku je to přestane bavit. Ale taky si kolikrát říkám v hračkářství - kurva to je věcí, teď bych chtěl bejt malej - ale voni by mi to naši stejně nekoupili
mondeo2 Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 - ani nevím, jestli se ještě dělají ty jednorázový raketový motorky, co se odpalovaly baterkou?. jo dělaj............ https://www.kostkamodelcentrum.cz/obchod.aspx?polozka=45413&gclid=CKa3ubaJodICFbIV0wodkNQC6Q
lorch Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Nehašený vápno do skleněný flašky, zalít vodou a zašpuntovat, nebo pytlík od mlíka, do něj acetylen z autogenu, v pytlíku malá žárovka bez skla a od ní dva dráty, na odpálení stačila plochá baterka, zahrabat do sněhu, nebo do hlíny, no docela děs a hrůza, když na to ted vzpomínám, spousta věcí se sem nedá ani psát, a těch oken vymlácenejch, když došly skleněný flašky na smeťáku a když pak po vesnici jezdilo VB, tak nám bylo všem hned jasný proč tam jsou, to pak byly prdele stažený...
M3maniac Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Njn, já chodil do hračkářství slintat,obdivoval jsem tam plakáty s F1, angličáky jsem znal jen od kámošů a když jsem si je rok co rok pod stromečkem přál tak jsem nacházel červený trencle a ponožky, jednoho dne jsem dostal od máti jakýsi impuls, něco jako přihořívá v té hře, těsně před hoří. Začal jsem prokopávat celej kvartýr, svetr po svetru, košili po košili až jsem objevil v tu chvíli pro mě svatej grál, sadu asi 12ti angličáků z tuzu , byl jsem v sedmém nebi, auta jsem miloval od malička a do té doby jsem si je jen kreslil.... To čekání na štědrý den bylo né jako 30 dní ,ale jako 30 let jistě mě chápete v den D jsem všechny nutil večeřet od cca 15 hodiny , nakonec jsem se dočkal.... hledám, vyhazuji textilní dárky bokem a hledám vysněné angličáky....... hledám marně, ptám se máti kde to je mami? A ona , co jako? no ty autíčka, já jsem je ve skříni nahoře viděl. Chudák mi neměla co odpovědět... Po letech jsem se dozvěděl, že fotrovi za ně dal kámoš v práci dvojnásobek toho za co je koupil.......
M3maniac Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Jinak luky, samostříly a šlajdry to je povinnost každého kluka né? Tedy byla
tommas4 Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Byla, dneska smraďoši pálí Nerf pistolema. Jelikož jsme měli na Vánoce rodinnou sešlost a všechny dětiměli nějaký druh takového kvéru pod stromkem (kuva já bych byl v 6 letech nadšenej úplně stejně), tak jsmese předem se ženou taky vyzbrojili stejným druhem zbraní, mlaďoši čumeli jak puci když jsme opětovali palbu Z mládí si pamatuju dřevěný ramínko, jak byl háček tak provrtaný, to celý na kusu dřeva, guma z tepláků,na konci kolík, špejle s namotaným drátkem vepředu, to byla zbraň . . .
Klotzman Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 ... Po letech jsem se dozvěděl, že fotrovi za ně dal kámoš v práci dvojnásobek toho za co je koupil.......Tyvole, to je hrozný, úplně to plasticky vidím. Kolik ti bylo? Si vzpomínám jak jsem jednou dostal k narozeninám, který mám tejden po vánocích (to je taky nápad...!) fakt nahovno dárky - nějakou ruskou knížku a letadýlko za 12 korun - a taky jsem to rozdejchával docela dlouho.
Kapo Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 A taky jsme dělali pokusy s karbidem a bouchali o sto šest. V okolí jsme znali všechny zahrady a sady a co kdy je zralé - to byl adrenalin, když nás vymákl hlídač.
Klotzman Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 A taky jsme dělali pokusy s karbidem a bouchali o sto šest. V okolí jsme znali všechny zahrady a sady a co kdy je zralé - to byl adrenalin, když nás vymákl hlídač.Pcha - vy jste čekali, až to bylo zralý? Měkkejši...
Honza.manta Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Taky když jsme něco chtěli, tak jsme si to museli vyrobit - samostříl, letadlo, rachejtli - ani nevím, jestli se ještě dělají ty jednorázový raketový motorky, co se odpalovaly baterkou?. Dneska děcka dostanou všecko hotový a za chvilku je to přestane bavit. Ale taky si kolikrát říkám v hračkářství - kurva to je věcí, teď bych chtěl bejt malej - ale voni by mi to naši stejně nekoupili Amatéři. My jsme máčeli piják v hustém roztoku travexu s cukrem a po usušení nastříhali na nudličky a srolovali a byl raketový motorek. Nakonec jsme tím dokázali to, že v Praze se směl travex prodávat jen na občanku, ale stejně se vždycky našel někdo, kdo nám to koupil.
KFL Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Když to tady čtu, tak jsem byl v podstatě nenormální dítě. Já se zmohl jen na maličkosti: - Ve čtyřech letech jsem v "dobrý víře" ukrad 10 rohlíků v sámošce, když jsem je prones pokladnou v tašce, zatímco druhou desítku jsem zaplatil. Oproti zákazu jsem šel s kámošem, kterej mi napočítal 10 rohlů, já taky napočítal, ale to už bylo moc a když jsem to chtěl vrátit zpátky, seřvala mě prodavačka. Nedalo se nic jinýho dělat. - Taky jsme házeli jabka ze 4. patra na ulici, kde chodily rozevřený deštníky. Asi tři jsme protrhli. Lidi bez zranění. - A pak jsme se jednou dostali k rozvodný stanici, kde byl otevřenej nějakej dekl, tam dohromady 4 velký vypínače... rozsvěceli a zhasínali jsme pouliční osvětlení v okruhu asi 2 kilometrů. Bohužel si nás někdo všimnul, tak nás napráskal - naštěstí jen doma. Jinak v zásadě bez průserů .
odjinud Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Dobrý prdy dělala stříbřenka na kamna v prášku a práškový suřík. 1:1. Pak jen třeba do krabičky od filmu, strčit tam prskavku.... no, prsty by to utrhlo. A co kindervajíčko a prášek do pečiva s vodou a silně zatřást? :-)
tommas4 Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 (upraveno) A co kindervajíčko a prášek do pečiva s vodou a silně zatřást? :-)Jestlipak jsme to neházeli spolu z balkónu na chodbě ze třetího patra . . . Upraveno 21. února 2017 uživatelem tommas4
kuncák7 Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Dobrý prdy dělala stříbřenka na kamna v prášku a práškový suřík. 1:1. Pak jen třeba do krabičky od filmu, strčit tam prskavku.... no, prsty by to utrhlo.A co kindervajíčko a prášek do pečiva s vodou a silně zatřást? :-)Konecne si nekdo vzpomel na kinder vajicka a kyprici prasek :-). To byla parada.
Irma Bunt Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Belvedere, miluju to tam Bez komentare :-)
radorado Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Kurna vsetko co tu je popisane si tiez dobre pamatam z detstva a pistol z kolickov na pradlo, alebo vyrezana pistol z dreva, gumicka,kolicek a fazole, tzv. Fazulkacka
marosh Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Bez komentare :-) Belvedere, paráda...
tommas4 Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Stáhnul jsem si nějaký měření přesnosti hodinek do mobilu a vychází to po dvou dnech na -0.4 sec. / den. To jde.
Doporučené příspěvky