tommas4 Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Odesláno 26. března 2017 Ovšem ty auta . . . to je jedna zrůdička vedle druhé.
spineshank Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Odesláno 26. března 2017 Mě teda tak nepřijdou, jen to zatím není o předjíždění v závodu. Snad to nebude pravidlo do dalších závodů.
tommas4 Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Odesláno 26. března 2017 Bavíme se o tomhle, že ano? Mám F rád, ale toto je zrůdička. Pitchovin na tom nalepených, billboard vzadu, pinďour vpředu, jednašestka turbo. Přední křídlo je kopie výkresu šíleného architekta projektujícího terasovitý baráky.Ale uznávám že z některých úhlů to vypadá pořád jako formule.Snad teda. Kecám, je to zrůdička ze všech stran.
honza71 Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Odesláno 26. března 2017 (upraveno) F1 je uz dlouhy leta vo ho.ne :-DA co me dnes potesilo? Ze jsem se nedival. Vitezstvi SF v primem prenosu by mi treba zkazilo krasnej slunecnej den :-D:-D:-D Upraveno 26. března 2017 uživatelem honza71
Návštěvník Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Odesláno 26. března 2017 (upraveno) Diky KoFoLovi jsem konecne nasel neco, co funguje na myti aut. Pred casem tady horoval pro mammoth rucnik po wapce, tak jsem si ho nechal poslat a na zkousku pribalil nejaky jed na interiery. Rucnik ususil kombika, ze po myti nezustala jedina kapka na kastli a ten gel na interiery, zadny flusance, skvrny jen cerna matna plocha. Uplne super. Sice to je trochu drazsi, ale kuwa vono to funguje.chemical guys Upraveno 26. března 2017 uživatelem Roman I.
guzmic Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Odesláno 26. března 2017 Dnes je fakt fajn den. :-) Dobře jsem se vyspal po noční, udělal si skvělou kávu, uběhnul svých oblíbených 8 km při fantastickém počasí v lese, nadýchal se čerstvého vzduchu a snad se i těším večer na tu poslední noční šichtu.
Zlý Jabko Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Odesláno 26. března 2017 Potěšilo mě, že jsem nezapomněl hezky psát. Během tejdne se mi narodí cérenka, tak jsem jí napsal čtyrstránkovej dopis na hezkej papír z losin, kterej si při troše štěstí přečte na svý dvacetiny. S jejim genetickym potenciálem buď na Měsíci nebo na Marsu.
bohus76 Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Odesláno 26. března 2017 Do Losin někdy plánuju výlet,ať se děti také poučí.Byl jsi tam pro papír osobně ?
Zlý Jabko Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Odesláno 26. března 2017 Dostal jsem ho k narozkám, deset listů dopisního a deset nějakýho tužšího, hádám, že to jsou nějaký papíry na kresbičky nebo kaligrafii. Chci se tam taky podívat, jako skoro historika mě starý řemesla zajímaj.Ten jemnej dopisní můžu doporučit, inkoust z plnítka se vůbec nerozpíjí a nesaje tolik, že bych po papíru musel závodit. S těma tužšíma je to divný - maj nádhernou texturu, ale perem se na to psát nedá, jak je to hrbolatý. Japonská kaligrafie štětcem na to ale šla, i když nejlepší výsledek jsem měl, když jsem ho zbrousil jemným šmirglem.
Igicz Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Odesláno 26. března 2017 Dobro dosli na Tux. Ja se tak tesim, az zitra zapnu lyze! Sent from my iPhone using Tapatalk
ivan_989 Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Odesláno 26. března 2017 ...uvedomil som si ze furt (už skoro 7 mesiacov) nefajčím . Celkom mi to zlepšilo naladu. Mam obrovsku vnutornu silu evidentne.
j.e.n.i.k.82 Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Odesláno 26. března 2017 Mě potěšilo vystoupení Postmodern Jukebox v Lucerně..
Micey Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Potěšil mě letní čas, paráda že se dá bejt dýl venku.
mondeo2 Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Potěšil mě letní čas, paráda že se dá bejt dýl venku.no taky jsme to hned v sobotu a v neděli zase využili grilováním až do půlnoci...............sice pravda je ještě trochu zima, ale nic co by se nedalo zvládnout.
Klotzman Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 ... pujde a nafackuje Sobotkovi a spol. za ruznou podporu vsem vyzirkum a podobnym, ze na tohle podpora neni.To by mohl být pěkný postup, jak získávat peníze na cokoliv - prodávat fackování poslanců a senátorů. Na něco chyběj peníze, udělá se rozpočet a aspoň určitá část se bude saturovat z prodeje fackovného, třeba á 2000,- /rána. Průplesk zleva do prava se slevou za 3000,- , za příplatek možno i nakopnout atd....Konečně by byli užiteční
kuncák7 Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Dnes na vypalování bradavic na obou nohách ( to bylo nic moc ), ale když jsem si uvědomil, že přemýšlím, na kterou stranu a nohu kulhat, tak jsem se rozesmál jak magor ( za toho jsem byl jistě i považován okolím ) a i když je to poměrně bolestivé ( je to po několikáté a na dost místech ), tak se to se smíchem dá dát.Všem dnes pěknej den.
Frostie Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 no taky jsme to hned v sobotu a v neděli zase využili grilováním až do půlnoci...............sice pravda je ještě trochu zima, ale nic co by se nedalo zvládnout.Přesně tak, případné šrámy a lišeje se snadno rozleští...
Filip.J Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Dostal jsem přidáno, prý za dobrou práci. Jenom tak, aniž bych si musel říkat.Neskutečná změna po těch letech, kdy se člověk musel doprošovat i o erární propisku...
Doporučené příspěvky