Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Můj dnešní sen :D U Dušáka jsem si vybral krásné IWC za haldu tisíc EUR a řekl, že je tedy beru. Sesypalo se na mě pět prodavačů a začli se mnou sepisovat nějákou smlouvu a obšťastňovali mě chlebíčky a dorty. Pak začlo přituhovat, došlo na placení a já dal dohromady asi jeden tisíc Eur" Tak jsem řekl, že zajedu domů a tam taky nic, jen plná zahrada ovoce, tak jsem natrhal pár beden jablek, hrušek a dokonce i banánů a odvezl to Dušákovy :D On ovoce ohodnotil a stále to ale na IWC nestačilo, takže prej si je musím vzít na splátky. Já ale nechtěl, tak vypukla hádka a oni na mě zavolali policajty" Já se naštěsti vzbudil, ale celej pěkně propocenej"

Hned jsem sen převyprávěl přítelkyni a ta usoudila, že mi docela kvalitně hrabe :oneeyed02: Mě to ale potěšilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tohle mi udělalo ohromnou radost, vše je v pořádku a už víme co to bude:-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Rudykopalsson
Odkaz ke komentáři

Nechci to zakřiknout, ale možná bych se mohl vrátit do práce, ve které jsem byl 3 týdny před mým lednovým úrazem. Nikdy bych nevěřil, že budu mít z možnosti znovu pracovat takovou radost. Půl roku jsem se v noci s hrůzou probouzel, co budu dál dělat a jak uživím rodinu - strašák nezaměstnanosti mne úplně dostal. Tak teď jen vše pořádně doléčit a snad nejpozději v prosinci opět "ke strojum"...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...