Skalamander Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Gratuluji!! Mě to čeká v pátek Tak zítra hodně štěstí! Já dneska ještě obhájím diplomku a snad bude hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Že jsem dnes úplnou shodou náhod potkal v MHD Skalise, bylo fajn vidět přátelskou tvář po ránu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Můj dnešní sen U Dušáka jsem si vybral krásné IWC za haldu tisíc EUR a řekl, že je tedy beru. Sesypalo se na mě pět prodavačů a začli se mnou sepisovat nějákou smlouvu a obšťastňovali mě chlebíčky a dorty. Pak začlo přituhovat, došlo na placení a já dal dohromady asi jeden tisíc Eur" Tak jsem řekl, že zajedu domů a tam taky nic, jen plná zahrada ovoce, tak jsem natrhal pár beden jablek, hrušek a dokonce i banánů a odvezl to Dušákovy On ovoce ohodnotil a stále to ale na IWC nestačilo, takže prej si je musím vzít na splátky. Já ale nechtěl, tak vypukla hádka a oni na mě zavolali policajty" Já se naštěsti vzbudil, ale celej pěkně propocenej" Hned jsem sen převyprávěl přítelkyni a ta usoudila, že mi docela kvalitně hrabe Mě to ale potěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 no tak to ti hrabe paradne. Uz jsi tady videl, ze by nekdo na zahrade pestoval banany? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Vlastiku, uz to nehul Husty sen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Jsem mgr Ale byl to boj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Jsem mgr Ale byl to boj. to já sem od malička a bylo to celkem snadný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Jsem mgr Ale byl to boj. Super, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Super, gratuluju! Dík! Teď mi už mi ke spokojenosti chybí jen lolohhovi Panerai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Dík! Teď mi už mi ke spokojenosti chybí jen lolohhovi Panerai Nebude ti to velký? A gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 dobře, Kubíku !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Dík! Teď mi už mi ke spokojenosti chybí jen lolohhovi Panerai Gratuluju. Na oslavu to urcite novy hodinky xhtit bude, ale s PAM budes vypadat, jako by sis pujcil tatinkovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Velké Pavlovice - Vinařství Zborovský - výbornej burčák, dlouho jsem takovej nepil ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 (upraveno) tohle mi udělalo ohromnou radost, vše je v pořádku a už víme co to bude:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. září 2011 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 tohle mi udělalo ohromnou radost, vše je v pořádku a už víme co to bude:-) Gratulace, já také, další človíček se zájmem o hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 tohle mi udělalo ohromnou radost, vše je v pořádku a už víme co to bude:-) To on má toho pinďoura až skoro k bradě? A gratulace: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Perfektní detail obličeje. Super. A fotka je houby proti tomu, když člověk čumí na obrazovku a dítě v pohybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 To on má toho pinďoura až skoro k bradě? A gratulace: po tatínkovi:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 Nechci to zakřiknout, ale možná bych se mohl vrátit do práce, ve které jsem byl 3 týdny před mým lednovým úrazem. Nikdy bych nevěřil, že budu mít z možnosti znovu pracovat takovou radost. Půl roku jsem se v noci s hrůzou probouzel, co budu dál dělat a jak uživím rodinu - strašák nezaměstnanosti mne úplně dostal. Tak teď jen vše pořádně doléčit a snad nejpozději v prosinci opět "ke strojum"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 No tak tohle jestli vyjde, ricousi, tak to je opravdu pozitivní zpráva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky