Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mondeo: Ty už to nepij ani v ředěném stavu  :lol2:

no pravda, mám v sobě flašku metaxy to jo ale jestli mi cheš tvrdit, že čez je furt náš tak hurá do toho..........

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno (upraveno)

Prej vojenskej recept - navlíknout do jehly nit, propíchnout puchýř na dvou místech a tu nit nechat plandat - puchýř se pomalu vyšťaví a krásně zahojí. Zkoušel jsem to, ale nějak si nepamatuju, že by to měla výrazně lepší efekt než obyčejný propíchnutí.

Trochu opravím (byl jsem u červených baretu) a konce provázku se svázou k sobě ( musí to malinko pnout) Aby se puchýř nemohl udělat znovu. ;) Upraveno uživatelem sch7
Odesláno

Konečně podepsaná kupní smlouva na byt. Sice bude ještě nějakej pátek trvat, než z bytu vypadnou, ale už je to aspoň černý na bílým.

Odesláno

Malý, ale velmi příjemný chronosraz a super koncert Korn :-) Velký palec nahoru, kluci umí, ještě teď jsem hluchej a bolí mě celé tělo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Yetak uz je na znackach (Tatarstanu) cti Ostrava :)

V pondeli po obede predani.Ja se tak tesim! Po deseti letech s jednickovou Fabii bude tezka rozlucka...

Odesláno

Kdepak...

Srovnat pozemek a vykopat základové pásy ;)

No jo,na bazen je to mala lzice. Ted si vzpominam. Ty tu stavbu domku uz nejakou dobu resis, vid ?

Tak drzim palce, at jde vse podle predstav. Vlastni domek je paradni vec.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...