Návštěvník km.kmk Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Asistentky... :-Dhttp://domaci.eurozpravy.cz/zivot/185639-sexualni-asistence-pro-postizene-sluzba-se-v-cesku-ujala-volaji-i-domovy-duchodcu/
cali Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Chapem to dobre, ze ked moje k..vy od budu davat handicapovanym a tak uz nebudem pasak, ale asistencna sluzba?
Rudykopalsson Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 cali: Jasně a hlavně si na to vyřiď dotace :-)
laskajefajn Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Tak my jsme chudá firma...ČEZ tak od toho moc neslibuju...motor dvoulitr nafta.
African Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Tak my jsme chudá firma...ČEZ tak od toho moc neslibuju...motor dvoulitr nafta. U nás jezdí kluci v Géčku, tak zase až tak blbě na tom nebudete Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
laskajefajn Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Jj,to jsou provozáci Já jezdím po stavbách a občas zapadnu na poli
mondeo2 Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Čezáci už ani nemluví pravdu......................ostatně to už vlastně není naše firma.................tak co by jste chtěli
laskajefajn Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Mondeo: Ty už to nepij ani v ředěném stavu
mondeo2 Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 (upraveno) Mondeo: Ty už to nepij ani v ředěném stavu no pravda, mám v sobě flašku metaxy to jo ale jestli mi cheš tvrdit, že čez je furt náš tak hurá do toho.......... Upraveno 28. března 2017 uživatelem mondeo2
laskajefajn Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 https://www.cez.cz/cs/o-spolecnosti/cez/struktura-akcionaru.html STUDUJ CHLAPČE...STUDUJ.Ale až zitra ju?
mondeo2 Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 no dobrá když myslíš..............
sch7 Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 (upraveno) Prej vojenskej recept - navlíknout do jehly nit, propíchnout puchýř na dvou místech a tu nit nechat plandat - puchýř se pomalu vyšťaví a krásně zahojí. Zkoušel jsem to, ale nějak si nepamatuju, že by to měla výrazně lepší efekt než obyčejný propíchnutí.Trochu opravím (byl jsem u červených baretu) a konce provázku se svázou k sobě ( musí to malinko pnout) Aby se puchýř nemohl udělat znovu. Upraveno 28. března 2017 uživatelem sch7
Horhe Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Odesláno 29. března 2017 Konečně podepsaná kupní smlouva na byt. Sice bude ještě nějakej pátek trvat, než z bytu vypadnou, ale už je to aspoň černý na bílým.
African Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 Malý, ale velmi příjemný chronosraz a super koncert Korn :-) Velký palec nahoru, kluci umí, ještě teď jsem hluchej a bolí mě celé tělo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
enslow Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 Ako to ze nevidim mixer kde sa poguje pod podiom. Bol som na nich v Milane a bol to fakt masaker
JaRooN Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 Zapůjčení tohoto drobečka na příští víkend. Bude se kopat
honza71 Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 Zapůjčení tohoto drobečka na příští víkend. Bude se kopatBude bazen nebo hledas poklad ? ;-)
JaRooN Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 Bude bazen nebo hledas poklad ? ;-)Kdepak...Srovnat pozemek a vykopat základové pásy
laskajefajn Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 Yetak uz je na znackach (Tatarstanu) cti Ostrava V pondeli po obede predani.Ja se tak tesim! Po deseti letech s jednickovou Fabii bude tezka rozlucka...
honza71 Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 Kdepak...Srovnat pozemek a vykopat základové pásy No jo,na bazen je to mala lzice. Ted si vzpominam. Ty tu stavbu domku uz nejakou dobu resis, vid ?Tak drzim palce, at jde vse podle predstav. Vlastni domek je paradni vec.
Doporučené příspěvky