Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

No a víme, že to nepřipadá v úvahu? Víme, že na tom třeba ještě nedělají a prostě jen nemají čas sem k tomu něco napsat? Víme, že jim za to nestojíš?

Ano, víme. Ono dá hodně práce napsat jednu vysvětlující větu. Strašně moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

24 hod bez fóra boli ako 3 roky bez sexu.. :eek:  Hlavne že to už ide no, aj keď nie na 100%.. Môžeme byť radi podľa mňa ešte a špekulovať o tom čo ASI bolo je úplne zbytočné.. Kompetentní to vedia, možno nám to aj oznámia, ja som hlavne rád že to ide a dôvod výpadku ma dokonca ani nezaujíma :P

Odkaz ke komentáři

Zdá se, že mi nechceš rozumět

Je to dost možné. Moc nerozumím lidem, kteří se nedovedou radovat z toho, co je, a namísto toho jen na druhých hledají, co by jim mohli vyčíst. Členství na tomhle fóru je zdarma a nikdo z nás na něj nemá ze zákona nárok. Tak proto ti nerozumím, a dost možná, že ani nechci. 

Odkaz ke komentáři

Dnes me potesil @ z Chronosopu, kde jsem resil reklamaci Steinhart 500, po 2x odesel strojek Soprod.

Probehla vymena za uplne nove Steinhart 500, ale tentokrate s ETA 2892-2 TOP s 2 letou zarukou.

Timto moc dekuji chlapum z Chronosopu, konkretne Kubsonovi.

Diky moc, mam velikou radost. :clap:

Odkaz ke komentáři

Tano, měli je tam pro tebe nechystaný. Osahával jsem si je, když jsem tam před 3 týdny byl s Damasky.

Aha :) ty jeden sekretari! Jsem fakt spokojenej dacan :)

Ten Soprod je fakt tragedie :( uz nikdy vice.

Odkaz ke komentáři

Tak gratuluju. Někdy musíme dát sraz, abych je viděl naživo.

To je jasny Martas, ozvu se a dik.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...