Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Afri ty máš 26 místností a musíš jednu pulit aby mělo dítě pokoj? Bože to máš 24 dětí? Už s tím přestaň:D

:-) Ano chápu, zní to blbě :-) Všechny místnosti plné jak to bývá a ty které jsou volné jsou bohužel v jiném patře...na to jsou malé, ale kluk už dost velký na to aby si vybojoval svoji cimru. Ale jestli mě budou štvát, tak již brzy půjdou o patro níže :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:-) Ano chápu, zní to blbě :-) Všechny místnosti plné jak to bývá a ty které jsou volné jsou bohužel v jiném patře...na to jsou malé, ale kluk už dost velký na to aby si vybojoval svoji cimru. Ale jestli mě budou štvát, tak již brzy půjdou o patro níže :-)

To je tak kdyz hodinky a pohorky musej mit vlastni mistnosti nejlepe hned vedle loznice :-))). A deti by nelida hned soupl do suterenu :-))

Odkaz ke komentáři

Slavie!! A vlastne i Sparta :-))

To je teda od Tebe pekne :(

Odkaz ke komentáři

Sesivky dobry.

Tu Spartu nechapu tak nejak celkove. V lete nakup dvou neperspektivnich "hvezd" (jeden starej, druhej linej lempl) za nesmyslny penize.

Pak vymena trenera za nekoho, kdo vlastne trenovat nesmi. Ted prodej klicoveho hrace (neverim, ze ty penize majitel tak nutne potreboval). Fakt mi to hlava nebere.

Ty mlady kluci se z toho snad neposerou a neco jim to da, ale sezona je imho pro Spartu ztracena.

Nastesti mi to muze byt sumak, pac jsem klokan ;-)

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

To je teda od Tebe pekne :(

Ja vim, ale 8 let jsem trpel a ted si to muzu vychutnat a sam vis, ze zitra muze byt vse zas naopak ( cinan zbali fidlatka ) a pak budu cekat zas na zazrak.

A ty klokane, at se ve stredu v dohravce snazite :-)). Zas vam pustime Berkovce.

Odkaz ke komentáři

kuncák7: ja vim, ale vy to tento rok dotahnete ke zdarnemu konci ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...