Frostie Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 No a víme, že to nepřipadá v úvahu? Víme, že na tom třeba ještě nedělají a prostě jen nemají čas sem k tomu něco napsat? Víme, že jim za to nestojíš?Ano, víme. Ono dá hodně práce napsat jednu vysvětlující větu. Strašně moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 vypadla elektrika a neco shorelo v serveru, co vim tak to bezi ve virtualizaci nez bude opravenej serverdíky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 24 hod bez fóra boli ako 3 roky bez sexu.. Hlavne že to už ide no, aj keď nie na 100%.. Môžeme byť radi podľa mňa ešte a špekulovať o tom čo ASI bolo je úplne zbytočné.. Kompetentní to vedia, možno nám to aj oznámia, ja som hlavne rád že to ide a dôvod výpadku ma dokonca ani nezaujíma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Buďte rádi, že to zas běží :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 vcera to byl strasnej vecer bez Chmagu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Buďte rádi, že to zas běží :-)).JJ, snad už očistec skončil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Ano, víme. Ono dá hodně práce napsat jednu vysvětlující větu. Strašně moc Když to není kam napsat, dá to skutečně hodně práce. Skoro bych řekl, že je k tomu zapotřebí umět čarovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Super a jedeme zase dale :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Když to není kam napsat, dá to skutečně hodně práce. Skoro bych řekl, že je k tomu zapotřebí umět čarovat. Zdá se, že mi nechceš rozumět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 jako sorry Frostý, trošku pokory by neškodilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 jako sorry Frostý, trošku pokory by neškodilo...Jako sorry, co je nepokorného na tom, chtít od šéfů vysvětlení nastalé situace jednou větou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Zdá se, že mi nechceš rozumět Je to dost možné. Moc nerozumím lidem, kteří se nedovedou radovat z toho, co je, a namísto toho jen na druhých hledají, co by jim mohli vyčíst. Členství na tomhle fóru je zdarma a nikdo z nás na něj nemá ze zákona nárok. Tak proto ti nerozumím, a dost možná, že ani nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Tak co fotky? Makaj?Me potesilo tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Fotky makaj a Seika máš pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Dnes me potesil @ z Chronosopu, kde jsem resil reklamaci Steinhart 500, po 2x odesel strojek Soprod.Probehla vymena za uplne nove Steinhart 500, ale tentokrate s ETA 2892-2 TOP s 2 letou zarukou.Timto moc dekuji chlapum z Chronosopu, konkretne Kubsonovi. Diky moc, mam velikou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Tano, měli je tam pro tebe nechystaný. Osahával jsem si je, když jsem tam před 3 týdny byl s Damasky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Tano, měli je tam pro tebe nechystaný. Osahával jsem si je, když jsem tam před 3 týdny byl s Damasky.Aha ty jeden sekretari! Jsem fakt spokojenej dacan Ten Soprod je fakt tragedie uz nikdy vice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Tak gratuluju. Někdy musíme dát sraz, abych je viděl naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Tak gratuluju. Někdy musíme dát sraz, abych je viděl naživo.To je jasny Martas, ozvu se a dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Aha ty jeden sekretari! Jsem fakt spokojenej dacan Ten Soprod je fakt tragedie uz nikdy vice. Říkali, že se jim s tím Soprodem vrátily všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky